Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Bioresonanca Jesenice

Bioresonanca Jesenice

Imam določene težave s hormoni, prebavo, želodcem in bi rada preizkusila še kakšne alternativne variante. Razmišljala sem o bioresonanci. Pozna kdo gospo Abruč oz. veste ali je dobra pri svojem delu? Ali se splača peljati kam drugam na terapije? Kakšne so kaj cene za prvi pregled in potem nadaljnje preglede?

Vsekakor ti svetujem, da bolj zaupaš uradni medicini in ne zapravljaš na stotine € za nič.

Zagotovo ti lahko pomaga takoimenova ” domači mazač” in sicer v tem, da gre denar iz tvoje denarnice v njegovo, na račun tvoje šibkosti zaradi bolezni. Sram naj jih bo.

Že tukaj na monu imaš cel podzavihek z raznimi alternativnimi variantami pa malo prečekiraj, če ti lahko kje pomagajo oz. ali se ima sploh smisel bosti s tem.

pred nekaj leti pri njej uspešno pozdravljene alergije na hrano in cvetni prah, do danes ni več težav!
je pa precej stvar dolgotrajnosti problema, ki ga rešuješ, vsaj pomoje…. no, moram reči, mi imamo od takrat mir! cca.5 let je od takrat…

Vsi, ki pravijo, da je bioresonanca nateg NIMAJO POJMA, kaj govorijo. To je tolk dobra zadeva, da ni za povedat. Mora pa delat nekdo, ki se na to spozna. Je precej težek študij, ni samo tečaj (če hočeš res dobro delat), v nobenem primeru pa ni mazaštvo.

Govorim iz lastnih izkušenj. Gospe Abruč pa žal ne poznam, tako da ti glede tega ne znam svetovati.

Kje pa to lahko študiraš?

Imam odlicne izkusnje zdravljenja parazitov (ti med drugim povzrocajo tudi tezave s hormoni zelodcem, prebavo,…) z bioresonanco in elektroterapijo. Te zverinice so mi odkrili slucajno, ko sem se zatekla k bolj naravni in neinvazivni metodi po tem, ko sem zbolela za borelijo. Zdravila sem se na Medinu v Ljubljani pri mag. Romani Marinko. Zdravniki so mi sicer ze pred tem rekli rekli, da je z menoj vse v redu. Moram priznati, da mi je po tretmajih na Medinu se veliko bolj v redu; lasje se mi ne mastijo vec (pred tem sem si jih prala na 1-2 dni), tudi ce zvecer jem, se ponoci ne potim vec, kar se mi je pred tem redno dogajalo ze 9 let, od mojega 38-leta, v redu se pocutim tudi brez prehranskih dodatkov. Zadostujejo mi manjsi obroki hrane kot pred tem, saj sem prej velikokrat jedla prevec, ker sem se hitro pocutila izcrpana. Krvni pritisk imam sedaj normalen, medtem ko sem imela vedno prenizkega. Tudi sama menim, kot pred menoj uporabnik/ca “Deluje”, da je uspeh zdravljenja zelo odvisen od znanja in izkusenj zdravilca.

Meni osebno in mojemu otroku se je zdravje zelo popravilo ko sem opravila terapije z bioresonanco. Pomagal mi je Jernej Brodnik, ki ima zelo veliko znanja in izkušenj; prej sem hodila z otrokom nekam drugam kjer je bila gospa brez znanja saj niti ni razumela kakšno diagnozo ima otrok. Jernej je po izobrazbi magister farmacije in veliko svetuje tudi glede zdravil itd. Dela v trnovem 041333828; moje mnenje: zelo pomembna je izobrazba terapevta!

New Report

Close