Najdi forum

BIOIKS PONOVNO RABI DELAVKE

v firmi bioiks , ki se je pred letom tudi sama našla v rahli gospodarski krizi in je na podlagi tega odpustila večje število delovk , se je pobrala in ponovno zaposluje. Dekleta , žene in vse ostale , ki si želite delo se malo pozanimajte kdaj imajo razgovore oz. raspise.

Ali je res, da ne povrnete vožnje v celoti, ampak samo 60%, oziroma še nekaj manj? Ali je res da ste ukinili dodatek po zakonu? Ali je res da morajo delavci delati 8 ur in pol, ker se malica ne šteje v delovni čas?

vožnje ti povrnejo toliko kolikor je po zakonu
delavke delajo 8h vendar se jim v normo šteje tudi čas ko so na malici, tako da mora vsaka vsaj pol ure naresti več, kar se z lahkoto doseže

Treba je najti voljo in željo po samostojnosti ter delu pa se da tudi v bioiksu biti zadovoljen

Vse bi bilo lepo in prav če nebi bile nekatere šefinje butare ne šolane in brez osnovne kulture. Samo delo ni težko in če si priden se da tudi veliko prek norme naresti, kar pa tudi plačajo seveda v kolikor nimaš zavrnjenih izdelkov. Pa Bioiks nebi bil v krizi če bi prejšnji direktor še naprej delal tako kot je prej. Nebom ga imenovala ker tista, ki v fermi dela že nekja časa ve kdo je on. Jaz osebno mu dajem kapo z glave, ker je res sposoben in samo njemu gre zahvala, da je toliko žensk v tej fermi zaposlenih čeprav je znal biti včasih tudi zelo tečen. Seveda z ralogom. Vodit tako podjetje in začeti tako kot je on zasluži vse pohvale. Če bi bili vsi taki kot je g. R.R. bi bilo danes v Sloveniji veliko manj nezaposlenih in veliko manj lačnih ust.

Srečno vsem zaposlenim v Bioiksu.

Sanela Nuhic CESTA DVEH CESARJEV 108c 1000 Ljubljana GSM 070 291 863 Zadeva :Prijava za sprejem na prosto delovno mesto Podpisana Sanela Nuhic rojena 15.01.1983 v Cazinu stanujoca -zacasno prebivalisce Cesta dveh cesarjev 108c v Ljubljani se prijavljam na prosto delovno mesto v proizvodnji.Delala sem v tovarni medicinskih proizvodov-DKS Loversan Cazin 12 let in 7 mesecov.Opravljala sem dela na stroju za pakiranje otroskih in odraslih sistemov za infuzijo ter transportno pakiranje z vsemi deklaracijami in odpremo.Zaradi selitve v Ljubljano sem prenehala delovno razmerje v podjetju avgusta 2011.Racunalnik sem uporabljala samo pri programiranju strojev.Sedaj pa se v domaci uporabi seznanjam z racunalniskim programom Word in elektronsko posto.Slovenski jezik razumem pripravljena sem se ga nauciti v najkrajsem moznem casu,saj tudi sin obiskuje slovensko solo.Imam osebno delovno dovoljenje za dolocen cas z veljavnostjo do 11.12. 2014.Zivim urejeno druzinsko zivljenje,sin je star 8let.Moz je v Sloveniji zaposlen ze 7 let.V Ljubljani imamo najemnisko stanovanje.Upam ,da bi s svojim izkusnjami iz minulega dela bila v pomoc kolektivu v proizvodnji.Lep pozdrav.

ZADEVA…PROSNJA ZA DELOVNO MESTO…sem EKREMA PJANIC roj.30 10 1968 g u CAZINU koncano mam srednjo solo javljam se na vase prosto delovno mesto z razlogom ker mam veselje do dela..delo u vasem podjetju bi obavljala z veseljem…sem zelo komunaakativna,vesela in prijazna oseba in z veseljem bi se pridruzila vasem kolektivu in opravljala naloge dela kateri mi bote zadali….Prosim da me o vsakem odgovoru za delo obavestite na naslov EKREMA PJANIC PLANINA 34 400 KRANJ..ali na meil…[email protected] U nadelovanju z vami.lep pozdrav

Postovani!jas sam iz makedonije i zanima me…dalu uposlujete radnike koji ima samo makedonski pasos.imajte leo dan.pozdrav

New Report

Close