Najdi forum

Kaj je to? Slišala sem da pomaga proti glavobolu. Kje bi ga lahko kupila?

hahaha, bolj težko ga boš kupila hahaha mogoče pa ti ga bo kdo prodal na bolšjem sejmu?hahaha Zdaj pa resno: Bio-feedback je metoda s katero se človek nauči uravnavat hitrost bitja srca(s hitrostjo dihanja, z mislimi..), krvni pritisk ipd. Metoda ni ravno enostavna, potrebna je pomoč strokovnjaka in seveda kontrola preko ustrezne aparature (EKG). Ko si že fajn zdresirana, lahko s svojo voljo vplivaš tudi na glavobol. V bistvu se lahko naučiš vplivat na vsa vegetativna dogajanja v telesu, ki drugače niso dostopna našemu hotenju (zavesti).

Jaka, a tvoja zlata ribica to zna????????????

Ne, moja zlata ribica je bolj na muziko mahjena… Na pamet zna besedila vseh mozartovih pesmi…. Samo zdaj ne žvižga več, sem ji kupil enega ribona, ga nafilal z Viagro, pa ga vrgo v akvarij. In to ni bil navaden ribon, ampak se mu latinsko reče Clintonus, pomeni da ima rad oralni sex, tak da ima moja ribica vedno zasedena usta in ne more žvižgat….

Ej pazi no malo, da je ne bo čisto”rihtal” sroto. Pol boš pa sam ostal…………..

ne bom sam ostal, mam še krave, svinje, kure, psa, mačke, purane, koze, ovce, podgane,… v službi pa šefa

Po domace povedano: bioloski odziv na nek drazljaj oz. povratna informacija…
Naprimer: vplivas z nekim drazljajem na misico in ta se odzove tako ali drugace, kar potem razberes s pomocjo dolocenih instrumentov….. LP

New Report

Close