biti ljubica
hmx8, ti pišeš (v tem primeru) nebuloze in sama sebi verjameš, da imaš prav. Pa se pač motiš. Bi človek pomislil, da sploh ne veš, kaj je življenje, kaj pomeni ljubiti.
[/quote]Dejstvo pa je, da nihče ne bo ostal v mega nesrečni ljubezni zaradi otrok (katerim pa, se zaveda, v tem ostajanju in vzdrževanju mrtvega partnerskega odnosa samo škodi), če je srečal ljubezen svojega življenje in ve, da bo lahko edino ob tej osebi srečen, izpopolnjen, miren in nudil svojim otrokom srečnega očeta/mamo.[/quote]
To pa res ni dejstvo. Dejstvo je to, da se velikokrat zgodi, da ena ali druga stran (moški ali ženska) v zvezi, v kateri ni srečen, ostaja samo zaradi otrok. To je dejstvo. In ne to, kar ni pišeš.
[/quote]A sem jaz mogoče pri njemu, pa tudi jočem za njim, pa ga ljubim? [/quote]
Vidiš, to kar ti je pisika napisala, to je destvo.
berem vaše komentarje in mi večina ne potrjuje tega, kar vam bom napisala iz prve roke. pred leti, v svojih zgodnjih dvajsetih sem bila večkrat ljubica poročenim ali zasedenim moškim. zakaj? začelo se je verjetno že v mojem otroštvu, ki ni bilo rožnato. starševsko ljubezen sem čutila zelo zmedeno, enkrat preveč, drugič premalo, odvisno od počutja obeh staršev. očitno zmedena sem stopila v mladost in menjavala fante, kot po tekočem traku. nobeden ni bil pravi, vse po vrsti sem zapuščala, trla njihova srca in bila ponosna nase, da lahko dobim vsakega, ki si ga zaželim. dokler ni prišel eden, ki je zapustil mene. takrat se je začelo. podzavestno sem iskala zasedene moške, da sem s tem, ko so bili z mano in ne s svojo partnerko ali ženo, vsem tem pa se sploh nisem počutila dobro, razen mogoče za nekaj res kratkih trenutkov. prbližno tako, kot če poješ celo čokolado. veš, da je ne bi smel, ampak tistih nekaj minut je pa res slastnih. takoj potem pa pride slaba vest, bedno počutje, občutki krivde in še in še. občasno sem se gabila sama sebi, a vendar nadaljevala do nekega poročenega sodelavca. dokler me ni prišla njegova žena dobesedno zlasat v službo. tistega sramu se ne da opisati z besedami. menjala sem službo in se zamislila sama nad sabo. spoznala sem svojo bedo in prenehala s tem.
danes sem raje sama, kot da bi še kadar koli stopila v zvezo s kakšnim zasedenim. je preveč bede, ki ne odtehta tistih nekaj sladkih ukradenih trenutkov.
in da odgovorim avtorici posta. če sklepam po sebi smo ljubice ali druge ženske zaradi svojih kompleksov, neskončnega egoizma. žvižga se nam za vse in vsakogar, vključno z ženami, družinami, ker verjamemo lepim besedam o mrtvih zakonih ali kakšnim drugim izgovorom teh moških (verjemite vsaka ljubica vpraša v smislu zakaj to počneš svoji ženi in verjemite vsak prevarant ima na pladnju nek beden izgovor). torej da, prepričana sem, da ima vsaka ljubica slabo samopodobo. prepričana! ne verjamem v lovke na poročene z razlogom, da nočejo resne zveze, ker to preprosto ni res! je le pesek v oči in njihovi izgovori. kompleksi in frustracije, pa če si še tako zatiskamo oči.
no, na srečo sem jaz (žal s pomočjo ene od žena) to spoznala. nekatere se poročijo in prenehajo s tem, spet drugim pa ne bo nikoli mogoče pomagati. njihove rane so pregloboke in če ne bodo poiskale pomoči, bodo svojo bedo zdravile na tak ali drugačen način do konca življenja.
