biti ljubica
A sem naredil vse….ne vem. Verjetno oz. zagotovo bi se lahko še bolj potrudil…, mogoče sem prehitro obupal…., ampak ko se dlje časa trudiš, da bi nekaj spremenil na bolje in vse ali pa večina zadev ostaja samo pri obljubah, mal zgubiš voljo.
Kar se pa tiče prizadeosti in čustovanja, bi ti moral pa preveč napisat, da bi ti vse razložil.
Moški… mislim, da je treba najprej prepoznati napake, zmote itd. Potem moraš bit velik človek, da si jih želiš popravit v kar gre precej truda in energije, kot si tudi sam rekel da je bilo res. In potem, če se sčasoma ne da popravit, se s to novo situacijo sprijazniš in greš pošteno naprej, torej brez žene ali pa z odrekanjem te erotične ljubezni, ki ti doma manjka. Ampak eno žrtev je treba naredit, ker s takimi dejanji bo žrtev na koncu še več… Kajneda? 😉
Ssicer ne vem iz lastnih izkušenj, ampak iz vtisov ljudi, ki so bili v takih situacijah tudi ljubice običajno računajo na to, da bo zanje pustil ženo, bil z njo itd, pa se to le redkokdaj zgodi…
Za Boom-a, mal z zamudo:
Res je, da meni seks ni na prvem mestu, pomembnejša sta mi spoštovanje in zvestoba. In če mi fant ne nudi neke spolne zadovoljivosti, mi pa nudi zvestobo, spoštovanje, prijateljstvo, toplino, varnost, zaupanje – potem ga res ne mislim prevarat, ker če ga, izgubim vse. Pustila bi pa fanta, ki me sicer spolno zadovolji, ampak zadovolji tudi druge – tazga res ne rabim.
Kar se moje veze tiče je tako, da jaz res nimam želje toliko seksat, kot moj fant in večkrat seksam zaradi njega, če pa res vztrajam na svojem, se greva pa kako predigro. In ker poznam moške, je tudi mene strah, da bi me zaradi seksa pustil ali prevaral in to sem mu tudi povedala. Ampak on je rekel, da si ne želi seksat z kako drugo, ampak z mano, ker sem mu ful seksi, pa luštna pa dobrega srca. In zanj seks ne pomeni neka nagonska potešitev potrebe, ampak poglabljane v najin odnos na čustveni ravni. On pravi, da se takrat bolj počuti povezan z mano in da ne bi rad tega izgubil, zato tudi ne misli iti drugam, ker mu je baje z mano prelepo. Res je, da sedaj več seksava kot včasih, tudi jaz si večkrat zaželim.
Zdej ne rabiš ti pisati o tem ali laže ali ne, ker ga ne poznaš in ne rabiš ga primerjat s seboj.
O, vem da so. Ob kakšnem kosu nakita za X.000 EUR se marsikatera čisto razneži :-))))
Kdo pravi? Sorry, vendar tebe in še nekatere je velikokrat pač za razumet v smislu, da bit ljubica se splača samo v primeru, kadar nekaj profitiraš – finančno, ali v smislu luksuza.[/quote]
ja seveda kaj pa mi lahko drugega da,kot dober sex(sex meni ni dovolj) in lepe stvari,ozenil me verjetno nebo ane,ponavadi so ze ozenjeni..saj nismo 15 let stari pa naivni,da nevemo zakaj hodijo k ljubicam kajne.
in kaj je takega na njem za kar se ti se splaca biti mu ljubica..mislis sex,daj no saj ga nima samo on,je lep-eh ni edini,je humorist-big deal od tega se neda ziveti,je razumevajoc-tudi moj prihiater je(sam tukaj je on tisti ki kasira haha) redki so pa danes tisti ki odprejo se denarnico,vsi bi se sli neke avanturice iza hrbta,colal pa nebi nobeden-jaki frajerji res..
