Najdi forum

Biograd- hotel Adria

Odločili smo se, da gremo na morje v BIograd, hotel Adria. Zanima me, če je bil kdo v tem hotelu, kakšna je plaža, hrana, če je primerno za triletnega otroka. Skratka, vaše izkušnje..

Hvala in lep pozdrav.
Mateja

Če te ne moti 500 m pešačenja do hotela…..ko sos mi to povedali, me je minilo 🙁 S takimle otrokom greš žnjkrat gor in dol, tko da se mi kilometrov na tak način ne da nabirat. Pa tudi sicer mi niso ravni priporočili Biograda za manjše otroke, je precej hladnih tokov pa menda ves čas piha, tko da je morje hladno, pa tudi plaža je bolj na skalnata, do mivke oz. peska pa še dlje za hodit. Info sem dobila direkt na agenciji, tko da jim kar verjamem.

Midva z možem sva bila pred dvema letoma, ko so ga renovirali. Lepe sobe so res, ampak zelo daleč do morja in še hribček. Ne priporočam, sploh ne z otrokom. To je majhen privat hotelček, kjer je hrana sicer ok, a tudi niso porcije bogvekako velike, ostalo pa je samo en velik MINUS. Tudi meni Biograd ni všeč, sva šla raje čez s trajektom na Pašman, na plažo sva se pa itak vozila z avtom nekam drugam, ker tukaj je v bistvu zelo daleč.

Toliko iz prve roke. Verjamem, da so pa cene ugodne, saj je tudi naju premamila….

Zdravo

Mi smo bili lani prav v tem hotelu. Vsi smo bili navdušeni, še posebej moja triletnica. Meni se ni zdelo tako daleč do plaže in tudi ni bilo nobenih problemov do nje. Res je pa da nismo hodili na mivko ampak smo hodili na drugo kjer so bili kamenčki. Ta se nam je bolj dopadla. Ves dan senca lepo pod borovci. Po bližnjici je bila plaža cca250- 300 m od hotela. Tudi mivkasta plaža ni tako daleč, kot so predhodnice napisale. Zvečer smo obvezno hodili v mesto na sprehod…
Pa še nekaj – to ni privat hotel, hrana je samopostrežna, lahko si jo vzel kolikor si jo hotel. Pa še to meni se ni zdel hribček, prej ravnina.

Mi smo se imeli fajn in bomo tudi še šli nazaj.

Romi

Pozdravljena!

Biograd je čudovito mesto, nočno življenje, stojnice, bari, restavracije,…
hotel je bil pa po mojem mnenju katastrofa.
Mi smo bili v sobi brez klime, bilo je grozno vroče, celo noč ni bilo miru, pa čeprav je bil naš balkon obrnjen stran od mesta. Kopalnica katastrofa, ponudba zajtrka bolj uboga, večerja postrežena in , no O.K. Natakarji so bili prijazni do Nemcev, Avstrijcev, Čehov, … in šele potem smo prišli na vrsto za strežbo Slovenci, pa čeprav nas je imelo par majhne otroke.

Plaža je v redu.

Na splošno, nisem bila zadovoljna. Upam, da boste vi bolj.

Lp, Katja

Priznati moram, da so me tvoje predhodnice kar malo prestrašile, ker smo že rezervirali in plačati. Vesela sem, da ni vse tako grozno!
Hvala in lep pozdrav

Mateja

New Report

Close