Najdi forum

Spoznala sem full enga doberga fanta, pa sva zej skupi en mesec pa pol, vse lepo pa prav, sam njegova bivša me full bedira na cajte. Glede na to, da ma on že otroka mora imeti z njo stike, če ne zaradi drzga sigurno zaradi male. Ona ma od prej že eno punčko, pa z njemu ma še eno punčko, tako, da včasih prideta za vikend obe, pa tud ta k ni njegova stara 7 let, ga kliče ati, ker je pač njen ati nikol ne pride pogledat. No zej je pa problem sledeč, da vedno k se ona dva vidita, da mu ona utruja, če res ni variante, da skupi prideta. Zej sta narazen okoli pol leta, pa on je bil vmes sam, tko, da bi lahko prišla skupi, če bi hotla. Sam mene pa mori to k on pride dam pa prav a je kakšna luna tastaro spet trga neki, spet bi rada da bi bla skupi, pa čeprav ma tipa. Drugače je sploh ne poznam, ampak ni mi ravn prav, saj je mela šanso, pa jo je zajebala, kva pa zej teži baba, mir naj mu da, ker me skrbi, da bi ga lahko zbegla. On pa mi prav, da jo je čakal 3 mesece, pa da ni takrat nič mislila. Kaj lahko sploh nardim? Kako naj to jemljem pač tko, da mora imet stik, pa da je tastara mal nora, ne da se v meni poraja ljubosumje, k vem, da je brez veze, k vem, da me ima res rad. Lep dan

Prevod???

Mislim da je prišel iz dežja pod kap.

Hej,

kaj pa, če on tebi to govori zato, da bi ti pokazal, kako je zaželjen? Da bi ti videla, kako ga tudi druge še hočejo? Samo misel…

Drugače pa, hmmm, ne vem, kaj bi ti svetovala. Huda situacija, res! Koliko pa imata onadva stikov? Pa si ti kdaj zraven? Kako se pa z otroki razumete?

LP

Lepa beseda, lepo mesto najde, čeprav je to slovenski jezik v tvojem primeru pa obžalovanja vreden “slang”, žal!?

Draga Srčka,

pravijo, da človeka vedno dobimo “v paketu”. Z vsemi njegovimi dobrimi in slabimi lastnostmi, z njegovimi dosedanjimi izkušnjami in zgodovino. V vašem primeru se to kaže tudi v tem, da ima vaš sedanji fant otroka s sedaj že njegovo bivšo partnerko. Prav je, da se s svojo hčerko videva in ohranja vezi. Pri tem se seveda srečuje tudi z bivšo punco. Vendar pa lahko stike z bivšo punco omeji predvsem na zadeve, ki so povezane s hčerko.

Predlagam, da se z njim pogovorite in mu poveste, kaj doživljate in kako se počutite ob tem, ko vam govori o doživljanju bivše partnerke. Pravite, da se imata vidva res rada, tako da verjamem, da se bosta lahko odprto pogovarjala. Prosite ga, da vam več ne govori o njej in mu tudi predlagajte, da ji jasno postavi mejo. Če se je odločil za vas in je njegova bivša res bivša, naj ji to tudi pove in naj ji sporoči, da je sedaj v drugem odnosu in naj ga več ne sprašuje, če je možno, da prideta skupaj. Hkrati se tudi zavedajte, da partner ni vaša last in skušajte zmanjšati vašo posesivnost ter se potrudite v odnos vnašati pravo ljubezen.

Predlagam tudi, da si preberete o ljubosumju v enem od starih odgovorov.

Želim vam vse dobro!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Oprosti,

ampak dobila si točno takega partnerja, kot ga potrebuješ, da bi se nekega dne lahko prebudila in ugotovila, kaj moraš spremeniti pri SEBI, da te ta situacija ne bo več motila.

Pozdravček,

Amedea

New Report

Close