jaz se s takimi nebi nikoli ukvarjala,ja ce se mi izide racunica,ce ne lahko lepo brise,zensk je dosti,sploh naivnih,ki ga bo prenasala in se mu prilagajala zastonj.
in jaz to moskim vedno povem,pri meni je vzemi ali pusti..verjetno sem jim zato tudi vsec haha
saj se negre za resno vezo,tu pa denar ne sme biti najpomembnejsi..
treba locit par pojmov
No ja, ko se bosta malo bolj povezala še s kakšnim otrokom in premoženjem, te bo po vsej verjetnosti precej minilo seksat zaradi njega. Ampak, ker je tvoja ljubezen neiizmerna in so ti bolj pomembne druge stvari, te najbrž ne bo motilo, če ga bo namočil še kam drugam. Saj zapustil te po vsej verjetnosti ne bo, tistemu, ki ga ljubimo pa itak privoščimo najboljše. Tudi, če mu marsikaj od tega ne moremo dati sami.
Boom, ti ne razumeš, da če imaš pri sebi hudo bejbo, da ne boš gledal drugam. Če si ti potreben zaradi svoje bejbe, potem hočeš z njo seksati, ne z drugo, ker te ona vzburja in ne druga.
Jaz sem napisala, da mi je pomembno, če mi fant nudi poleg vsega tudi zvestobo – če ga fant drugam vtakne, to ni zvestoba (ti je to sedaj jasno).
Druga stvar je stvar vzgoje, kako je kdo vzgojen. Njegov oče je imel prvo punco, ki je sedaj že 25let njegova žena in ji je naredil res veliko romantično presenečenje za 25let poroke. Tudi, jaz sem prva punca mojega fanta, in upam, da bo z njim enako. Aja, pa oče njegove mame niti ni mogel nikoli prevarati, ker sta 24ur skupaj, ker tudi skupaj delata.
Težje je najti nekoga, ki ti je pri srcu, te razume, te spoštuje, ti nudi neko varnost, neko prijateljstvo, kot pa nekoga, ki te spolno zadovolji. In če si tok neumen, da prevaraš takega, ki ti nudi spoštovanje, ljubezen, prijateljstvo…potem si res glup-zakaj? Ker potem se vsak tak vpraša, le zakaj sem to naredil, saj sem izgubil vse dobro.
jozi ti bos kompetentna za debato o tem kaj bi kdo ali kaj kdo nebi,ko bos mozu priznala,da sexas Z DRUGIM ,medtem ko mu doma glumis fino zenicko,do takrat pa pricam ti pricu..
morda pa tvoj moz razmislja enako kot jaz,ampak tega res ne mores vedeti dokler mu ne poves za svojega ljubcka kajne..
tvoj ljubimec ali nima za darila ali pa se mu zdi brezveze zate zapravljati denar..
nikomur ne ukazujem nic,zakaj bi mene kdo ubogal prosim te no??[/quote]
Jaz govorim o tvojem tonu komuniciranja, kar spet kažeš s svojim odgovorom.
Za razliko od tebe, jaz nikomur ne solim pameti, kaj bi po mojem menju moral storiti, ampak govorim samo o sebi.[/quote]
Joži* pa tudi ostali, kot vidim, ki si izberete ljubimca “za zraven” – vaše pisanje in “opravičevanje” dejstva, da varate, je resnično smešno. Kot je bilo že nekajkrat napisano – priznajte partnerju, da vam ne zadostuje in da ga varate. Ko vam to nekdo napiše, takoj “skačete v luft” in utemeljujete z izgovori tipa “da ste zato boljše žene” … takšno ravnanje je resnično podlo – iskrene niste ne do sebe kaj šele do partnerja. Življenje, ki ga živite, je resda vaše, ampak, če živiš v skupnosti, je odkritost nujna. Iz tega vse izhaja – se pravi laž na laž. Bodite poštene, pa pustite tudi partnerju odločitev – ali bo z vami, kljub vsemu, ali pa bo “izstopil” iz vlaka.
