biti ljubica
hahaha! tole o kuhanju zna bit še res in o crkljanju in sladkih besedah tudi. seveda, so jih polni raznih fint na katere ženske padamo. ampak tale o dubrovniku je pa dobra! slišala sem edino, da je šla ljubica za ljubimcem in njegovo družino v sosednji hotel, da je po kosilu lahko skočil k njej. ali da jo je vzel na službeno potovanje. da bi jo pa samo peljal v dubrovnik? hahaha, naj se javijo tiste, ki jih je. da vidimo, če jih je za 0,00000000000001%. pa brez laganja sebi in nam, prosim! večina jih opravi to kar v avtu pod kakšnim mostom, še za motel jim je denarja žal, ne pa v dubrovnik, hahaha!!![/quote]
Dubrovnik, smučanje v Avstriji, Franciji Italiji (celo opremo je kupil), ogled tekme na SP v Koreji, večdnevni izleti v slovenske in avstrijske toplice, Split, teden zaljubljenih v Benetkah, teden v Londonu…
Pa ne boš verjela, tudi domov jo je peljal. Večkrat.
In ja, tudi pod kakim mostom sta, ko sta se vračala z nedeljskega izleta.
Si fouš?
ko bi vi vedli koliko denarja gre za ljubice,glede na to da poznam kar nekaj primerov kjer je za ljubice odlično fin.preskrbljeno,samo en primer študentke,mlade,postavne..gospod ji lepo financira najemniško stanovanj in vse stroške,oblečena po zadnji modi,avto ji je kupil ,da sploh ne naštevam(kako vem,ker ta gospod sodeluje poslovno z mano in sploh ni edini)..veste ženske se boste morale kar spijaznit moškim lepo in mlado telo pomeni zelo veliko,tako veliko da so že zdavnaj nehali seštevati sploh tisti z debelo denarnico in v drugi pubeteti..
Pa ne boš verjela, tudi domov jo je peljal. Večkrat.
quote]
in potem boste ljubice rekle, da imate dobro samopodobo?!
kako si šla lahko v njegovo hišo, seksat v ženino posteljo, ki jo je zjutraj ona še toplo zapustila? spala na rjuhah, ki jih je ona oprala, se po seksu z njenim možem tuširala z njenim milom in obrisala svojo rito (in še kaj) v njeno brisačo? in na kaj si pomislila, ko si se pogledala v njeno ogledalo? ti je bilo všeč, kar si videla? pa kaj se res čisto nič ne ceniš? samopodoba pa taka! to je ogabno do konca in naprej! vse ostalo bi še razumela, čeprav mi ne gre, tega pri njem doma pa ne in ne. pa mi razložite, drage ljubice, prosim kako lahko kaj takega počnete.
[/quote]
Kot prvo, jaz nisem bila ljubica.
Kot drugo, njena postelja, njene rjuhe (ki jih je lahko tudi on opral), njeno ogledalo, njena brisača in še kaj, ni samo njeno, pač pa tudi njegovo.
Če sta se dol dajala v njegovi postelji, ne vem, nisem vprašala, mogoče pa jo bom kdaj.
Še za nameček: čuvala je celo nekajkrat njune otroke, ko je varuška odpovedala.
Opomba Cec: zvezdice pomenijo brisano – naslednjič pisanja z žalitvami ne bodo objavljena, preberi si http://med.over.net/forum5/read.php?275,5615954
Zeloooo zanimivo ste punce speljale temo in s tem potrdile tisto kar jaz ves čas trdim, vam pa je sram priznat: seveda imaste “dosti” od jebačov – MATERIALNE ZADEVE, finance.
Sicer si to privošči ON, ve pa ste njegove igračke. Če ne boste dale narazen nog, se bodo seveda tudi hotelčki končali.
Najbolj prebrisane pa so ljubice, ki bogatašu uturijo otroka (saj vemo punce ne, kako se da uturit otroka, kao tabletke niso prijele, iz nevarnih dni naredimo varne ipd… ja ja, vse to smo že dale skozi kajne? in ne mi začet da sta seksala oba, saj pa te ne seksamo samo ko hočemo zanosit ne in ženska ki noče imet otrok se zna pa še kako zaščitit, brez skrbi ;))) ), pa jim ta nabavi flet in plačuje fajn preživnino.
Vse se gleda skozi en materializem daj-dam in zakaj pa ne?
Saj ste vse čiste ja, valda…. tudi tipi so, saj imajo keš pa svojega zapravljajo, ja ja.
