Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! blago za lončke za vlaganje

blago za lončke za vlaganje

hoj,

za novo leto pripravljam užitna darila v kozarcih za vlaganje. rada bi čez pokrovček dala še ličen kos blaga. saj vem, da ga lahko kupim na metre, narežem in zarobim, ampak slednjega še nisem delala (in na sploh je šivanje na približno 555.555 mestu mojih sposobnosti).

tako da me zanima, a se da kje kupit že zarobljene majhne kvadratke blaga.

lp,

sa

Če blago narežeš s cikcak škarjami, ga praktično ni treba robiti. Samo te škarje za blago moraš imeti. Ker niso glih poceni, povprašaj malo naokrog, mogoče si jih pa lahko izposodiš.

zakaj bi robila, kupi cik cak škarje za blago in le režeš in zavežeš recimo z rafijo ali v stilu kot je blago, vsebina kozarčka;))!

jaz ne uporabljam blaga, jaz raje kar kakšen ljubek servetek, natur rjav papir, ali rižev papir…in tu imam več idej za rezanje s škarjami in vzorčki izsekov, ter le te še mal nalepim na kozarec.

Blago je najlepše, npr karo, povezano z rafijo. Kupi bombažno lepo blago, izreži, potem samo potegni nitke dol za 1/2 cm po vseh robovih. Super bo, kot prtiček, pa brez šivanja.

Lahko pa najdeš tudi tanjši filc ali flis, ki se ne cufa.

Pa veliko uspeha.

Kaja

zate je mogoče najlepše, za nekoga ne, okusi so različni draga milla, res pa je, da dokler človek nečesa ne vidi, ne more soditi kaj je nato lepše, v mislih nisem imela navadnih papirjev…se razume, da so mal drugačni, posebni in dajo na koncu takemu pečat ali piko na i. Torej kaj je lepše ne sodim, naj vsak sam presodi… vem pa, da mi je na trenutke ljubši tak kozarec, kot blago, ki ga lahko vidiš povsod.

New Report

Close