Brez pomena, da eno in isto trobimo, ker tako ali tako “ne slišite”.
P.s: in potem si upaš govoriti o soljenju pameti – lepo te prosim, ali se zavedaš kako sprevrženo je takšno neodkrito obnašanje …
Jaz govorim o tvojem tonu komuniciranja, kar spet kažeš s svojim odgovorom.
Za razliko od tebe, jaz nikomur ne solim pameti, kaj bi po mojem menju moral storiti, ampak govorim samo o sebi.[/quote]
Joži* pa tudi ostali, kot vidim, ki si izberete ljubimca “za zraven” – vaše pisanje in “opravičevanje” dejstva, da varate, je resnično smešno. Kot je bilo že nekajkrat napisano – priznajte partnerju, da vam ne zadostuje in da ga varate. Ko vam to nekdo napiše, takoj “skačete v luft” in utemeljujete z izgovori tipa “da ste zato boljše žene” … takšno ravnanje je resnično podlo – iskrene niste ne do sebe kaj šele do partnerja. Življenje, ki ga živite, je resda vaše, ampak, če živiš v skupnosti, je odkritost nujna. Iz tega vse izhaja – se pravi laž na laž. Bodite poštene, pa pustite tudi partnerju odločitev – ali bo z vami, kljub vsemu, ali pa bo “izstopil” iz vlaka.
P.s: in potem si upaš govoriti o soljenju pameti – lepo te prosim, ali se zavedaš kako sprevrženo je takšno neodkrito obnašanje …[/quote]
Jaz se nikomur ne opravičujem, jaz imam sama s sabo vse rešeno in to je meni glavno.
Kaj pa si ti misliš o meni, mi je pa res vseeno.
Mi je pa smešno, kako se nekatere ne morete in ne morete upreti, da mi/nam ne bi ukazovale, kaj moram/o narediti. Hmmm…. zakaj že? Da boste ve zadovoljne?
Pa brez skrbi, da vas slišimo, samo ne strinjamo se z vami in imamo lastna mnenja in stališča. Ampak ve tega preprosto ne dojamete.
P.s: in potem si upaš govoriti o soljenju pameti – lepo te prosim, ali se zavedaš kako sprevrženo je takšno neodkrito obnašanje …[/quote]
Jaz se nikomur ne opravičujem, jaz imam sama s sabo vse rešeno in to je meni glavno.
Mi je pa smešno, kako se nekatere ne morete in ne morete upreti, da mi/nam ne bi ukazovale, kaj moram/o narediti. Hmmm…. zakaj že? Da boste ve zadovoljne?
Pa brez skrbi, da vas slišimo, samo ne strinjamo se z vami in imamo lastna mnenja in stališča. Ampak ve tega preprosto ne dojamete.[/quote]
Vse lepo in prav: vsak ima razčiščeno pri sebi in v sebi – za čas ko afera ali skrivna veza ni razkrita. Kaj se dogaja potem? Mogoče obžalovanje prikrivanja partnerju, sram…..ne vem…
Moje mnenje pa je, da je varanje egoistično dejanje tako žensk kot moških, ki nenehno iščejo samopotrditve in helpijo po nečem, kar je za štirimi zidovi doma zamrlo. Lepo bi bilo da bi svojemu partnerju povedali da sedite na dveh stolčkih in dali možnost, da zaživi po svoje-glede na to, da trdite, da imate svoje partnerje še vedno radi. Da jim date možnost, da nadaljuje brez vas – s tem boste najbolj dokazali kako razčiščeno imate sami pri sebi in kako spoštujete partnerja in ga imate radi. Mislite, da si partner ne zasluži te sreče?
