Najdi forum

Bivše so krive!! Ali res?

Nisem spraševala, le nezrelo se mi zdi, da določene ženske, čeprav so v precejšnji manjšini, vsaj glede na odgovore, za probleme v svoji vezi in moževo varanje krvijo ljubice. Jaz sem le povedala svoje mnenje.
In prav imaš, nima me rad, ker ima zagotovo rad izključno in samo sebe. Zato pa je bivši in ne sedanji. In nimaš prav, zaradi tega mi ni prav nič hudo, ker to na najin seks prav nič ne vpliva. Mi je pa včasih, ko sva bila skupaj in sem spoznavala kakšen pravzaprav je, bilo.
Vendar ne gre pozabit, ko sem ga jaz pustila, me je varal z najmanj dvema in ena izmed njih je bila sedanja. Se je pač zmotila, da bo volk zamenjal tudi nrav, ne samo dlake, če bo zanosila. Jaz pa trenutno rabim samo seks in pogovor, ko se mi zahoče. In to dobim…

Verjamem, da rabiš seks in pogovor,saj si človek z vsemi potebami kot vsi… Ne verjamem pa,da ti je čisto vseeno,ko pomisliš, kako čez nekaj ur vodi pogovor in seks z drugo… Ne bom govorila o nizki samopodobi in cenjenju samega sebe… Jaz ti preprosto ne verjamem! In res je,niso krive ne sedanje, ne bivše… Razen v toliko, da se pustijo poniževati do onemoglosti… Pa res ne govorim na pamet! Pri meni je trajalo pet let!

Ja, samo jaz, ti si ti in jaz sem jaz. In iskreno ti povem, da nikoli ne mislim nanj z njo. No, razen takrat ko sva skupaj in ga v eni uri pokliče 10 krat. Vem kakšen je in od njega ne pričakujem ljubezni, ker mi je ne more dati. S tem sem se sprijaznila. Seveda pa si želim normalnega fanta, ki me bo ljubil in bil samo moj. Ampak dokler ga ni naj pa stradam al kaj?

Dokler ga ni,pa naj stradaš? Kako boš šele stradala potem,ko bosta z ljubčkom prišla do točke,ko bo seks le še rutina,nič več vznemirljiv… Takrat boš občutila gromozansko praznino… In se zavedla,da bi v času svojih hotenj lahko spoznala nekoga drugega,drugačnega… Ampak ti ga ne iščeš! Ker ti je ta “seksomat” dovolj? Ali res? Se ti ne zdi,da je nekje še nekaj več? A dokler se slepiš z oddanim porivačem,ti tisto lepše uhaja iz rok! Kam je usmerjena tvoja energija! Ne obsojam, bila sem na istem!

Ne bom se prerekala, ker imaš svoj prav in si prepričana, da se vsem dogaja isto kot se je tebi. Energijo pa usmerjam v zame trenutno veliko bolj pomembna področja. In ne bo mi žal, mi še nikoli v življenju ni bilo, pa čeprav kdaj tudi ni bilo najboljše. Sem pač človek, ki živi za ta trenutek in ki preteklost vidi samo lepo, za prihodnost se pa tudi nič ne bojim, da ne bo lepa.
Me ne moti, če je zaseden porivač, zame je le porivač. In ko se ga bom naveličala, bo to pomenilo, da sem spoznala drugega. On se mene namreč ne bo, to mi je zdaj že jasno, mu paše imeti več žensk.

Te povsem razumem in tudi jaz se nisem želela prerekati. Še vedno pa mini jasno,zakaj si potem odprla post in tako podrobno vse razložila? Kaj si pravzaprav želela slišati oz. vedeti?

Katumba,preusmeri energijo!
Misliš samo na goli seks z njim,to pa je veliko premalo,za kakršnokoli razmerje.Tisti,ki bi lahko bil ta pravi,pa bodo mimo šli,ker nisi osredotočena na nič drugega,kot na nekoga,ki sedi na dveh stolčkih.Razen,če v tem ne uživaš in se počutiš več vredno.
Škoda,škoda…….

