Biomagi
Živjo!
Pred kradkim sem po tv-ju na TV3 gledal oddajo, ki jo je vodil magi. Bil se kar presenečen kar sem videl. Ljudje so klicali po tel., on pa jim je povedal diagnozo. Vedel je vse o človeku npr.kake operacije je imel, v kakšnem stanju so organi…Zelo zanimivo.Ima mogoče kdo izkušnje z njim ali pa morda ve kako poteka zdravljenje pri njemu in kakšne so cene?To me res zelo zanima in zanima me tudi vaše mnenje.
Hvala in lep pozdrav
pozdravljen!
najino prvo srecanje je bilo taksno .Ko sva si segla v roke(,videla sva se prvic v zivljenju) mi je povedal vse ,kar sem prebolela in zakaj sem bila operirana.Ker imam tezave s hrbtenico, me je posedel, “raztegnil “vrat in roke. Malo je skripalo in pokalo bolecine pa nisem cutila vsaj pol leta.Dela v Rogaski ,cena pa je bila 5.000 SIT za eno seanso.Je pa to bilo pred tremi leti. Upam ,da sem kaj pomagala. L..PKla
Šarlatan,mazač,blefer…..!
Pa kaj je z vami ljudje, a ste čisto utrgani, da verjamete v takšne stvari.
Gre samo za denar in nič drugega.
Gimnazijsko znanje psihologije, zdravstveni priročnik za srednje šole in to je BIOMAGI!
Normalno, da imajo ljudje pri 50-60 letih določene težave.MAGEC našteva bolezni kar poprek in ljudje se nekje že prepoznajo.Kdo pa še ni imel zdravstvenih težav?Koga pa od časa do časa ne boli kaj?
Ceneno sugeriranje in izpričana slovenska nagnjenost k hipohondriji, to je to!