Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? BIOTERAPIJA

BIOTERAPIJA

Vse,ki imajo kakersnekoli izkusnje z alternativnim nacinom zdravljenja,to je z bioenergijo,prosim da napisejo svoje mnenje.Sama sem dolgo oklevala in kolebala,preden je prislo do odlocitve.Najprej sem se prijavila pri g.Domancicu v Kranjski Gori,kjer pa je treba cakati kar nekaj casa.Med tem casom pa mi je prijateljica predlagala obisk pri nekom drugem,pri katerem je bila.Tako sem tudi jaz poklicala na Roglo v hotel Planja,kjer dela terapevt g.Boris Javsnik,ki dela po metodi Domancic in se je pri njem izobrazeval.Terapija je bila skupinska in je trajala 4 dni.Moja izkusnja s terapijo je zelo pozitivna,ker cutis ko dela na tebi.Sama sem cutila mocno toploto in kot nekaksne niti energije,kot neko pajcevino,ki te vlece.Sedaj imam mnogo vec energije in se bolje pocutim.Mislim in upam,da bo trajalo cim dlje.

llllep pozdrav,sem iz maribora.ali mi lahko daste kaj vec podatkov,kako pridem do tega gospoda na rogli.

Bila sem pri Domančiču v KG in sem bila zelo zadovoljna. “Filing” in počutje zelo dobro, zdravstveni rezultati gredo zaenkrat na bolje… Drugi teden grem spet in komaj čakam da me spet preplavi tisti občutek energije.

lep pozdrav gospod milan.po[iljam vam informacije,ki ste jih zeleli
***recepcija hotela Planja 03/757 71 00
***GSM 041/666 005

veliko srece in dobrega pocutja

lep pozdrav
odkar imam tezave s prostato,sem probal ze marsikaj.Tako sem bil tudi pri g.Javsniku na Rogli.Kaj naj recem,stvari se spreminjajo,lazje grem na vodo,lazje praznim mehur….na terapijo se bom se prijavil,zato ker resnicno pomaga

POZDRAVLJENI

Pravkar končujem bioterapijo v Kamniku, ki prav tako poteka po metodi g. Domančiča (izvajajo jo trije njegovi učenci in osebni prijatelji g. Domančiča) in moram reči, da sem zelo zadovoljna in se zelo dobro počutim, saj sem po smrti mojega očeta precej pod stresom. Po tudi drugi pacienti so zelo zadovoljni z njimi.

Lep pozdrav Sonček

Pozdravljen Sonček.

ali bi lahko kaj več povedal, kje v Kamniku se izvaja ta terapija, kako se pride do njih? Ali je tudi to skupinska terapija? Kakšni bolniki hodijo tja?
Sama sem že iskala po internetu, našla sem kar nekaj bioterapevtov, vendar nekako nimam zaupanja vanje. Vseh je sama dobrota in altruizem! Ob tem pa verjamem, da nekateri res uspešno pomagajo, zato bi tudi sama poskusila.

Že vnaprej hvala za informacije in lep pozdrav

Astra

Spoštovana Astra

Bioterapija se izvaja v 4 nadstropju bivše tovarne Stol na Duplici oz. upravne stavbe, sedaj se imenuje PEROZ. Kontaktna oseba pa je g. Boris Štrukelj, njegov telefon pa je 031/306-778. Splača se poskusiti, saj v nobenem primeru ničesar ne izgubiš. Želim vam veliko uspeha.

LP Sonček

Sonček, oprosti – pomotoma sem uporabila moški spol, čeprav se iz teksta jasno vidi, da si ženska. Sorry! Upam, da mi boš vseeno odgovorila.

LP Astra

Sonček, oprosti – pomotoma sem uporabila moški spol, čeprav se iz teksta jasno vidi, da si ženska. Sorry! Upam, da mi boš vseeno odgovorila.

LP Astra

Obiskujem g.Domančića že sedem let in to štirikrat letno.Njegova metoda zelo dobro deluje na moje telo in to je to, kar potrebujem.Nučil me je živeti za danes.

Lp, Mojca

Moje izkušnje z alternativo so zelo pozitivne.Prisluhneš svojemu telesu in poskušaš najti tisto pravo.g.Domančića obiskujem že sedmo leto.Naučil me je živeti za danes.

lp

Mene pa zanima, koliko stane taka terapija?
lp

Zdravje je vse

Domančić nima določene cene.Če želiš denar pustiš zadnji dan terapije v kuverti na mizi.Vsak po svojih zmožnostih.
Plača se le pristojbina v hotelu Larix cca 8.000 sit.

lp

Pri Domančiču je brezplačna. Če si gost hotela Larix ne plačaš nič, če nisi pa za 4 dni terapije plačaš 7000 sit (ne vem če je še toliko ?) -kar pokriva stroške najema dvorane – to se plača hotelu Larix . Upam da je še tak sistem, ker dolgo nisem bila. Terapevtu pa pač plačaš koliko hočeš – prispevek lahko daš anonimno v kuverti, ni pa nujno da ga daš. Domančič sam ne računa nič. Je pa baje dolga čakalna doba.

Že sedmo leto? Ne razumem zakaj tako dolgo?

Vem bioterapevta Jožeta RAT ŠKRABAR, ki dela v Kopru in Strunjanu, moji kolegici sta ble pr njemu in sta navdušeni – tip ima neke vrste nadgrajene bioterapije – osvešča ljudi in dost govori med terapijami. Sicer pa ima tudi delavnice, da nauči ljudi samozdravljenja, ampak je ful gužva. Sem prijavljena za konec meseca in komaj čakam.

New Report

Close