Oziroma ne vem kaj pišem, saj ste pametne, denar je baje sveta vladar in če si že nizkotna, zakaj vsaj pol ne nekaj finančnih ugodnosti pridobit od ljubimca. Ha ha, najbolj boge so tiste ki se zatrapajo v enega reveža na bančnem kontu…. Vse ostale pa izredno premišljene in prebrisane in lahko samo damo kapo dol pred preračunljivostjo. Moški, sveta vladar. Denar, sveta vladar.
In da se vse začne in konča pri denarju je pri ljubicah značilno v tem, da ko dobe vse kar žele, materialno, jim konec veze z ljubimcem več niti malo ni boleč, ampak so prav zadovoljne.
Ajde učite me še dalje, takšne lušte mi delate kako z mednožjem prit do fajn dopustov, stanovanj in preživnin, da sem že rahlo narajcana.
Monica ti tako dobro pišeš in toliko lepega poveš, da ne morem verjet. Tam pa si besna name in na tiste ki (vas) primerjamo s prostitutkami. Ja vidiš, v tej temi pa se sama, sicer z lepimi besedami, opišeš kot excort deklina!
Za mlado telo – pazi, ZA MLADO TELO IN FUK Z MLADIM TELESOM, moški da marsikaj.
In se strinjam zelo s teboj, mlado telo pa, če je pametno in preračunljivo, to fajn izkoristi.
V komentarju prej si navedla:”žal se boš kar ti morala zbuditi v realnost,ti se kar tolži da ljubice nimajo nič od svojih ljubimcev-ta pametne imajo veliko in še več,če so pa še lepe in mlade pa sploh .. “
Si bila sama ta pametna, lepa in mlada? Kolikor mi je znano, je bil tvoj jebač starejši poročen možakar….
Ej da ne boš spet vzela moj komentar kot napad nate? neeeee, jaz se strinjam s teboj V VSEM in lepo je, če bi tako vse priznale in bi nehale stokat kako pa so se one zaljubile in sploh ni pomembno da seksajo z vezanimi bogataši, da njihov denar prav nič ne šteje. Saj pa vendar smo ljudje in vsi smo pod kožo krvavi, veš da je jasno kako je. Da pa samo ne kritiziram ti povem, da mi je jasno, pa še kako, kako DENAR NAREDI MOŠKEGA SEKSI IN PRIVLAČNEGA, kaj je torej lepšega kot enega takšnega mogotca v postelji naredit odvisnega od svojega telesa…. Lepo telo in obraz, glavna in edina aduta nas žensk, to je realiteta. Takšnim biserom. In večina žensk, če smo odkrite, je denar glavni in najpomembnejši statusni simbol. Saj ne samo ženskam, tudi moškim. Če si bogat ali imaš keš, ti je nekako, vse oproščeno… Takšni ljudje pač smo.
Seveda pa, hvala Bogu, obstajajo tudi še čisto normalni, pošteni, sposobni moški, ki cenijo druge vrednote pri ženskah. Samo teh pa, žal, ne najdemo med varalicami.
Monica tvoje pisanje mi je zelo všeč. Sicer si včasih malo jeznoritna, drugače pa si zelo odprta oseba, kot sem jaz in kljub temu da imava drugačna stališča, se nekako razumeva.
te berem že nekaj časa in se čudim in čudim. mar ravno ti ne računaš sexa svojemu možu, mar nisi ti tista, ki svojega sopotnika ne spoštuješ in preverja ali hodi k prostitutkam itd. itd
v hotele nisem hodila zato, ker bi si želela hotela, ampak sem si želela njega. in nog danes ne dajem narazen zato, da bo ostal, ampak zato, ker je sex z njim fenomenalen, ker me po sexu objame in skupaj zaspiva, ker mi pravi, da sem rojena za njega, ker sem z njim srečna, ker… :)))
in ja, hotelske sobe je plačeval on. zakaj je po tvojem ljubezen večja, če sexaš v stojadinki v grmovju, kot pa, če dobiš tipa, ki ima 100€ za hotelsko sobo?
njegova žena
Bivša ljubica, jaz bi pa raje , da se po sexu objemava v lastni postelji lastnega stanovanja in da so besede občudovanja in ustvarjenosti zanj namenjena resnično le meni. Da se ne valjava po nekih hotelih dvomljive posteljnine prepojene z izločki isto delujočih, kot sta vidva. Tako ceneno, pa niti ne materialno ceneno, valjanje, te poniža na raven objekta izpraznjevanja jajc, kot bi se izrazil nekdo v neki drugi temi.
