biti ljubica
Se popolnoma strinjam z Monico, ljubico pac lahko (in bi jo tudi moralo!) boli briga, kaj pocne tipo s svojo zeno, to je njegova stvar in so njuni odnosi.
V koncni fazi je edino problem, ce se ti lubceki in ljubice enostransko zaljubijo. Dokler pa so relacije jasne, pa se nima kaj za zgodit.
Skoda je le ljudi, ki podpirajo varanje, ker ce njih ne bi bilo, do varanja sploh prit ne bi moglo prit, tako pa je varanje prepogosto najlazja pot bega pred soocenjem z realiteto in dejanskim zivljenjem, tako se tega varanja posluzujejo vsi ki se jim ne da soocit, spoprijet in resevat problemov v kali.
Najpogosteje so, kot je ze enkrat Monica napisala, ti lubcki in lubice itak beg iz reale – so sanje, fantazije… Sanjat pa je vedno lepo ;))).
Na živce mi gredo hinavci,zahrbtni ljudje-pari ,ki skrivajo svojim partnerjem da imajo skrito vezo,gledajo te v oči in lažejo da nimajo nič z drugo osebo!!!zato pa preide do ločitev,trpijo otroci,in seveda kaj tistima varajočema paroma ki varata njima je lepo skupaj ,posebej če sta sodelavca ki se poznata zelo dobro.seveda to lahko traja leta in leta pa še vedno varata naprej.nagnusno,vse skupaj .
hahaha…jaz se lahko samo smejim, tistim, ki so ljubice…..se opravičujem, ampak biti ljubica, to je meni nekaj najbolj neumnega…….smešno mi je pa to, da nekatere ljubice, čeprav jim partner reče, da se ne bodo ločil, one še vedno upajo, da se bo……sicer pa bolj kot ljubice ne razumem žene teh mož, ker so z njimi, čeprav vedo, da imajo ljubico…brezveze res, kot da v življenju ni drugih bolj pomembnih stvari
Men je npr. faks pomemben…drugače pa obstaja veliko društev za zaščito živali, zavetišč, društva proti drogam, za bredomce, za otroke brez staršev…bla bla bla…….in namest d se ukvarjaš z nekim poročenim možem, al pa varaš svojo ženo/moža, je bolje, da preusmeriš energijo v take stvari in tako te bodo ljudje bolj cenili pa še kaj dobrega narediš za svet
Ja drage ženske, kaj ste pa mislile. Jaz sem svojo ženo malo manj kot na kolenih prosil, da bi seksala. Vse in še več sem naredil zato. Nepresteano je nekaj obljubljala, vendar nič iz tega. Star sem 30 let in potrebujem malo več seksa, kot pa 4x na leto, (to traja že več kot dve leti), tako pač je. Na svetu je dovolj žensk, ki ne potrebujejo moža, tega imajo doma (ali pač tudi ne in so samske). Zanima jih samo seks – to kar tudi mi moški iščemo. Zdej se pa na ljubice spravljate. Same pri sebi najprej razščistite, zakaj si moški sploh poišče(mo) ljubico/e.
Gotovo je želja vsake ženske, ko vstopi v zakon, da mu bo izpolnjevala njegove sekusalne želje (ostalo pa postranskega pomena)! Da mu bo predstavljala OBJEKT in ne subjekt. Samo moški na stopnji nagona, bo iskal ženo/partnerko za seks. Za seks imaš lahko fukfrendico, ne rabiš si zapletat življenja zaradi seksa.
Pa vendar ni samo seks, kajne? Je še mnogo več. Samo ste nekateri preponosni to priznat, ker vsi smo pod kožo krvavi. Moški možgani se od ženskih nebistveno razlikujejo.
Očitno to leti na moj “recimo?” :-)))
Absolutno je še marsikaj poleg seksa. In le zakaj bi kdo bil preponosen to priznat? Res pa je tudi, da kjer seks ne štima, bo veza tudi kmalu propadla. Ne glede na vse ostale marsikaje.
Izjave kako je marsikaj bolj važno od seksa je pa največkrat slišeti od takih, ki jim do seksa res ni prav veliko, vendar tudi tega nekako nočejo priznat.
eno z drugim,vprasajte se vi moski kaj pocnete z babo ki ji ni do tega ,da bi sexala z vami,ce bi bila jaz moski bi mi bilo izpod casti iti na kolena za sex,ce se te zenska zeli je ne rabis moledovati za fuk,ocitno je da si vas ne zele,ve pa svetite namesto ,da bi pobrali sila in kopita in si nasli primerno zensko ne samo za zivlenje ampak tudi za ljubezen h kateri spada tudi sex.
iscete kuharco pa perico,pol pa jamrate kako ni sexa..sexat sam ne mores,kuhas pa peres si pa lahko..le kdo je na slabsem,vasa kuharca pa perica sigurno ne,na slabsem ste vi,po svoji lastni izbire,torej brez jamranja.
da bi mene moski prosil na kolen za sex,ga pa takoj iz bajte vrzem,zame to ni moski,to je copatar,zagabila bi se mi ta patetika.nezaslisno da dedec na kolenih moleduje za sex..
Ne, Boom, mišljeno je bilo na post od “moški”.
Če že provociraš: meni je seks dost pomemben, ampak sem bila pripravljena požret partnerjeve seksualne težave, ker sem verjela, da so predhodne in da se bodo uredile, ko bo on uredil druge zadeve. Pa se druge zadeve niso poštimale, tako da je zveza razpadla. Ponavljam, ne zaradi neseksa, kateremu sem se mu prostovoljno in zavestno dopovedala za nekaj časa, ampak ker ni na koncu štimalo nič drugega več.
