Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje blago za posteljnino

blago za posteljnino

Pozdravljene.

Prosim, če mi lahko katera svetuje, kje bi lahko dobila poceni blago za otroško posteljnino v Ljubljani ali okolici.

Se mi zdi otroška posteljnina kar draga, zato bi si sama probala kaj zašiti.

Manja

Blago na kilograme v KILOMETRU.

MeTra ima pa posezonske popuste -40%. Vsaj pri nas.

Smo že nabavili.

Se strinja, pa tistega na kile vzemi se najbolj splača.

lp

pri odejci na brezovici imajo zelo ugodne cene, sešijejo seveda tudi po meri:
http://www.odejca-sp.si

Hvala vam za nasvet. Bom šla pogledat.

Nova, bi te pa vprašala kje je MeTra?

Hvala. Manja

Sem šla ne internet pogledat, ča je v Ljubljani kje, pa je ni. Pojdi na internetno stran od Bema trade, tam so napisane vse franšizne prodajalne, pa če te pot v tiste kraje zanese…

Jaz sem doma na vzhodu slovenije in hodim v Krško, Brežice in Sevnico.

Bila pa sem v Kilometru v Hali A in Emporiumu, pa moram povedat, da nimajo takorekoč NIČ v primerjavi z mojimi MeTrami.

Poglej si še na forumu Starši staršem je pred meseci tekla debata o blagu za otroška oblačila in podobno. Pa so mamice napisale kar nekaj prodajaln, kjer kupujejo. Na metre, na kilograme…..Škofja loka, Domžale…….se nisem vsega zapomnila, ker je za mene to predaleč.

Jst sem celo Lj preiskala in v nobeni trgovini z meterskim blagom ni blo nč po mojem okusu. al je blo vse modro al pa vse roza.
Nato sem se odpravila v Odejico na brezovico. tam je blaga z otroškimi motivi kukrč čš, kakršnekoli barve hočeš. En meter stane 1.200 sit.

New Report

Close