Pa da ga enkrat vtika vame, drugič v ženo, pa zopet vame. Slabo mi je ob tej misli.
te berem že nekaj časa in se čudim in čudim. mar ravno ti ne računaš sexa svojemu možu, mar nisi ti tista, ki svojega sopotnika ne spoštuješ in preverja ali hodi k prostitutkam itd. itd
v hotele nisem hodila zato, ker bi si želela hotela, ampak sem si želela njega. in nog danes ne dajem narazen zato, da bo ostal, ampak zato, ker je sex z njim fenomenalen, ker me po sexu objame in skupaj zaspiva, ker mi pravi, da sem rojena za njega, ker sem z njim srečna, ker… :)))
in ja, hotelske sobe je plačeval on. zakaj je po tvojem ljubezen večja, če sexaš v stojadinki v grmovju, kot pa, če dobiš tipa, ki ima 100€ za hotelsko sobo?
njegova žena[/quote]
Opa, ti pa me ne bereš DOBRO, ampak kar si naredila iz mojih dosedanjih pisanj mineštro.
Zapisala sem namreč, da me boli patka če bi me varal, oziroma bi bila prav srečna, ker bi meni manj težil! Samo mogla bi mu pobrat ves keš do tedaj, haha, pa naj dobi zastonj kje če hoče. Katera pa da zastonj oz. nima nekih pričakovanj, pa vemo kakšne so….
Mojemu tipu za seks samo še zaračunam (od 300 euro dalje) in tako sva oba zadovoljna (oba dvakratno).
Glej bivša ljubica ali kaj si, JAZ NE OBSOJAM, ravno obratno, POVEM IN RAZLOŽIM PA KAKO TO POZNAM, ljubice ste prostitutke – ene so pametne druge neumne (pametne so tiste ki si puste plačevat in jim ljubimci omogočajo višji standard in razvajanja, neumne pa tiste ki jebače še finansirate), pri vsem tem pa gre samo za eno stvar in to je SEX. Za seks se pa dandanes lahko fajn kasira, poglej si kaj vse tip naredi za seks, še mamo proda…..
In veš kaj? Če je tip bil za seks s teboj pripravljen in je plačal 100 ali več eurov za par urc, si uspešna ženska in VREDNA SVOJEGA DENARJA, tako pač pravimo za dobre reči/znanje/izgled itd…
Jaz te ne obsojam, ampak se mi zdiš kvečjemu prebrisana in vredna. Ene namreč še bencin same natankajo pa pride jebač k njim v njihov avto, ga posvinja in posperma vse naokoli, pol pa gre nazaj k svoji ženkici.
Ps
Ko bo pa plačal s teboj 3 ali več jurjev za noč pa se ti lahko še samo priklonim.
Kaj si pa hotela rečt z njegova žena…?? Ko šiša njegovo ženo ej, haha, saj ima tip dovolj keša za dve ali tri-upam vsaj! Če ona finančno ne trpi, potem ne vidim razloga.. Aja, moj tisti ki je mene varal – od tega je danes hmm, ca 6 let, ni imel ljubic ampak samo prostitutke in veš kaj? Ko sem izvedela da je dal za eno kljusetino tam tudi po 500 euro in ji plačeval taksi, mi je šlo to najbolj na živce. Mater, jaz pa sem z njim zastonj… Naenkrat sem skapirala kako neumna in brezglava sem bila, ko sem verjela v neko ljubezen in seks iz ljubezni, blabla, pa to, ker seksualno sva midva od začetka in v tistem momentu imela idealen odnos, če kapiraš, ful sem ga rajcala, no to ga še danes, ampak totalno je bil prevzet in vse… pa je plačeval drugim, da se je pol delal asa naokoli ali si je bildal ego, kaj vem..
Če tip da in je pripravljen dat nek dober filing in nivo, če poskrbi da je ženska negovana in lepa, sta po mojem oba večvredna, pomeni: iz njiju veje boljša energija in simpatičnost. Od tistih, ki ne samo da nič ne dobe, ampak se celo mučijo z gospodinjstvom, pucanjem in otroci, službami, med tem ko on plačuje za sex drugje…- iz tistih po navadi po nekaj letih veje samo še “bejš stran”. Dokler so pa vsi trije v trikotnikih dobro preskrbljeni, pa itak nimaš kaj za javkat.
