Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija Biserne papule

Biserne papule

Pozdravljeni,

Imam biserne papule na penisu. Vem, da sicer ni nevarno, nalezljivo, niti posledica slabe higiene ampak je vseeno moteče iz estetskega vidika in oseba, ki to vidi lahko dobi precej hitro neko napačno mnenje. Sicer nimam grozno veliko teh bisernih papul ampak vseeno… Zanima me s čim si naj mažem, da bi to izginilo? Lepo prosim, ne mi reči, da se da samo lasersko, ker definitivno za vsako bolezen raste rož’ca. Tudi za zdravljenje raka, ki je huda bolezen obstaja čudežna rožca, ki se pa žal iz koristi farmacevtakih lobijev ne sme legalno uporabljati. Zato me rew zanima s čim bi lahko “pozdravil” papule, ki niso po mojem laičnem mnenju nobeno (hujše) bolezensko stanje. Sicer sam ne vem kako se je to zgodilo, ampak v roku zadnjih cca 2 let so mi papule iz desne strani roba glavice na penisu izginile, mogoče zaradi spremembe prehrane, odstranil sem nekaj vrst mesa in dodal več zelenjave in sadja. Ostajajo še na levi strani in po sredini oz spodnji strani glavice.
Hvala lepa za odgovor.

Pozdrav!
Katera rožca raste za to žal ne vem! Mi jih odstranjujemo z zamrzovanjem s tekočim dušikom, potreben je eden ali pa dva posega.
Kaj pa bi bil izbor iz naravnih zdravil pa vam bo odgovoril nekdo drug.
lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close