Res je ŽivelaPomlad, ni vse v seksu.To je vsaj po moje bistvena razlika med “LJUBICO” in “FUKFRENDICO”. Naj pojasnim še tole: Na kolenih prosil, pomeni, da sem naredil vse zato, da bi bila razbremenjena: kuhal, pospravljal, pomival posodo,…, ji pošiljal žgečkljive SMS-e,…, skoraj doktoriral iz seksualnih težav žensk. Ne vem kaj. Pravi mi, da se zaveda, da ne štima, da je težava v njej, ne meni, da ji enostavno ni več do seksa, toliko, kot ji je bilo nekoč (vsak dan, včasih tudi večkrat na dan), da bo poskusila to spremeniti, ampak sprememb na bolje pač ni. In nev govorim samo o seksu, ampak tudi o ostalih stvareh. In kot sem že v prvem postu napisal: ženske najprej pri sebi razčistite, zakaj si moški poišče(mo) ljubice. Torej LJUBICE in ne samo FUKFRENDIC. Odgovor: Poiščemo si jih zato, ker tudi moški potrebujemo pozornost, crkljanje,…, ne samo goli seks. In če tega ni doma,… Zdej pa še to: zakaj bi bila žena prikrajšana. Jaz ji še vedno dan vsak dan lupčka ko pridem iz službe, ji pomagam pri hišnih opravilih, jo pocrkljam,…, z to razliko, da sedaj ne rinem več neprestano vanjo in zaradi neprestenaega zavračanja nisem več slabe volje.
Ta prava Monica: ja to je patetično, da moraš ženo skoraj na kolenih prosit. Res žalostno, se zavedam, ampak hotel sem ostati zvest, ker sem že enkrat ločen in to glih zaradi sedanje žene. Tisto je bila ena najtežjih preiskušenj v življenju in si tega ne bom privoščil več, ne zmorem iti skozi to še enkrat (ko tri leta starega otroka pripešlejš najazj domov k mamici in in ti otrok reče: ati ostani, ne iti,…. Tega ne privoščim nikomur.). To je tudi odgovor vsem ženskam, ki se jim “varalice” zdimo neki mehkužci, ki nismo sposobni naredit odločilne poteze. On enem otroku iz prvega zakona in enem iz sedanjega, si tega enostavno ne morem več privoščit.
Sem ženska in se povsem strinjam stabo. Velja pa v obe smeri – tudi partnerji pogosto čustveno in seksualno zanemarjajo partnerice. Nekatere si zato najdemo ljubimca, mož pa pri tem ni prav nič prikrajšan, saj on dobi od žene vse, kar želi in potrebuje. Tak zakon je potem za drugega parterja celo boljši, ker nezadovoljna in nezadovoljena stran ne teži več in je boljše volje.
Ločitev ob otrocih pa ni lahka stvar. Če verjameš, da bi z drugim partnerjem lahko bilo bolje, to narediš, če pa si bolj realističen tip človeka, pa veš, da je veliko večja verjetnost, da bo v drugem zakonu slej ko prej isto. Zato raje ostaneš z očetom/materjo svojih otrok, če se sicer vsaj približno razumeta.
locen si predvsem zaradi sebe,ne zaradi sedanje zene,ker ce bi bil locen zaradi sedanje zene bi to pomenilo zate ,da nimas moznosti odlocanja zase in za svoje zivlenje,se pravi si potemtakem ujetnik,suzenj brez pravic,kar pa nisi..
nevem kako dolgo sta skupaj,je pa moznost da je tvoja sedanja zena kot se rece polizala med,morda je bil odnos ljubica zanjo bolj razburljiv kot pa odnos zena(velikokrat je ravno tako)..stvar ki bi jo morali vedeti vsi moski je sledeca-ce si te zenska zeli,je ni potrebno prosit nic,ce si te pa zenska ne zeli je ni prosnje s katero bi jo lahko preprical,ce pa jo ze, je pa vse eno posiljeno dejanje-tega pa si noben clovek ne sme dopustiti,da zena ali moz sexa s teboj samo zato da das mir..
torej si se odločil varati, ker še v drugo ne zmoreš doma urediti spolnega življenja?
torej boš še eni ženski lagal, ji pihal na dušo da boš dobil kar ti doma ne uspe dobiti?
torej boš doma figura?
Kakšen lajf !!!.
Za prilagajanje še nisi slišal?
Pa, biti skupaj v dobrem in slabem tudi ne?
Daj bodi FER, loči se in ostani samski, in nobeni ženski več ne pihaj na dušo le zato da sebe zadovoljiš, čustveno, psihično in fizično.
Sicer pa glede na tvojo miselnost in zlorabljanje žensk, imaš doma točno to kar si zaslužiš.
Dragi ,moški,
Poglobi se vase, v sebi pošči vzroke za svojo čustvenosexualno lakoto.
Ljubice oz.sex naokrog ni rešitev tvojih težav.
Obišči g. Gostečnika, ti bo dal kak dober nasvet.
Tudi na partnerskem forumu dobiš veliko dobrih nasvetov.
Ženske pa le pusti pri miru, dokler ne rešiš pri sebi.
Ker očitno ni vzrok pri ženskah, ker se stvar ponavlja iz veze v vezo.
Začni pri sebi.
http://med.over.net/forum5/read.php?140,6376156