Sama pri varanju mislim samo na denar. Ljubezen? Seksualna privlačnost! Osebno rada seksam, samo denar pa imam tudi rada ;)))). In če že rad plačuje, naj plačuje meni. Seveda pa se ne prodajam vsakemu in vsem, ampak samo njemu. Edinstvenemu:)))). Vidiš kot mladi mi to nikoli ni padlo na kraj pameti, iz izkušenj pa sem se naučila. Je pa res, da zaupam glede tega lahko samo moškim, ki so škrti ali so pri denarju odgovorni. Ker tisti ne bodo za seks dajali keša. Drugo pa je zame vse lari fari, moški pri seksu pogrnejo, če pa je še seks zelo dober in ženska odlična, pa se zvijejo in to je lepo!
Da bi se zanj bala? Oh ne, nikoli… preveč sem prepričana v to da me nikoli ne bo pustil, saj si ne upa, to so revčki veš, doma copate, okoli pa frajerji. Moj, bolj me je varal, bolj je bil copatast. Čepel je na meni, za mano, za mojim vratom kot da je uš, res čudno da tega nisem skapirala. Totalno je bil ljubosumen, posesiven, jokal in cvilil… No zdaj je že minilo dovolj cajta, pa ni več copata, ampak samo biser.
PS
Nimam jeze na ljubice, ker z njimi nimam opravkov, jih ne poznam. Sem poznala eno ki je varala svojega tipa in skakala po drugih (zastonj), pa sem prekinila z njo kontakte, ker se mi je obračal želodec, njej se je zdelo to ful kulsko in frajersko. Še plačevala je jebaču kosila, mu posojala od svojega moža avto, mu kupovala oblačila, uro, kinokarte – dostikrat celo iz preživnine od bivšega ali od moža. Ko je prišel ta jebač k njej domov in mož v nočno, je za jebača preoblekla na hitro posteljnino, mož pa je naslednjo jutro moral prespati v taisti kot je spal prej notri jebač. To sem skenslala, mi je bilo too much, takšni pokvarjeni in zlagani odnosi.
Ne vem pa kaj naj rečem v primerih, ko se ženska seksualno zapali za vezanega tipa in nikakor ne more stran, bolj hoče – manj gre. Pa čeravno nima nič od njega. Vidiš, tega pa ne vem, niti ne morem pisat in sodit, verjetno pa je kruto in zelo težavno. V tem primeru je zame večkratna žrtev in bi mogla pod nujno iz takšnega odnosa.
In takšnih je žal največ.
Ljubica si sama ne bi niti upala bit, kaj šele da bi mogla lagat, res mi ne bi šlo, laži enostavno ne maram, kaj šele da sem na drugem mestu. Ko jaz hočem, mora imet tip čas, ko meni je, morava it tja in tja.. in takšne… Pač, nismo vsi enaki in dobro je tako, kajne?!
hja, verjetno sem res kaj pomešala, ampak, ker si se že potrudila, ti odgovorim. kot že veš, je fenomenalen v postelji, fenomenalen pa je tudi izven nje. in sem si želela biti več z njim in si je želel zbujati se ob meni in sem si želela vseh večerov z njim in si je želel dopustov z mano in se vrniti v skupni dom. in se je hitro ločil in sva se hitro poročila. in ne zanima me, kolikšna je vsota, ki bi jo bil pripravljen porabiti zame v eni noči, ker je z mano tudi, ko sem slabe volje, ker me ljubi takšno kot sem, ker je moj najboljši prijatelj, ker nama je najboljše, ko sva skupaj….
kar pa se denarja ti, ne nima ga malo, ker drugače niti ne bi bilo tako hitro in enostavno vse rešeno. in ni mi treba računati za sex, ker nimava ločenih računov, da bi pa denar pretakala iz banke v banko, se mi pa tudi malo blesavo zdi, ker bi plačevela samo provizije :)))
sicer pa veš, kako pravijo: najdražja je žena :)))
lep večer tudi tebi in najdi si nekoga, ki mu boš lahko tudi zaupala. življenje postane takoj lažje 🙂
Življenje v zlati kletki…
In nekoč vzdrževana ljubica sreča nekoga, v katerega se zaljubi, si želi z njim ustvariti družino… tedaj občuti rešetke zlate ječe. Niso redki posesivni bogati ljubimci, ki svojih ljubic za nobene ceno ne izpustijo iz svojih krempljev, v skrajni sili uničijo tudi njihovo novo ljubezen.
