Bioresonanaca, BICOM?
Za bioresonančno metodo se uporabljajo različni aparati različnih podjetij. Najbolj znana aparata za bioresonanco na nemško govorečem podjetju sta Mora (v Sloveniji neznano ime, ker nimamo zastopnika) in Bicom (imamo zastopnico, aparat izdeluje podjetje Regumed iz okolice Münchna), veliko aparatov (vendar ne tako izpopolnjenih) so razvili Rusi, pa tudi nemški, švicarski in avstrijski aparati se uporabljajo.
Bicom je komercialno ime za aparat (kot na primer za avtomobil), oznaka 2000 pa samo pomeni, da je bil aparat izdelan po letu 2000, ko so pri Regumedu uvedli nekaj sprememb (po mnenju nekaterih niso bile vse smiselne in uspešne).
LP
Helga
Pozdravljeni ,
tudi mene zanima kako deluje BICOM , kako in na kaj v telesu vpliva .
Moja hčerka (2 leti in pol) je hud alergik (pšenica,mleko,jajca,lateks,trave,drevesa,psi,mačke) . Enkrat sva že bili na BICOM testiranju in opravili prvo terapijo, stanje se ni še nič izboljšalo.
Ali mi lahko kdo svetuje, na kaj moram biti pozorna ob BICOM terapiji, da bo delovala ?
Še vedno imam upanje, da bo pomagalo .
100% se držim diete , pa ima še vedno močno prizadeto kožo . Ali ima kdo še kakšen nasvet ?
Lepo pozdraljeni .
Metka
Začudena sem, da vam terapevt vsaj okvirno ni razložil kako delujejo bioresonančne terapije.
Na kratko: Kadar delamo terapije za uravnavanje delovanja telesa (aktiviranje izločanja strupov, aktiviranje ledvic, jeter, debelega črevesja, odpravljanje energetskih blokad, izničenje negativnega učinka sevanja iz okolja, elektrosmoga… ) postavimo na določene dele telesa posebne elektrode, preko katerih prehajajo informacije iz telesa v aparat. Le-ta informacije obdela – vse fiziološke (normalne) ojača in vrača po “modulacijski foliji” preko hrbtnega dela nazaj v telo. Patološke (bloezenske) informacije pretvori v pozitivne in ojačane vrne v telo. Tako se telo vzpodbuja, da samo začne delovati kot bi moralo.
Kadar pa želimo izničiti negativne vplive snovi (težke kovine, kontervanse, živila, zdravila, narkoze, viruse, balterije…), ki smo jih vnesli v telo in v našem telesu rušijo ravnovesje, uporabljamo posebne ampule, ki jih vstavimo v poseben lonček, priklučen na aparat. Informacije teh snovi se v aparatu invertirajo oz. obrnejo in potujejo po modulacijski foliji v telo.
Ena terapija je vsekakor premalo, da bi bili rezultati vidni, predvsem pri taki obremenitvi, kot jo ima vaša hčerka. Zelo pomembno je, da pije veliko VODE!!!, navadne, brez primesi raznih sokov, čajev… Voda pomaga iz telesa sprati strupe, ki jih telo izloča s pomočjo terapije. Takrat je možno prehodno poslabšanje. Priporočljiv je tudi počitek, vendar je pri majhnemu otroku včasih težko. Poseben problem je takrat, ko so v črevesju razbohotene glivice, predvsem Candida albicans, ko je potreno iz jedilnika izločiti vs sladhorje, kvas, belo moko…
V upanju, da sem vam uspela vsaj okvirno obrazložiti delovanje bioresonance, vas lepo pozdravljam in želim čimkrajše zdravljenje.
Mojca Pavčič Bukovšek
Zdravljenje z bioresonanco
Izola – 031-568 854
Veliko informacij dobiš na naslovu: http://www.bicom2000.de
LP – Mojca