bioterapija in vaše mnenje
Zanima me če se je kdo od diabetikov oz.starši otrok diabetikov odločil za bioterapijo? Če ste se kakšni so bili rezultati?
Se je še kdo drug odločil za kaj podobnega, mogoče kakšno drugo metodo zdravljenja?
http://www.bioterapevt.com/diabetes-sladkorna-bolezen-rak-trebusna-slinavka-vnetje
Ja, ko gre za naše zdravje, posebno pa za zdravje naših otrok, bi naredili prav vse, da bolezen izgine, če pa to ne gre, da jo vsaj omilimo in da lahko naš otok zaživi lepše in bolj kakovostno življenje.
KAJ JE BIOENERGIJA IN KAKO DELUJE? Zdravljenje z bioenergijo pomeni posredovanje bioenergije in njeno uravnoteženje- dodajanje ina mesta, kjer jo primanjkuje in odvzem iz mest, kjer je v presežku. Temelj terapije je posredovanje energije bolniku, saj je bolezen posledica pomanjkanja bioenergije.Ta oblika terapije z bioenergijo je princip zdravljenja vzrokov in ne posledic, zato je najbolj naraven način zdravljenja, brez kemičnih substanc in nasilnega vdiranja v telo. Bioterapija je primerna za otroke, prav tako je izredno učinkovita pri sladkorni bolezni tipa 2 in vneti trebušni slinavki. V naši družini imamo bolnika z sladkorno boleznijo in bioterapije izredno pomagajo. Hči je zadovoljna in bolj srečen otrok, kakovost življenja se je povečala vsej družini, povedati pa moram, da so rezultati odvisni tudi od posameznika, nekaj je potrebno storiti tudi zase. Mi obiskujemo bioenergerika, bioterapevta gospoda TERŽANA, ki točno ve kaj počne, občasno terapije obnavljamo, moram pa povedati, da bioterapija resnično pomaga. Upam, da sem vam lahko kaj pomagala. Veliko sreče in zdravja vam želim.
G. Teržan 040-151 930
Pozdravljeni,
vsakdo se odloča za alternativna zdravljenja po svoji lastni presoji in odločitvi. Pogosto se ljudje bolje počutijo, morda bo tudi sladkorna bolezen bolje urejena, vendar polagam na srce in v um: sladkorna bolezen NI OZDRAVLJIVA, posebno obstaja velika nevarnost za hudo poslabšanje, tudi življenje ogrožajoče, pri sladkornih bolnikih tipa 1, zato se ne igrajte z zdravjem svojih otrok. NE OPUSTITE INZULINA.
Lep dan
Da,pravilno ste povedali gospa Karmen. Nujno moram popraviti kar sem predhodno napisala. Naša hči ima sladkorno tip 2, pri diabetesu tip 1 se ni za igrati, me puščjte inzulina, sicer pa bioenergetiki ne zdravijo tipa 1, ker je slinavka ponavadi že tako odpovedala. Lep pozdrav, Marjana Pesek
Forum je zaprt za komentiranje.