Pa brez skrbi, da vas slišimo, samo ne strinjamo se z vami in imamo lastna mnenja in stališča. Ampak ve tega preprosto ne dojamete.[/quote]
joj jozi no ,pa saj nihce nikomur nic ne ukazuje,zakaj bi?saj smo vsi odrasli s svojo glavo in vsak dela kar hoce..
saj nam ni treba dojeti,tudi tebi ni treba dojeti..vsak po svoje,samo ne delaj se fino no,ces kao jaz pa ne to ,pa ne to,pri meni je vse cista ljubezen,hura hipiji..prosim no,saj nismo blentavi..moza imas iz enega interesa,ljubimca iz drugega..nic takega,tako je to povsod kjer so trikotniki..
verjetno ima tudi tvoj moz ljubimko,ker nihce ni tako slep,vsi pa se znamo slepce narediti ko nam to koristi.
Joži* meni se zdi, da se nekako ne razumete. Ti imaš neka svoja stališča in mnenja, samo drugi ti hočejo povedat, da ne smeš mislit samo nase, ampak tudi na druge.
Meni se tvoj mož smili, čeprav ne ve, da ga varaš, samo mene srce boli, da ga nekdo vara za katerega on misli, da mu je zvest. Smešno je ravno to, da tvoj mož meni več pomeni kot tebi. Bolj se mi smili, kot tebi, jaz trpim, ker ima ženo, ki ga vara.
Seveda se jaz ne ukvarjam s tem problemom tako globoko, samo boli me, kaj ljudje na svetu počnejo in ne spoštujejo nekoga drugega. Jaz verjamem, da ti svojega moža spoštuješ kot človeka, kot mogoče očeta, samo ne spoštuješ ga pa toliko, da ga ne bi varala.
To varanje je res ena slaba stvar, če se izve, trpita oba- in tisti, ki vara, kot tisti, ki je prevaran. Zato ja upam, da pri meni do tega ne bo nikoli prišlo, ker nočem trpeti teh bolečin.
Ne dojameš pa če ti človek nariše – tvoje razlage izkazujejo samo tvoj egoizem, kjer vidiš samo sebe – svoje lastno zadovoljstvo. Kje je tukaj mož? Kje je tvoje spoštovanje do njega?
Z njim si… ker….?
Me smo zadovoljne, ne potrebuješ nam razlagati, razloži svoje zadovoljstvo možu, da bo vedel, ali mu je “tvoje pojmovanje ljubezni” všeč. Ali se me strinjamo s tabo, ni pomembno, pozabljaš, da se mora s tabo “strinjati” tvoj mož. V tem je bistvo.
A res mislite da partnerja spoštujete ko ga varate? Da ga ljubite?
Se po novem z varanjem izkazuje spoštovanje in ljubezen?
je varanje spoštljivo vedenje do nekoga ki ga kot trdite menda ljubite?
To je norčevanje s človeka ne pa spoštovanje!
Si želite da kdo iz vas norce brije?
Če ne, zakaj to delate vi?
No, zdaj sva si že malo bližje:)
V bistvu si mimogrede (v zadnjem stavku) verjetno čisto slučajno zadela mojo poanto.
Ravno to je razlog, zakaj se mi zdi naivno, kako nekatere vidijo vse samo črno-belo. Jaz varam moža – ergo: ubogi mož, grozna jaz.
Pa je zgodba (vse zgodbe so) bolj zapletene – kaj če je on mene leta prej varal, kaj če sem se jaz takrat delala slepo, kaj če sem se jaz zaradi tega (posledično) zapletla z ljubimcem. In kaj če se morda mož zdaj dela slepega.
In kaj, če – joj, groza – nama morda celo tako čisto ustreza?
Pa ne bom šla v podrobnosti, ker to ni bistvo, samo pravim, da ljudje smo zelo različni.
Vseeno pa pač moram reči, pa ne da bi se opravičevala ali karkoli, zaradi sebe – da imam moža in ljubimca rada. Samo v zvestobo ne verjamem in v romantično ljubezen tudi ne. Pa ne gre za hipijevstvo:), bolj za prijateljstvo. In ja, seveda gre vedno za interes, samo pri meni res ne gre za materialni interes, ker sem sama finančno več kot dobro preskrbljena (zaslužim 2x več kot mož). Gre pa za čustva, občutke, zadovoljstvo, varnost, tudi seks, in vse drugo, za kar si želim imeti oba ob sebi. Ja, tudi to je vse seveda interes.