Zakaj pa ne bi bila ti bolj pametna in ti prekinila zadeve? Ali se res tako malo ceniš? Dobra si, da to zmoreš – res. Sedaj si že nevem koliko let vrgla stran za tipa, ki je neresen porivač vsega kar leze in gre… Ti ni žal? Morda bi v tem časau našla človeka, ki je normalen. Povem ti – dokler boš to vlekla, ne boš spoznala fanta, ki bo samo tvoj in te imel rad – tako kot si prej zapisala.
Morda se ti tako zdi, ampak zadeva je tudi podzavestna.
Jaz bi res na tvojem mestu prekinila zadevo. Ne obsojam te, ker je tip očitno res baraba, ki ima rada samo sebe. Ampak na konc koncu nisi ti nič kaj dosti boljša – žal.
Začni se cenit…
Na nek način se mi celo smiliš. Tukaj se izdajaš za močno osebko kot, da ti je vseeno za vse, glavno, da te negdo poseksa in za drugo ti je vseeno… ampak vrjemi 1x se to poruši, ker zatiraš ptavo jezo in žalost v sebi. 1x poči… Za tvoje psihično zdravje bi bilo dobro, da zadevo prekineš – ker verjemi mi to ni zdravo in normalno. Tip se daje dol z najmanj 5 ali več, si samo 1 več…. Kakšen občutek ti to daje?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Katakumba, živi kot ti paše, če ti trenutno paše zgolj “***” poj pa “fukaj”. Ne vem zakaj bi vse veze morale biti globoke, polne ljubezni, razumevanja…. drugače se pa že ne spoštuješ, zapravljaš svoj čas…..Ljudje očitno ne razumejo, da včasih človek ne rabi vse te “obremenitve” (ne mislim grdo, ampak resna veza je resna veza), za nekatere so to obdobja za nekatere pa stil življenja (značajsko). Še sreča da smo vsi različni, drugače bi bil pravi dolgčas. Kdo je kriv? – še vedno isto mnenje, za “pizdarjio” sta vedno potrebna vsaj dva, ki si tudi krivdo delita.

bivše…sedanje..sosedove….

ni ga čez sex z tistim, ki ga čutiš kot partnerja s tistim ki te ljubi ..pa mi lahko marsikdo ..reče drugača…

kaj pa je dober sex…gor dol, not vn..poln strasti..se obleče in gre k drugi…. Super …. kaj pa drugo se cerkljaš ..sexaš kadar želiš..kakor želiš in kolikor ti paše.. se stuširaš spiješ kozarec vina in se stisneš zraven njega….Odločit se mora pa vsak sam kaj mu paše….

meni tisto prvo ne več…ker je zlagano in brez čustev in če še ne veš sexaš samo takrat ko njemu paše..ker ko mu ne ga itak ni zraven tebe ….

dokler pa boš vsaj v kontaktu z njim pa verjemi drugega zraven ne bo..sploh pa ne tapravega..energijo ki jo oddajamo ljudje od sebe se pač tudi čuti…

Maja_: Mislim, da če neve je malo drugače. Če neve neve. Ampak, ko zve – potem pa je tak sama v šoku boga reva ne. Takrat je ded kriv ja. Če pa najdaljujeo vezo, čeprav potem zvejo pa ni OK.

Zakaj je, če nadaljuje vezo ona kriva?? Ravno toliko kot ta druga torej. Ne ena, ne druga v tem primeru nista vedeli za drugo, torej je vsaka, ki nadaljuje zvezo enako kriva. Še vedno pa sem prepričana, da je kriv samo in edino moški, ki vara. Že po logiki jaz ne morem biti kriva za dejanje, ki ga ne počnem. Jaz ne varam in ne lažem!