hotela sem napisati, pa se je en del izgubil:
podzavestno sem iskala zasedene moške, da sem s tem, ko so bili z mano in ne s svojo partnerko ali ženo, filala svoj zlomljen ego in prikrivala svoje komplekse in frustracije. ob vsem tem pa se sploh nisem počutila dobro, razen mogoče za nekaj res kratkih trenutkov.
strinjam se s tem, da si ego fila tudi prevarant, absolutno pa tudi ljubica. nobeden me ne more prepričati v nasprotno. ljubice so (smo) ženske s slabo samopodobo iz takšnega ali drugačnega razloga.
ne strinjam pa s se tem, da sem IZBIRALA zasedene. zgoraj sem napisala, da sem jih izbirala PODZAVESTNO. približno tako, kot nekatere ženske kljub slabim izkušnjam z alkoholiki in nasilneži, vedno znova izberejo v pravtake. jaz sem se v vsakega izmed njih zaljubila, sicer ne bi mogla spati z njimi. in načrtovala prihodnost z njimi. kot rečeno, podzavestno. zakaj sem to počela, pa sem ugotovila veliko kasneje.
to s slabo samopodobo ni res…ljubica more biti zelo močna, potrpežljiva in samostojna oseba, da lahko to prenaša…sploh pa, jaz sem bila enkrat ljubica, niti podrazno ga nisem zapeljevala in lovila…zgodilo se je…in ne, nimam slabo samopodobo, vse moške sem vedno znala odpikati kot po tekočem traku in vsakemu povedati svoje in stati za tem…zato dolgo nisem zdržala v takšni situaciji, kljub ljubezni…nikoli me niso poniževali…znam pa prenesti marsikaj, to je pa res…
Ljubice so čista kontra varalicam.Vse kar oni niso.Nasprotja se privlačijo.
Varalice so slabiči, nesposobni iskreno ljubiti, nezmožni iskrenega odnosa,kot otroci se igrajo s čustvi (drugih), ki jih sami ne premorejo. Ker se tega zavedajo, rabijo pomoč.Nekoga da preživijo.
Ljubice.Ljubice so vse kar oni niso. Tako se počutijo celi in živi pa kmalu ljubico zavržejo, ker je trenutno ne rabijo več.Ko ta občutek izgine si najdejo drugo. Kot drogeraši svojo dozo.
ne znajo se ženski posvetiti, ne poznajo bontona, ne vejo, kaj je to spoštovanje ženske in še marsičesa ne vejo.Moj ljubi se mi posveti cel in še čez.
moški, ki vse to ve, nima ljubice.
njegova ljubica je hkrati njegova žena in prijateljica.
ti pa si kar zatiskaj oči, zaljubljena očitno si, a prenaivna za svojo starost.
nekoč boš obžalovala čas, ki ga izgubljaš z njim, namesto, da bi mislila nase, si ustvarila družino in imela otroke.
saj sama ne verjameš, da je res tole o močni osebi kot ljubici, a ne?
ponižajo nas vsakič, ko nas izkoristijo samo za seks, potem pa se vrnejo k ženi ali partnerki. in vsakič, ko nas skrivajo. in vsakič, ko nam za ta skriti seks kakšno malenkost kupijo, če sploh. in vsakič, ko nas poseksajo v kakšnem poceni hotelu. ali so tebe tvoji ljubimci mogoče peljali s helikopterjem v hilton v dubrovnik?? ali pa v kakšno privat sobo ali v motel v medno?ali res misliš, da nam vezani moški to počnejo iz ljubezni?? potem si poleg vsega še naivna.
saj, tudi jaz sem bila, zdaj mi je že dolgo marsikaj jasno.
na koncu itak sama priznavaš, da moramo ljubice prenesti marsikaj. konstantno poniževanje v zgoraj navedenih oblikah je samo ena stvar.
