Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Bioresonančna terapija

Bioresonančna terapija

Že tretje leto se mi ob približno istem letnem času (februar-marec) pojavi urtikarija -koprivnica. Do sedaj sem se jo vedno uspešno znebila z jemanjem Telfasta. Letos pa ne uspe. Zdravnik me je šele letos napotil na nadaljnje preiskave (da poskusijo ugotoviti na kaj sem alergična). Telfast mi torej ne pomaga, koža me neznosno srbi, koprivke so se razširile že na obraz in glavo in razmišljam o bioresonančni terapiji. Zanima me kje se to izvaja (tu na forumu omenjate le Kranj). Je morda tudi v Ljubljani ali kje na primorskem? Je res uspešno? Cena?

Lep dan

Hera

Tudi v Izoli izvaja bioresonančno metodo in to baje kar uspešno.
Lp

Hvala. Imaš morda kakšen naslov ali telefonsko številko?

LP

Na Primorskem je v Izoli – 031 568 854; Pravijo pa, da je metoda zelo uspešna. Žal pa za cene ne vem.

Srečno!

Hvala! Nekaj sem se zanimala in izvedela, da je tudi v Portorožu. Veš morda, če je to isto?

LP

Na Vrhniki je dr. Romanović – številke nimam, mogoče tijo posreduje Trobentica? Meni je pred leti zelo pomagal.
Srečno,
T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Dr. Romanovič
041 719506

V Portorožu je AMSAT, ki je baje le diagnostični center – Pozanimaj se!

Zanima me še, koliko časa približna traja terapija

LP

BICOM v Portorožu (Lucija) – ga. Milena Zrinšek, telefon 041-240-624

V Izoli g. Mojca Bukovšek tel. 05 6415501 ali Gsm 031 568854 !
Pri meni je bilo uspešno !
Marija

New Report

Close