Belanna: tako da citat “ce ne bi z mano bi z katero drugo jo prevaral” je men uno otrosko, izgovor,
vse se obrne ti se pa samo tolazi:)

Moški, ki je najmanj 1 leto hkrati imel zvezo z najmanj tremi ženskami, se mu je dalo pregovarjat z vsako zakaj nima časa, zakaj tako zelo čuva svoj telefon, zakaj družba ne sme vedeti, no vedeli so le zame, pa še mene je držal stran, ko je bil z njima v družbi, tak moški zvestobe ni sposoben. Če se nekomu da toliko lagat, prikrivat, slepomišit, potem ma neke čudne vzorce kar se tiče partnerstva. In zakaj mislim, da bi imel drugo, če ne bi imel mene. Zato ker verjetno niti nisem edina njegova ljubica, zato ker zdaj vem, da je vedno imel več žensk, razen morda na začetku, pa še v to nisem prepričana, ker je že pri punci pred mano imel več žensk in zato ker mislim, da ni sposoben ljubiti. Je pa, kot že rečeno, res dober v postelji. Mogoče mu je pa škoda, da ne bi tega zadovoljstva dal večim, he he.

ploha:meni tisto prvo ne več…ker je zlagano in brez čustev in če še ne veš sexaš samo takrat ko njemu paše..ker ko mu ne ga itak ni zraven tebe ….
dokler pa boš vsaj v kontaktu z njim pa verjemi drugega zraven ne bo..sploh pa ne tapravega..energijo ki jo oddajamo ljudje od sebe se pač tudi čuti…

Seksava takrat ko obema paša. Glede na to, da on ves dan “dela” res ni težko najti časa za seks. Ko mi zapaše, se vsedem v avto in že sem pri njem, on pa enako. Zraven mene ga res ni, ko mu ne paše seksat, saj mu zraven mene vedno paše.
Kar se pa tvojega naslednjega stavka tiče, je pa zagotovo res, da dokler bom z njim, ne bo tapravega. Ampak verjemi, da imam ogromno prijateljev, znancev, poročenih, ločenih, samskih, v zvezah, pa ti povem, da sta med njimi dva para, mogoče trije, ki jim res štima, vsaj tako kažejo navzven. Vse ostalo je pa bolj ali manj bolano in varanja je ogromno. Kaj je torej bolje, da si srečno samski ali nesrečno v zvezi, po možnosti še z otroki. In če sem trenutno samska, to še ne pomeni, da naj ne seksam. Z njim je seks preverjeno dober, z nekom drugim v posteljo, če se vanj ne bom zaljubila, pa ne bom šla. Taprav pa še pride, v to sem prepričana!

In še bistvo, teme nisem odprla, da bi se razpravljalo o meni, temveč o tem kdo je kriv za varanje. V mojem primeru je ona točno vedela kaj je dobila. Bila je namreč njegova ljubica. In nikogar, še posebej ne mene, ne more obsojat, da ga otrok ni čudežno spreobrnil. Prevzela je tveganje, zdaj pa je edino kar ji ostaja grožnja, da ne bo nikdar več videl otroka, če bo z mano. Ampak tudi to ne vžge, dosegla je le to, da me kliče iz drugega telefona. Hotela sem povedat le to, da še posebej tiste ženske, ki obsojajo bivše in ljubice, največkrat ne povedo celotne zgodbe in svojega doprinosa k razsutemu razmerju.
Kar se pa moje samopodobe in samozavesti tiče, pa nisem prepričana, da sodim med nesamozavestne ljudi, saj v življenju vedno dosežem tisto kar si res želim, morda sem celo preveč samozavestna. On je želel mojega otroka, torej če bi hotela takega pridaniča, bi ga lahko imela. Pa mi še na misel ni prišlo. Menim, da so te domneve glede nesamozavesti in slabe samopodobe pri varanju le edini način, da se človeka, ki je v njem udeležen označi za pomankljivega. Morda je tako v primeru, da si ljubica pravzaprav ne želi biti ljubica, vendar ni vedno tako, vsaj pri meni ne. In ne razumem zakaj je to tako težko verjeti.
Še enkrat pa poudarjam, v kolikor bi jo imel rad, z mano ne bi bil! Sploh ne potem, ko je že večkrat prebrala stvari, ki naj jih ne bi. Moški se boji, da bo izgubil žensko, ki jo ljubi. In zato tudi v trenutkih skušnjave prevlada ta strah. Če tega ni, potem je pač nima rad.

Katumba!

