Najdi forum

Pozdravljeni!

Trenutno je čas cvetenja trav in ostalih rastlin in dreves. Imam močno alergijo na svetni prah trav, letos mi niti tablete ne pomagajo več. Imam vnete oči, kiham in smrkam cele dneve. Na spletu sem zasledila da se alergijo da zdravit tudi z bioresonanco. Zanima me potek zdravljenja in če kdo priporoča kakega dobrega terapevta iz Ljubljane ali okolice.
Hvala za odgovor.

Spoštovana!

Vsekakor je Bioresonanca komplementarna metoda, ki ima ravno na področju alergij največ uspehov, zato bi vam jo seveda priporočila. Če ste iz Ljubljane, bi se lahko oglasili kar v našem zdravilnem centru Medin, kjer vam bodo z veseljem pomagali. Več najdete na: in naslov: .
Pri kakšnih težavah pa vam še lahko pomagajo na Medinu pa najdete preko splošne strani:

Lep pozdrav, dr. Romana Ružič

jaz sem hodil k žagarjevi v prekmurju po tem ko sem 2 leti hodil k zdravnikom sem šel in je tudi ona pristavila piskrček.
Rekla je, da bo vzela kri, da bo dodatno pregledala. Rekla je da bo vzela na hrbtu, ker najmanj boli. V resnici se bojim, da je namesto da bi vzela, je kaj dala not.
Potem je rekla da imam kup virusov in bakterij, katere vse niti ne bo povedala.
Kaj mi je drugega preostalo, kot da grem tja, kjer mi kaj povejo. Ona je odkrila vzroke, ki jih zdravniki v dveh letih niso.
Torej hodim hodim plačam enkrat, drugič. Računi sploh niso mali. Potem pravi, da še imam glivice pa spet hodim pa na kontrolo pa nič pa spet pa ni pomagalo, potem je sestra rekla naj si kupim dida tablete. Plačal sem veliko, pomagaloo ni nič.
2 leti sem bil na bolniški, ker je pametna ginekologinja povedala ženi naj z možem vsak pojeva dve škatli ospena 1500 ker je imela agalakcijo, ko so ji tretjič delali splav.

Verjetno so tablete bile premočne, opravil punkcijo ledvic. Dodobra spoznal zdravstvo in zdravilstvo.

Potem sva hodila k miglaru v maribor pa v Feldbah in imava dva zlata otroka punčko in fantka.

Vmes sva še hodila po dabroston tablete na hrvaško, ker jih slovenija ne uvaža. Sva pač hotela imeti otroka. Tudi enkrat sva se morala iti na enkrat splav v Feldbah ker brez Dabrostona ni šlo.

Sva jesela da sva šla v Avstrijo rodit. Prijateljica je rodila v mariboru,, kjer so ji celo po porodu zamolčali, da so otroku strli ključnico pri porodu in je bil en dan zato na opazovanju. Sedaj ima kup težav, ker očitno ni bilo samo to.

Najlepše darilo je, če imaš zdrave otroke, ker te lahko še samo oni spravijo v smeh, ko nimaš službe, ko je korupcija vsepovsod.

Hvala bogu za to.

mene pa zanima, če je kdo zdravil kandido z bioresnanco in koliko terapij približno traja zdravljenje. ali po dieti in terapijah lahko normalno jem uso hrano (tudi OH) ali v tem primeru tvegam, da se bo okužba ponovila.

prosila bi, da mi priporočite kakšnega terapevta v ljubljani, s katerim imate dobre izkušnje.

ima kdo izkušnje z g. esmo kokol (bioresonanca laguna)?

hvala za odgovore.

Pozdravljena!

Žal se ne ukvarjam z bioresonanco in vam ne znam odgovoriti, lahko pa poskusite vprašati tule:
.

Pozdravljeni.,
prosim če mi lahko razložite kaj pomenijo naslednje kratice:
– Ly1, Lu, Di, ND, Kr, Al, Od, 3E, He,Dü
– MP, Le, Ge, Ma, Bi, Ht, Fe, Gbl, Ni, Bl

Namreč bila sem na bioresonanci, na izvidu ki sem ga dobila je s krivuljo prikazano kje imam probleme in kje ne in si nisem zapomnila vsega. Če se ne motim so pod Lu pljuča, drugega si pa nisem zapomnila.
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem in lepo pozdravljam.

Spoštovana!

Žal vam nisem mogla takoj odgovoriti, ker tudi jaz nisem vedela, kaj kratice pomenijo. No, terapevti za bioresonaco radi pomagajo in tule je odgovor:

Krajšave označujejo glavne meridiane petih elementov (osnova kitajske medicine) in so zapisane v nemškem jeziku.

Oznaka Ly-pomeni limfa, Lu-pljuča, Di-debelo črevo, ND-živčevje, Kr-krvni obtok, Al-alergije, Od-presnova, 3E-hormonalni sistem,, He-srce, Dü-tanko črevo,
MP-vranica/pankreas(tr.slinavka), Le-jetra, Ge-vezi, Ma-želodec, Bi-vezi, Ht-koža, Fe-maščobno tkivo, Gbl-žolčnik, Ni-ledvice, Bl-mehur

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close