Bitja svetlobe
Mene pa zanima kaj naj si mislim, ko vidim bitja svetlobe? Kaj mi želijo sporočiti, kamorkoli grem jih zaznam oz. vidim v obliki hitrih svetlobnih bliskavic, podobno kot če pogledaš v zvezde. Malo me je tudi strah se poglobiti v njih,ker je to pač nekaj nerealnega, ali pač ne,vendar imela sem že slabe izkušnje z entitetami,mislim da ne dobrimi..kako se naj zaščitim pred njimi da se ne zalepijo na mojo avro in me izčrpavajo? Zares se tepejo med sabo dobre in slabe entitete, ene me ščitijo druge pa se me želijo polastiti ker se trudim biti dober človek v svojem bistvu..
Hvala
Morda si se malo nerodno izrazila. Vsi mi smo bitja svetlobe in vsi mi smo, v svojem bistvu dobri. Morda imaš res posebno danost, da vidiš bliske drugih bitij, ki se nahajajo okoli nas in niso del Najvišje volje, ki definitivno nima nobene slabe intencije. Pa vendar, s svojim strahom si boš ustvarila slabo karmo preje, kot ti jo bodo ustvarila ta bitja, pred katerimi te ščiti Najvišja volja.
Morda je čas, da spet ponovim molitev matere Tereze: ” Zavedajmo se, da smo v vsakem trenutku točno tam, kjer moramo biti! Moč vere nas bo sama zaščitila pred nehotenim!” Verjemi, da se ti dogajajo samo dobre stvari. Morda ti včasih, zaradi premoči svojega ega, še smatraš kakšno od njih za slabo. Pa vendar je dobra, zate, za karmo tvoje duše in poslana s strani Najvišje volje, ki je tudi načrtovala prav vse, kar se ti dogaja. Če boš verjela v to, ti bo življenje lažje. Nič se ne bo “prilepilo na tvojo avro in te izčrpavalo”, ker je energija, ki tvori tvojo avro Božanska energija, močnejša od vsega. In te ščiti. Verjemi!
Forum je zaprt za komentiranje.