Uživaš,da se nekaj dokazuješ,z lažno mislijo,da si nekaj več,bolj ljubljena,bolj poželjiva……..skratka imaš se za naj,naj…….
Saj to kar pišeš ,ti je značilno za vse ljubice,ki se hranijo kot hiene z ostanki.
Zdaj me boš sigurno napadla.Hočem ti samo povedati,da to ni zdrav odnos,če se moraš skrivati,lagati,slepomišiti,prikrivat…….da to postane nek stil življenja.
Zapomni si,da vso trpljenje,ki ga ima njegova žena ali prijateljica,bo poplačano takrat,ko boš na svoji koži občutila protiudarec nazaj.

Če nočeš slišati,da si tudi sama negativno vpletena v to situacijo,potem v lepšem rečem,da sta oba enako kriva!
Ti si rojena ljubica.To ti paše,za izgovor pa kriviš njega in ne vem še koga.
Seksaj kolikor hočeš,kadar hočeš in na načine katere hočeš.Da ne bo pomote,da ti kdo oporeka seksualno aktivnost.Gre za druge zadeve in tu boš morala enkrat potegniti črto.Na njega si se navezala in si nočeš priznati,da brez njega ne moreš shajati.Samo,če boš ostala z njim,ne pričakuj,da bo kdaj kaj drugače.
Kdo koga zlorablja?On tebe ali ti njega?Preverjeni seks je pa dober,ker vaja dela mojstra in dlje od tod ti ne vidiš.

Če je pa fant,ki ga težko drži v hlačah,ti pa ena,ki se mu nočeš odpovedati,pa si priznaj,da skupaj pašeta!

Strinjam se kaj je napisala Kiara.

Ti sama sebe prepričuješ kako je, da bi lažje verjela. Kot je rekla si rojena ljubica….

Bodi ti pametnješa in potegni črto! Navezala si se na njega in si niti sama nočeš priznat… Prepričuješš se kakšen prasec je …. po drugi starni pa komaj čakaš da letiš k njemu.

Jaz ti tako povem, jaz pa še katera druga ne bi mogla sexat s prascem pa še nevem kako dober bi bil!

********************************************* We all know that cats rule the world!

se strinjam z obema podpisanama zgoraj, niti se mi ni dalo vec komentirat,,tisti ki je imel ze veliko zensk, s takim iz principa ne bi sla v posteljo, kaj ves bolezni itd…pa ne rect da je kondom dovolj:)

brezupen primer,,sicer zenski svaka cast da se ji je dal napisati toliko veliko besedila in lepo da slisimo se drugo stran..ampak oprosti katumba razumevanja ne bos dobila, mogoce niti se ne dojames, da se dajes enmu prascu, prov zou mi je tebe res, tud ce ne bi mel zene

Prepričanih se ne da prepričati, lahko pa, vsaj tistim malo bolj dojemljivim, da malo mislit.
Moje početje je obsojanja vredno. Vendar še zadnjič ponavljam, z njunim propadlim zakonom nima nikakršne zveze.
Tisti, ki svojo partnerko ljubi, je ne vara. Ljubica je le posledica in ne vzrok! Vse prevarane, katere to ste se tako že iz teh odgovorov vidi, pa samo to – če vam je zato, ker imate njegovo ljubico ali bivšo za najbolj zlobno in pokvarjeno bitje na svetu kaj lažje in če se lahko prepričate, da je vaš partner zgolj nemočen revček, ki je podlegel skušnjavi, pa zanjo absolutno ni kriv (kriva je vendarle ljubica), svaka vam čast. Jaz sama sebi namreč nikoli ne bi mogla tako zelo lagati.
Zdaj pa zaključimo debato, vendarle je prav, da so mnenje različna, kajne?

Mene edino ne bi mogla prepričati,da se grem nekomu,ki je poročen ali v kakšni resni vezi za ljubico.
Nikoli in nikdar!Niti v najstniških letih,niti kasneje,ker mi je ta način odvraten že sam po sebi!
Če si se odločila kaj spremeniti na tem področju,je že napredek!Vsiljevati ti ne moremo svojih mnenj,ker na koncu se moraš tako zmeraj sama odločiti!
Pa srečno,brez navlake!

nč spreminjat, kure kar počepnte pred petelinom, ni važen čigavim. Pa nč zamere, kokodak……………..! Danes mene, pa tebe, jutr pa tebe, pa mene, kokodak………..!

New Report

Close