biti ljubica
Bravo Joži.
Vsem tem, ki nas obsojate. A moja žena pa ni egoistična, ker pričakuje, da sem ji zvest. Po vaše ne. Čeprav sva seksala tud po dvakrat na dan, ko sva se spoznala. Čeprav odklanja kakršnokoli pomoč (ja celo zdravnike sem predlagal in kaj mi je odgovorila. Raje se prisilim v seks s tabo, kot da bi zaradi tega šla k zdravniku, pa tud to ne stori). Kdo je sedaj egoističen.
Samo moraliziranje. Vsi ste popolni, ane!!!!
Tako. Sedaj se pa dejansko izključujem iz te teme. Pa lep pozdrav.
PS: Še odgovor za princesko. Upam, da je pri nama z ženo to stanje samo začasno in bo šlo na bolje. Če pa ne,…. Mam že prakso s pakiranjem. :))) In če bom moral pakirat je to zadnja resna zveza.
moški, jaz nate čisto drugače gledam kot na joži* in ne zato, ker si moški, ampak to tvoje razmišljanje. Joži je mož prevaral, zate pa ne vem, če te je žena prevarala.
Sicer ne razumem, zakaj ste z nekom, ki vas je prevaral…raje sem samska, kot pa da se maščujem, ker z maščevanjem ne prideš nikamor. Jaz ne rečem, da ni grdo, da vas je partner prevaral, seveda, da je grdo, ampak jaz ga nazaj ne bi, raje sem brez njega, oziroma če se najdeva, sva čez par let skupaj, drugače pa ne, odvisno od čustev.
Če jaz nimam neke želje z moškim pri seksu, in me zaradi seksa prevara, ga s ponosm pustim, ker si me itak ni zaslužil in sem vesela, da s takim nisem toliko seksala.
Ampak sej pravim, da še nisem doživela takih stvari, kot ste vi. Fanta imam, res je, da nimam že po naravi neke blazne želje po seksu in večinoma seksam zaradi njega. Sama sem že predlagala zdravnika (psihologa) pa je fant rekel, da opaža, da si vedno bolj želim sama seksa in da se to pozna tudi po vlažnosti. Če pomislim ima prav, ampak zvezo jemat z levo roko ne gre, da sta oba zadovoljna se morata oba potrudit.
Konstruktinve debate so vedno zaželene. Ker pa še vedno ne morete preko sebe, ne razumete ali ne želite razumeti da je vsakdo poglavje zase, se preklate med seboj, debato zaključujem in temo zapiram.
Joži, tvoje zadnje pisanje ni objavljeno, je sicer napisano ok, a spet v istem duhu zgoraj navedenega.