BIORESONANCA-BICOM NA OBALI
Jaz pa mislim , da je prav, da se Mojca oglaša na tem forumu in tudi odgovarja, ko koga kaj zanima v zvezi z BICOM.
Marsikdo (tudi jaz pred časom) težko dobi informacije in telefonske številke za alternativno medicino .
Zenkrat je BICOM za mene samo lepa pravljica, ki pa upam , da se bo tudi pri moji Katarini uresničila. Ker ji dve leti in pol v klasični medicini niso mogli pomagati. Vsako noč se praska, joka. Kožo ima zelo prizadeto, kljub vsem dietam, ki jih držimo.
Lep pozdrav Metka
Pri tem nimam nobene koristi in nikoga ne onemogočam. Napisala sem, da sem vesela, da so terapije za mnoge uspešne in da jim pomagajo.
Primoža dobro poznam in vem, koliko lastnega truda, denarja in časa vlaga v ta sistem. Zato menim da je prav, da se za reklamiranje prej osebno dogovorite z njim.
Razložim sistem?
Naj razložim takole: ta sistem je kot nekakšna dnevna soba pri Primožu doma, kjer smo mi gostje. On je tisti, ki določa pravila in dopušča, kako se njegovi gostje obnašajo. Za vzdrževanje tega sistema je potrebno nakupiti opremo, najeti vode, imeti zaposlene ljudi… te stvari pa stanejo zelo veliko denarja. Zato se mi zdi etično in pravilno, da se ga pred uporabo v reklamne namene obvesti in dogovori za sodelovanje (možnosti je veliko).
Primoža, lastnika tega sistema, ki vam še vedno daje ta sistem na zastonjsko uporabo in pri katerem deluje ogromno število prostovoljcev, lahko dobite na naslovu [email protected].