Biograd na moru
Meni je bilo všeč. Plaža pri hotelu je uredu , imaš pa na drugem koncu mesta – tam kjer so bungalovi – peščeno plažo in tudi dodatno ponudbo (glasba, kioski…)Pojdeš mimo toboganov peš okoli rta in si tam…
Ampak me pogled na plažo nehote spominja na sardelice v konzervi:))))
So pa lepi okoliški kraji – zvečer sploh Pakoštane, pa splača se pogledat Vransko Jezero….Pa Sveti Filip Jakov….Pa še veliko…
Na mestnem bazenu ( ne moreš zgrešit) , imajo ponavadi koncerte poznani glasbeniki. Jaz sem predlani poslušala tam Crvenu Jabuku…pa seveda še drugi…
Pa tudi cene – zvečer v Biogradu nismo jedli- smo se zapeljali v Pakoštane – in tam smo imeli izbrano malo konobo – izvrstna hrana, postrežba, pa ne predrago..
Sicer pa ima vsak svoj okus… Zapeljali smo se tudi na Kornate, ampak samo za to , ker smo dobili karte zastonj. Drugače so cene zasoljene, za to kar vidiš previsoke – voziš se pa cel dan…Pa obvezno s seboj vetrovko…Naj je še tako vroče, na ladki piha in če nimaš kaj za ogrnit te zebe kot “cucka”:))))
Pa lep dopust……
Sardele na plaži je mila prispodoba.
Mi smo se dnevno vozili v Crveno uvalo -3km stran (če še imam pravilno v spominu, ker je od takrat že kar precej valov zdutalo obalo).
Nikakor ne pozabi vzeti s seboj naprave za odganjanje komarjev. V sobi jo moraš obvezno imeti. Zvečer zunaj pa Autan.
BREZ TEGA NE HODI!
Upam, da te nisem preveč prestrašila, a kar je res je res.
Lep počitek
Alenka