saj sama ne verjameš, da je res tole o močni osebi kot ljubici, a ne?
ponižajo nas vsakič, ko nas izkoristijo samo za seks, potem pa se vrnejo k ženi ali partnerki. in vsakič, ko nas skrivajo. in vsakič, ko nam za ta skriti seks kakšno malenkost kupijo, če sploh. in vsakič, ko nas poseksajo v kakšnem poceni hotelu. ali so tebe tvoji ljubimci mogoče peljali s helikopterjem v hilton v dubrovnik?? ali pa v kakšno privat sobo ali v motel v medno?ali res misliš, da nam vezani moški to počnejo iz ljubezni?? potem si poleg vsega še naivna.
saj, tudi jaz sem bila, zdaj mi je že dolgo marsikaj jasno.
na koncu itak sama priznavaš, da moramo ljubice prenesti marsikaj. konstantno poniževanje v zgoraj navedenih oblikah je samo ena stvar.[/quote]
Pa kje ti živiš?
Veš da obstajajo varalice, ki svoje ljubice ne skrivajo? Jih peljejo v Dubrovnik in na smučanje? Jim kuhajo? Peljejo k zdravniku, ko zbolijo?
Nikol slišala?
hahaha! tole o kuhanju zna bit še res in o crkljanju in sladkih besedah tudi. seveda, so jih polni raznih fint na katere ženske padamo. ampak tale o dubrovniku je pa dobra! slišala sem edino, da je šla ljubica za ljubimcem in njegovo družino v sosednji hotel, da je po kosilu lahko skočil k njej. ali da jo je vzel na službeno potovanje. da bi jo pa samo peljal v dubrovnik? hahaha, naj se javijo tiste, ki jih je. da vidimo, če jih je za 0,00000000000001%. pa brez laganja sebi in nam, prosim! večina jih opravi to kar v avtu pod kakšnim mostom, še za motel jim je denarja žal, ne pa v dubrovnik, hahaha!!!
hahaha! tole o kuhanju zna bit še res in o crkljanju in sladkih besedah tudi. seveda, so jih polni raznih fint na katere ženske padamo. ampak tale o dubrovniku je pa dobra! slišala sem edino, da je šla ljubica za ljubimcem in njegovo družino v sosednji hotel, da je po kosilu lahko skočil k njej. ali da jo je vzel na službeno potovanje. da bi jo pa samo peljal v dubrovnik? hahaha, naj se javijo tiste, ki jih je. da vidimo, če jih je za 0,00000000000001%. pa brez laganja sebi in nam, prosim! večina jih opravi to kar v avtu pod kakšnim mostom, še za motel jim je denarja žal, ne pa v dubrovnik, hahaha!!![/quote]
žal se boš kar ti morala zbuditi v realnost,ti se kar tolži da ljubice nimajo nič od svojih ljubimcev-ta pametne imajo veliko in še več,če so pa še lepe in mlade pa sploh ..
No že dve leti imam ljubimca ne bom povedala kam me vozi ampak so destinacije precej dlje od Dalmacije…..letno dva lepa dopusta…….kekšen most pa motel kje si pa to privlekla…. ….no vsaj moja frendica, ki noče biti nikakor vezana na nobenega ima krajše avanture jo moški( vezani ali nevezani ) se vedno zmenijo za hotel ali toplice za vikend ali krajša potovanja v tujino ali preprosto pri njej doma ali pri njih ….pa jih pozna mogoče mesec ali manj no moški so zelooooo radodarni kadar je z obeh strani… sex brez obveznosti ampak te besede bodo nekatere spet drugače vzele…..zato tudi jaz nočem imeti do nadaljnega resne veze, ker so moški poročeni ali ne veliko boljši ljubimci in veliko boljše se potrudijo dajo maksimalno od sebe no trudijo se …kakorkoli že to vzamete……saj je že znana prostitutka rekla ….ženske ne bojte se nas bojte se ljubic pa še prav je imela :-)……