Najdi forum

Bivše so krive!! Ali res?

Ja kaj sem se mislila.

Saj je vedno bolje oz. je ze OK. Samo se vedno bojim in samo cakam, da bo spet en udarec priletel. Vsakokrat, ko zazvoni telefon.
1X sva imela oba mobitele izklopljene pa je na domačega klicala…
IN je res mučno, sedaj ni klicala že dolgo – ampak nikoli ne veš.

No saj kot si rekla ljubezen in ultimati res ne gredo skupaj, zato se bo vse pač končalo, čese to še zgodi…

Pa čeprav ga imam rada, pa je drugače lepo – ampak tega res res ne prenesem.

********************************************* We all know that cats rule the world!

A je tu sploh potreben komentar? Če punca (ali fant) ne ve, pač ne ve, bog pomagaj, seveda ni nič kriv-a, a žal potem trpi. Ampak ko izve, bo takega partnerja nogiral-a takoj, če se količkaj spoštuje, pa čeprav bo težko. Tisti ali tiste, ki pa s takim človekom (ki jim laže o samskosti) ostanejo, so pa pač neumni or something, in največkrat je cena za takšno neumnost visoka. Važno, da potem ne jamrajo, le kako se jim je to lahko zgodilo. Ko pa so vedeli, kakšen je človek, s katerim so se spustili v zvezo. Komplicirano je samo, če si egoist in ne vidiš dlje od svojega nosu, ampak samo sebe in svojo rit.

Nehaj sekirati njega, če pa je ona tista, ki kliče. Sprosti se, samo sebi škodiš s to stalno napetostjo. Lepo se imej.

*le kako se jim je to lahko zgodilo – varanje s strani tega partnerja, ker nekdo, ki se zlaže o svoji vezanosti, pač nikoli ni in ne bo sposoben zvestobe

****Nehaj sekirati njega, če pa je ona tista, ki kliče. Sprosti se, samo sebi škodiš s to stalno napetostjo. Lepo se imej.****

Ja se bom potrudila 🙂
Ne sekiram jega, sploh mu ne omenim. Jaz pač trpim… se bo že končalo 🙂 Tako ali drugače 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

katumba napisal:

>
> Edini, ki se v najini zvezi obremenjuje z moralo in želi nekaj spremeniti
> sem jaz.

Češnjica najbolj več mi je, ko si napisala, da si bila ” ah in oh ” . Samo ne vem ali bom to kdaj tudi slišal, ne samo prebral 🙂

Tolk enga “nalaganja” in analiziranja….. za vsako “pizdarijo” sta potrebna DVA.

Nihče ne kliče nekoga kar tako (niti bivše ne), brez kake motivacije… saj dolgo časa ne (razen če je tu vmes mezohizem).

Daj odrastite in recite BOBU BOB.

Bivše so približno toliko krive kot bodoče, bivši kot bodoči…. Če se dva odločita kurit ali še kaj več ni važno ali sta bivša, mogoče sta celo bodoča. To je njuna odločitev. En ne more drugega preprilčati ali prisiliti. In kot sem rekla, potrebna sta minimalno dva.

Tretja oseba (sedanja) pa naj ne analizira, kdo je kriv, ampak naj ODIDE, ker jo sedajšni/a ni vreden/a.

Če imaš človeka rad, mu tega ne narediš (pa naj bo bivša……), pa se opravičuj kot hočeš!

