Bioresonančna terapija
Pozdravljeni!
Tudi sama sem že kar nekaj časa na bioresonančnem zdravljenju, gre zelo počasi, ampak imam upanje.
Zanima me pa naslednje: Ve se, da je naprava BICOM sposobna zaznati in ločiti zdravo (harmonično) nihanje od patološkega (disharmoničnega). In sicer na osnovi vzorcev, ki jih imate v epruvetkah. Zanima me, kje jih dobite, kdo so ti super zdravi ljudje, katerim ‘posnamete’ elektromagnetno valovanje njihovega organa in ga potem uporabljate za terapije vseh ljudi, ki pridejo k vam.
Celoten organizem se sestoji – elektromagnetno gledano – iz velikanske mešanice frekvenc. Vsak človek je osebek zase. ALi je lahko ‘Nekdo’ ‘matrica’ za vse paciente? Moške, ženske, stare, mlade,…, kajti terapevtski učinek nastane z interferenco v organizmu. Telo in BICOM aparat tvorita kibernetski krog, zato, če dobro pomislimo, gre torej za zelo ‘osebno’ vez s tem Človekom-matrico.
In še: ali se lahko ti vzorci ‘izrabijo’? Se njihovo valovanje lahko spremeni, oslabi?
Morda so to malo čudna vprašanja, pa vseeno prosim za Vaš odgovor.Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor in Vam želim vse dobro v prihodnje!
Mojca
Pozdravljeni!
Ampule, ki jih uporabljamo pri bioresonančnih terapijah, proizvaja več podjetij. Eden od njih je na primer avstrijski pediater dr. Schumacher, ki pa je v ampule vstavil samo posamezne alergene (glivice, mačjo dlako, živila …). Tako so v ampuli za pšenico tudi dejansko pšenična zrna, pri dlakah pa dlake živali. Glede na podatke proizvajalca je rok trajanja teh ampul 10 let.
Zelo veliko proizvajalcev ponuja ampule, kjer je nosilec informacij voda. Z generatorjem ustvarijo sintetične frekvence (nihanja), jih prenesejo v vodo in z njimi napolnijo ampule. Proizvajalci poskušajo posnemati frekvence virusov, bakterij , pa tudi frekvence človškega telesa. O teh ampulah nimam dobrega mnenja, ker mislim, da moramo ostati pri naravi in nam ni treba uporabljati sintetično ustvarjenih nihanj.
Jaz pa uporabljam ampule največjega proizvajalca (www.therapeutisches-haus.de ali http://www.i-m-u.de), ki nudi za pravilno uporabo ampul preko 50 različnih seminarjev (tudi za zobozdravnike in veterinarje). V njegovih ampulah so dejansko tkiva od zdravih ljudi (ker gre za zelo majhne količine, jih ni težko dobiti), natančen postopek izdelave pa je seveda poslovna skrivnost. Poleg tkiv in alergenov so v zbirki (3000 ampul) tudi homeopatična zdravila, minerali, Bachova cvetlična zdravila …
Obiskal sem zelo veliko njihovih seminarjev, da sem se naučil pravilne uporabe ampul. To je namreč umetnost pri BRT – kako pravilno uporabiti ampule pri testiranju (katere ampule pri katerih diagnozah, interpretacija rezultatov, sestavljanje terapijskega načrta, iskanje skritih vzrokov …). V Sloveniji je na žalost poleg mene samo še en terapevt, ki uporablja ta sistem. Rok trajanja je neomejen, ampulam ne škodi toplota ali UV žarki. To je tako kot pri mineralih, ki imajo vedno svoje nihanje.
Zdaj pa k vašemu vprašanju glede kibernetskega kroga. Pri delu z ampulami ne nastane, ker dobi pacient samo informacije iz ampul, ne jemljemo pa informacij iz pacientovega telesa. Telo pacienta ta nihanja (ali pa samo posamezne frekvence) uporabi ali pa sploh ne upošteva. Ker je narava vedno najbolj pametna, na ta način pustimo telesu, da samo regulira proces zdravljenja. Zato pravimo v zdravilstvu, da ne zdravi terapevt, ampak se telo samo zdravi.
Kibernetski krog pa nastane pri delu brez ampul, pri t.i. terapijah z lastnimi nihanji. Preko elektrod pridejo v aparat pacientova lastna nihanja, aparat jih predela in pošlje nazaj k pacientu. Tukaj pride v poštev tudi ločitev na harmonična in disharmonična nihanja, ki jo pri terapiji z ampulami redko uporabljamo.
Upam, da sem vam odgovoril na vaša vprašanja. Nisem se želel preveč spuščati v podrobnosti, ker je tematika zelo zahtevna.
LP