Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Blago z lepimi otroškimi motivi

Blago z lepimi otroškimi motivi

Ali morda kdo ve, kje imajo zares lepo izbiro metrskega blaga s pestro paleto barv in otroških motivov ter dodatkov, da bi bio možno sešiti po naročilu ali sam otroške odejice, prevleke za blazine, prešite odeje, žepke za na steno…..Poglejte samo stran: http://www.dreamtimebaby.com/cribbedding.html. Tu se lahko najde ogromno idej za opremo otroških sobic. Ko bi le kje našla podobno metrsko blago, pa bi se takoj lotila šivanja sama ali s pomočjo šivilje…..
Trgovin z metrskim blagom je ogromno, to vem…in v vsaki se najde kaj, vendar je izbira vedno bolj ali manj omejena.

Le kdo je proizvajalcem otroških tekstilij dobavitelj metrskega blaga, iz katerega potem naredijo izdelke,kot jih končni kupci najdemo v trgovinah, se sprašujem……

Pozdravljena. Jaz sem veliko takega blaga z otroškimi motivi že kupila v trgovini Gramatex (Zgoša pri Begunjah na Gorenjskem). V primerjavi z drugimi trgovinami z metrskim blagom je tu izbira kar pestra (nevtralne barve in motivi, pa za dečke in deklice). Mi smo ga porabili za posteljnino, zavese, oblačila (bombaž, velur, flanela). Če ni predaleč, se splača pogledat. Upam, da sem vsaj malo pomagala.

New Report

Close