Za tiste ki obsojate, obsojate in samo obsojate:

Ali obsojate zato ker niste prepričani da vas partner/ka vara?Ali obsojate, ker tudi sami varate?Ali ker niste prepričani da nekega dne tud vas parnter/k prevara?Ali obsojate ker niste prepričani vase da tudi sami nekega dne ne boste pre-varali? Ali obsojate zato, ker sebe že sedaj varate-karkoli že si pod to besedo predstavljate?

xyzzzzzz-nič nisi povedala!Ampak,sprašuješ,kot bi hotela tu gor knjigo s 1000 stranicami!
Kako in kaj je,verjetno povsod drugače in različni razlogi,pa prilike,ki delajo tatu ,včasih mojstra,pa značaji,pa želje,pa pogledat kaj je na drugi strani plota,pričakovanje nekaj novega in vznemirljivega,veliko norih pričakovanj……..rezultati so pa potem na posledice tudi različni,včasih tudi nori………

Toliko na kratko in na hitro.Pa naj še drugi kaj povedo.
Drugače pa še ti kaj povej,kaj ti osebno misliš.Ali pa si še brez vseh izkušenj in ne veš,kaj še lahko pričakuješ!Življenje nas preseneča na vsakem koraku in nikoli ne veš,kaj ti bo prinesel današnji,kaj šele jutrišnji dan.

Zato puncam, ki krivite bivše polagam na srce – vaši fantje so tisti, ki so vam prisegli zvestobo in spoštovanje, ne njihove bivše ali njihove ljubice.

deloma se strinjam s tabo vse kar si pisala, vendar pa ne s tem stavkom….

vem da je utopicno, pa vendarle ce bi punce, zenske postavile moske na realna tla(imaginarno ja vem) in ne bi nikoli nobena bila ljubica in se spuscala v taka primitivna razmerja bi moski kaj hitro dobili kar jim pritice saj ne bi imeli s cim varati, govorim tudi v razmerju, ce se ne bi zenske ponizevale samo zato da obdrzijo moskega, in bi ga skenslale in bi sel k drugi in bi tudi tam videl da je ne more zmanipulirati ker bi ga pustila in tako k naslednji bi kaj hitro spremenil obnasanje,

Utopicno!!! vem, pa vendarle je na zenskah marsikaj:)

tako da citat “ce ne bi z mano bi z katero drugo jo prevaral” je men uno otrosko, izgovor,
vse se obrne ti se pa samo tolazi:)

kata

to!!palce gor
dons je malo takih zensk, ki tako dobro razmišlja

Nikoli, prav nikoli ni kriva bivša ali avša ali karkoli že je, vedno je za vse kriv sam posameznik zase! In prav zaradi vas, ki obsojate druge, kako so nemoralne, nesramne, potrebne it., prav zaradi vas, ki imate tako prepričanje, moški varajo! Ker so one tiste ki……………in ker so oni žrtve! Tako jim ve dajete podzavestno zeleno luč!
Sprašujete kako bi se ona počutila, če bi njo kdo varal? Hja, če bi si izbrala takega, prav ji bodi. Če pa bi stopila v vezo z nekom, ki jo ljubi in ki mu ljubezen vrača. ki jo spoštuje in ceni in ona njega, potem ne vidim vzroka za varanje. Štekate? Tam kjer sta si dva zadostna ni mesta za tretjega. Kdorkoli vara, pa najsi bo mož ali žena, išče kar nima doma. Nekateri žal iščejo celo življenje.
Zato še enkrat KDOR VARA, NAJSI BO ON ALI ONA, JE KRIV SAM. Ker kot je napisala katumba v začetku: če ne bom jaz bo pa kera druga. In nehajte valit krivde na druge in opravičevat svoje partnerje in jih prikrito ali javno prikazovat kot žrtve! Odprite oči in spreglejte.
In ko pišete da vsak žanje kar seje, mogoče pa sedanja “boga reva” žanje tisto kar je sama nekoč sejala.
In gliha skup štriha? JA, samo………………malo drugače povedano, on si vedno najde tako zakonsko partnerko, ki mu naseda, verjame, ga opravičuje ………..nekatere so tako uboge, da bi morale pustit službo, da bi imele dovolj časa za odganjanje. Pa se mi niti malo ne smilijo. Čez prag bi ga vrgle že prvič pa bi blo!