Življenje v zlati kletki…
In nekoč vzdrževana ljubica sreča nekoga, v katerega se zaljubi, si želi z njim ustvariti družino… tedaj občuti rešetke zlate ječe. Niso redki posesivni bogati ljubimci, ki svojih ljubic za nobene ceno ne izpustijo iz svojih krempljev, v skrajni sili uničijo tudi njihovo novo ljubezen.[/quote]
obstajo tudi žene v zlatih kletkah,vse je odvisno kako igraš določeno igro.posesivnež ne ločuje med ženskami,zanj so vse lastnina..
Alo ljubice, zakaj pa ne bi postale tem ljubčkom stalne partnerke??? Aja, potem ne bi mogle bit več tako uštimane, ker bi mogle za lubčke kuhati, pospravljati in prati. Ste ene navadne packe. Bodite poštene, vzemite te može k sebi, ne pa jih pošiljati nazaj k ženam. Aja, lubčki vas samo izkoriščajo, ker ste tako podle 😀 in, ker si z vami ne da pomagati kaj več kot pa uporabiti in po uporabi tudi zavreči.
taki moški izkoriščajo eno in drugo,se pravi tako ženo kot ljubico..
zato če sta pametni ,večina jih je butar če sem iskrena,znata naviti vodo na svoj mlin in tako imeti tudi nekaj od vsega tega-beri njega,zakaj se sekirati,veliko bolje je iztržiti maximum..
to isto vprašanje postavi tudi ženam,ki vstrajo z prevarantom.
seveda enako velja tudi za ženske
in od kje vam ideja,da so ljubice žrtve,ki jih nekdo izkorišča,kot vem nobena ni šla pod prisilo-to o izkoriščanju je stereotip,ki so si ga izmislili,da bi pomirili razjarjene žene.
Pri varanju je izkoriščen/a samo partnerka ali pa partner varajočega.[/quote]
ljubice smo žrtve v več, kot 90% trikotnikov. zavržene smo namreč takoj, ko se je treba odločiti med nami in ženami/partnerkami. v toliko procentih trikotnikov se namreč prevaranti vrnejo k svojim stalnim partnerkam/ženam. žal sem v te procente padla tudi sama in zato se tolčem po glavi in žrem že mesece.
ljubice smo žrtve v več, kot 90% trikotnikov. zavržene smo namreč takoj, ko se je treba odločiti med nami in ženami/partnerkami. v toliko procentih trikotnikov se namreč prevaranti vrnejo k svojim stalnim partnerkam/ženam. žal sem v te procente padla tudi sama in zato se tolčem po glavi in žrem že mesece.[/quote]
Haha, ja seveda si ti ŽRTEV, pazi ti njo.. žrtev bi bila SAMO v primeru, če za ženo ne bi vedela. Ali če bi obe z ženo vedeli ena za drugo, pa bi obe viseli na njem in ne bi mogli stran ker bi vaju izsiljeval, vama grozil ali vaju prosil da mu data čas za njegovo odločitev, odločit pa se ne bi hotel ipd. Tako pa si ista kot je on, OBA lažeta in sta pokvarjena. In takšna pokvarjena ženska se ne more primerjat z ničkrivo in nevedno ŽENO. To je že vrtec!
Podobno je pri zločinih – že če samo veš, pa nič ne storiš, si sokriv.
ljubice smo žrtve v več, kot 90% trikotnikov. zavržene smo namreč takoj, ko se je treba odločiti med nami in ženami/partnerkami. v toliko procentih trikotnikov se namreč prevaranti vrnejo k svojim stalnim partnerkam/ženam. žal sem v te procente padla tudi sama in zato se tolčem po glavi in žrem že mesece.[/quote]
Haha, ja seveda si ti ŽRTEV, pazi ti njo.. žrtev bi bila SAMO v primeru, če za ženo ne bi vedela. Ali če bi obe z ženo vedeli ena za drugo, pa bi obe viseli na njem in ne bi mogli stran ker bi vaju izsiljeval, vama grozil ali vaju prosil da mu data čas za njegovo odločitev, odločit pa se ne bi hotel ipd. Tako pa si ista kot je on, OBA lažeta in sta pokvarjena. In takšna pokvarjena ženska se ne more primerjat z ničkrivo in nevedno ŽENO. To je že vrtec!
Podobno je pri zločinih – že če samo veš, pa nič ne storiš, si sokriv.[/quote]
In, da se prevarani, če ve, da je bil varan še odloči za varajočega, ne razumem…ta niti ne razume sebe. Opravičevati varanje je tudi bolno, je kot opravičevati kriminal.