Najdi forum

Preteklo je eno leto, kar sva se z možem razšla. Počasi začenjam uživati v svoji svobodi, vendar pri sebi opažam, da se vedno bolj nezamozavestna. Težko se postavim zase, s težavo rešujem konfliktne situacije. Želela pa bi, da moja 15.letna hči zraste v samozavestno in močno osebo. Opazila pa sem, da ne sledi temu kar ji teoretično govorim, ampak, da ima moje vzorce reagiranja.
Ali mogoče kdo pozna kakšno skupino za samopomoč v Kranju, kjer bi si lahko okrepila svojo samozavest in samopodobo.

Spoštovana Jasna,

veseli me, da želite izboljšati svojo samopodobo in postati bolj samozavestni. To vam bo pomagalo, da se boste lažje postavili zase, na sprejemljiv način in brez občutka krivde. Če boste spreminjali svoje vzorce vedenja, boste veliko dobrega storili tudi za svojo hči. Res je, kar ugotavljate: otroci so veliko bolj dovzetni za naša sporočila, ki jih oddajamo s svojim vedenjem, kot za tisto, kar jim teoretično govorimo in razlagamo – v smislu kakšni naj bi bili. Težko so takšni, če imajo v starših drugačen vzor.

Šola čustvene inteligence v svojem programu vključuje tudi vsebine, ki pomagajo okrepiti samozavest in izboljšati samopodobo, zato vam toplo priporočam, da se vključite vanjo. Letos vpisujemo tudi v Kranju. Predstavitveno predavanje in možnost vpisa bo še danes, 10.10., in v sredo, 12.10., ob 18. uri na Zavodu za varstvo kulturne dediščine, Tomšičeva 7. Toplo vabljeni!

Še podatek iz naše raziskave, ki smo jo med slušatelji Šole čustvene inteligence opravili lansko šolsko leto: 88,2 % jih je odgovorilo, da jim je Šola čustvene inteligence pomagala pri izboljšanju samopodobe in odnosa do sebe. 80,5 % pa jih je navedlo, da bolj ustrezno rešujejo svoje probleme. V raziskavi je sodelovalo 314 slušateljev.

Skupine v Šoli čustvene inteligence so skupine za osebno rast in delo na sebi v smislu izboljšanja kvalitete življenja.

Lepo vas pozdravljam!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Otroci se naucijo,kar zivijo.Nato odrastejo in zivijo tisto,kar so se naucili.

Otroci se nenehno ucijo od svojih starsev-postanejo podoba svojih starsev.
Vi ste njihov prvi in najucinkovitejsi zgled.

Od vas prevzemajo vrednote,ki jih izkazujete z vedenjem,custvi in naravnanostjo v vsakdanjem zivljenju.

Dorothy L.Nolte

New Report

Close