Maja, sama praviš da tvojega nobena bivša ne more premamit. To je tisto kar hočem povedat takim ki imajo babjeke. In tudi tebi! Tvoj je tak, ker je pač tak, je zaljubljen vate in te spoštuje in niti ne pomisli da bi te varal. Drugi so pa……….drugačni in jim ni pomoči. Ti si taka, ki bi ga takoj nogirala, druge pa bi ga opravičevale.

Bog jim pomagaj! Mi jim ne moremo.

Če je vse le življenska izkušnja iz katere se kaj naučimo-čemu tak cirkus?

Ljubice so vsega krive,ker se razstavljajo poročenim in zasedenim !

Pa zapeljujejo in namigujejo !

Se zastonj prodajajo,sam de dobijo in jezijo !

Nekatere uživajo,ko razdrejo družine !

Uživajo v kaosu !

Se moralno perejo in šimfajo njihove žene,pa jih včasih ne poznajo !

So zaželjene kot trn v peti !

Moški pa naivni,kot mali otroci in nasedejo,še preden vidijo,kam vse skupaj se pelje !

Uh,včasih ni pomoči,tako so nekateri zadeti !Samo ne traja dolgo !

Hočejo neko potrditev in si dokazovat neko lažno samozavest!

“Ti prasice ti” in “reveži” moški jim nasedejo?????

Dajte odrastite, to je že smešno.

Najlažje je obtožiti tretjega – ne moj že ni kriv, on me sigurno ne bi prevaral, če se mu una “prasica” ne bi obesla za vrat.

In potem je vse OK. Pa ja da res ne verjamete tega.

Če te partner prevara, to pomeni DA TE NIMA ZADOSTI RAD IN DA TEBE IN VAJINE ZVEZE NE SPOŠTUJE NITI TOLIKO, DA TI TEGA NE BI NAREDIL, kruto ampak tako je.

Iščite izgovore kjer jih hočete ampak dejstvo ostaja in slej kot prej si boste morale priznati, kako je v resnici.

Ljubice so vsega krive,ker se razstavljajo poročenim in zasedenim !
Tule ni bilo govora o ljubicah, temveč o bivših.

Pa zapeljujejo in namigujejo !
A ti pa svojega nisi zapeljevala??

Se zastonj prodajajo,sam de dobijo in jezijo !
Prodajati se zastonj ni mogoče!!

Nekatere uživajo,ko razdrejo družine !
Družine, vsaj jaz ne razdiram, ker je njegova ves čas vedela in še vedno ve zame, pa je družina še vedno skupaj!

Uživajo v kaosu !
Ne vem o kakem kaosu govoriš, jaz uživam le v dobrem seksu.

Se moralno perejo in šimfajo njihove žene,pa jih včasih ne poznajo !
Njegove punce (izvenzakonske partnerke) ne šimfam, se o njej z nikomer ne pogovarjam, še najmanj pa z njim in moralno se ne perem, ker se nimam pred kom!

So zaželjene kot trn v peti !
Ja, verjetno bo to držalo, nobena žena si jih/nas ne želi prav zelo.

Moški pa naivni,kot mali otroci in nasedejo,še preden vidijo,kam vse skupaj se pelje !
Moj ni nič nasedal, sva bila skupaj preden je ona zanosila, ves čas ve kam stvari peljejo in je nima niti toliko rad, da bi sedaj, ko je spet prebrala sms, ki ga ne bi smela in naredila kažin, vsaj začasno prekinil kontakte z mano.

Uh,včasih ni pomoči,tako so nekateri zadeti !Samo ne traja dolgo !
Pri nama traja že skoraj 2 leti (status ljubice), pa nič ne kaže da bo kmalu konec.

In zakaj potem sploh sprašuješ nekaj glede neke krivde? Saj je vse kristalno jasno,med drugim tudi to,da nima rad ne tebe, ne one druge! Pa ti je res čisto vseeno, da moški, s katerim seksaš,do tebe ne čuti ničesar,da te ne spoštuje,te ne ceni? Čisto vseeno ti po mojem ni, pa verjemi,da ne govorim v tri dni! L.p.

New Report

Close