Najdi forum

poročena sem 7 let skupaj sva 11 imava kar uspešen zakon a zadnje čase imam željo probati z žensko,mož nima nič proti pa me zanima kako naj se lotim zadeve ali ima katera podobne želje morda izkušnje….karkoli

Živijo!

Tudi jaz se soočam z podobnimi razmisleki. Z možem sva skupaj več let in tudi moja želja je, da bi enkrat poizkusila z žensko. Moj mož nima nič proti. Pa vendar je to preprosteje mislit, ko pa naredit, saj se mi zdi, da moraš človeka poznat, predno se spustiš v kaj takega.
Ne vem, mogoče bo za vedno ostalo le pri mislih, ali pa se nekega dne celo uresniči…

Lp

Nena

želje… izkušnje…

Nič nisi vprašala moških, pa vendarle se oglašam (moja mačka je bolj lena, kar se tiče forumskih aktivnosti).

Kot prvo, dragi dami, ni nobene panike, saj imata podobne želje, kot jih goji 70-80% žensk (raziskave Masters & Johnson), pa naj (si) to priznajo, ali ne.

Kot drugo, da vajin mož nima nič proti, kaže na to da je pač normalen moški brez pomanjkanja (posteljne) samozavesti.

Kot tretje pa je realizacija. Tukaj pa so težave. Praviloma se vsi družimo z ljudmi, s katerimi se razumemo in so nam všeč. Togledno torej vse OK. Vendar so naši znanci praviloma po parih, zraven tega pa je večina ljudi mnenja (vključno z nama z mačko), da se prijateljev in prijateljic pač ne vabi med rjuhe. Pa smo v…

Kaj več pa ne bom razpredal na forumu…

lp
mačkon

seveda moža nimata nič proti… dokler…

dokler ne bosta izvisela in videla, da vaju ( verjetno ) ženska bolje zadovolji, da vama je z žensko lepše v postelji. tukaj se toleranca večine mož konča. potem najverjetneje zahtevajo od vas prekinitev teh stikov. ve pa, kot ponavadi, ugodite možem in ignorirate svojo željo po ženskem telesu celo življenje, na račun vaše kvalitete ( spolnega ) življenja.

ne vem sicer če ma to kaj zveze s posteljno samozavestjo, vendar se res znajo stvari zakomplicirat. Lahko, da bo tudi kdo ljubosumen in prizadet.

kaj če se tista druga ženska zagleda (zaljubi) v tvojega može in nakoncu še kje obratno???? Si bi ga lahko tako delila, verjetno tvoj mož misli da boste vsi trije skupaj tako da ugodiš njemu in sebi!!!! si kdaj poštudirala na to=?????????

No se kar strinjam z mm in lili, čeprav slednji skoraj nebi bilo treba tipkat toliko vprašanjev na koncu, saj mislim, da vsak posameznik o svoji usodi odloča sam in o tem tudi premišljuje, kadar se gre za takšne in podobne zadeve.

Kot sem že napisala res je, da je za takšne zveze, ko vtopi še tretja ali četrta oseba treba imet trdno, zrelo zvezo z partnerjem. Mogoče ravno zaradi tega jaz še nisem poskusila s kakšno žensko. Priznam, da sem včasih ljubosumna tudi brez kakšnega vzroka, kar se pri možu redko kdaj zgodi.
Seveda bi pri vsem skupaj sodeloval tudi on, kar pa mi ni najbolj po godu ravno zaradi tega, o čemer je pisala lili, strah, da se mož zaljubi v drugo. Poleg tega je težko najt partnerico in kot je napisal mačkon, prijateljev se ponavadi ne vabi v posteljo.
Ampak ali ni tako, da se partner v drugo žensko lahko zaljubi še preden jo vidi golo in v postelji?
Kaj praviš na to Nana? kakšni pa so tvoji pogledi na ta vprašanja?

Lp

Nena

Moj predlog se nanaša samo na morebitne komplikacije ob pojavu čustvene komponente tretjega partnerja: plačilo profesionalki je bistveno ceneje od morebitnih zapletov, ki se nanašajo na zaljubljenost. Osebno pa nimam nobenih moralnih pomislekov: če sta oba za in bi rada poskusila – naj poskusita!

Uffff….

:(((

mačkon

hahaha-morda pa jih uresničiva skupaj!življenje je zelo kratko in zakaj si ne izpolniti želje?

lp nana

toda zakaj bi vedno ugajala možu?kje pa so moje želje?pri nama seveda,vsaj upam ni tako bomo videli kajti jaz si to željo bom uresničila ker samo enkrat živim!!

lp

no dragi mačkon jaz se z vsem strinjam razen z zadnjim mnenjem,jaz bi svoje prijatelje že povabila med rjuhe ampak niso vsi ljudje za vse torej tudi meni je to prvič,nikoli pa nisem imela nekih pomislekov glede tega kot(bljek jaz tega nebi-kako to lahko….itd)zakaj ne probati vsega,tudi recimo z drugim pred možem,zakaj bi ga varala če to lahko počneva skupaj in še njemu je to všeč in podobne reči toda…….kot sem rekla sto ljudi sto čudi

lp iščem še naprej

kdo ljubosumen in kdo prizadet?

študirala?tu ni kaj študirati,to se lahko zgodi kjerkoliu in kadarkoli za zvestobo ni garancije in jaz sem njemu povedala zaradi boljše me lahko pustiš a prosim nikoli me ne ponižaj zaradi slabše-to je moja teorija

lp

se strinjam z teboj,je pa tudi res da če v zakonu ni skrivnosti če je veliko iskrenih pogovorov,če moj partner reče:rad bi da poskusiva to in to,ga seveda vprašam za razlog in vedno pričakujem iskren in odkrit kar doslej je bilo torej ni razloga za ljubosumje,če pa se kaj skriva potem pa normalno da je in težko (vsaj mislim)bi se bilo zaljubiti po enem sexu,saj tukaj ni čustev-morda pa se varam kaj praviš?

lp

kaj to pomeni?

skoči in kaj mu razlagaš

New Report

Close