Poanta pa je, da če mene ne moti moževa morebitna nezvestoba, in če tudi moža moja ne – če nama to ni bistvo zakonskega odnosa – zakaj bi motilo kogarkoli drugega?
No, zdaj sva si že malo bližje:)
V bistvu si mimogrede (v zadnjem stavku) verjetno čisto slučajno zadela mojo poanto.
Ravno to je razlog, zakaj se mi zdi naivno, kako nekatere vidijo vse samo črno-belo. Jaz varam moža – ergo: ubogi mož, grozna jaz.
Pa je zgodba (vse zgodbe so) bolj zapletene – kaj če je on mene leta prej varal, kaj če sem se jaz takrat delala slepo, kaj če sem se jaz zaradi tega (posledično) zapletla z ljubimcem. In kaj če se morda mož zdaj dela slepega.
In kaj, če – joj, groza – nama morda celo tako čisto ustreza?
Pa ne bom šla v podrobnosti, ker to ni bistvo, samo pravim, da ljudje smo zelo različni.
Vseeno pa pač moram reči, pa ne da bi se opravičevala ali karkoli, zaradi sebe – da imam moža in ljubimca rada. Samo v zvestobo ne verjamem in v romantično ljubezen tudi ne. Pa ne gre za hipijevstvo:), bolj za prijateljstvo. In ja, seveda gre vedno za interes, samo pri meni res ne gre za materialni interes, ker sem sama finančno več kot dobro preskrbljena (zaslužim 2x več kot mož). Gre pa za čustva, občutke, zadovoljstvo, varnost, tudi seks, in vse drugo, za kar si želim imeti oba ob sebi. Ja, tudi to je vse seveda interes.
Poanta pa je, da če mene ne moti moževa morebitna nezvestoba, in če tudi moža moja ne – če nama to ni bistvo zakonskega odnosa – zakaj bi motilo kogarkoli drugega?[/quote]
mene ne moti,ce se dva zmenita da bosta tako zivela,ampak cudno je da tvoj moz nic neve,zakaj mu ne upas povedat??
plus ne gre se zato da nebi bila preskrbljena,tudi jaz sem dobro preskrbljena,tudi iz dobro stojece druzine sem,ampak cakaj malo,da bi mi ljubimec samo curo nosil-brezveze..
pa ne mi zdaj kako se razumeta in kako sta sorodni dusi..
pa kaksna custva in obcutke no,pa varnost-ta je pa mocna ,ti se ze zdaj en pocutis varno ker ce bi se bi z mozem spregovorila o tem,tako pa molcis..tvoj laver malo sexa,ti pa tudi,to nima nobene veze z custvi..
da mi rece dedec da ima custva pa si neupa vec kot nekje bogu za hrbtom v neki sobici teh custev(sexa) pokazat,saj nisem naivna no..nihce se ne dobiva na skrivaj zaradi custev..
moj je hodil z mano na pocitnice,hodil spat k meni,izpolnjeval vse zelje,pa mu nisem verjela,da so custva..daj no mir,tale zate ne naredi nic kot hitri skriti seksek v neki sobici ali huje kje v avtu,malo te poslusa(komunikacija )zvecer pa k svoji druzinici in ti k svoji in ti meni o custvih..
mene je nemogoce farbat te stvari,sem dozivela tole v 1000 otenkih,ti pa samo v treh(malo cvekca,malo seksa,pa 24h razmisljanja kako bosta cim bolj diskretna v vajinih oblakih)..
kot sem rekla vidva samo malo seksata,ti lazes doma on pa tudi in v tem je ves kec.kaksna custva neki le,pa ne da celo verjames v to..
vidim pa da te je moz razocaral..big deal,life gre naprej..