Najdi forum

bioenergija

DR.Pušenjak, pozdravljeni!

Zanima me, kaj menite o bioenergiji, s katero “zdravi” Bioenergetik v Kranjski Gori. Menda je bilo nekaj na to temo tudi po televiziji…Mene zanima predvsem to: se Vam zdi verjetno, da bi ženske zanosile po petih obiskih pri omenjenemu gospodu? Za eno sem slišala oz. brala na Forumu. Drugo dekle pa sama poznam. Naj vam povem še to, da so temu dekletu po vseh preiskavah zdravniki specialisti povedali, da ne bo mogla nikoli zanositi. Zgodilo se je obratno. Kaj meni o tem pojavu stroka oz. kaj menite vi. Z vsem spoštovanjem!

Nič.

Pozdravljeni,

zanima me, ali lahko gre novorojencek star mesec dni k bioenergetiku ali je za to se premajhen in bi bilo vec skode kot koristi. Najlepsa hvala za odgovor.

 

Lep pozdrav.

Spoštovani,

na vaše vprašanje težko odgovorim iz vsaj dveh razlogov. Kot prvo mi pojem “bioenergija” ne pove nič o tem, za kakšno energijo gre, kot drugo pa nisem pediater in o tem, kaj je in kaj ni primerno za novorojenca nisem posebej usposobljen oziroma opolnomočen. V zvezi s pojmom “bioenergija” nimam nobenih, ne dobrih niti slabih izkušenj

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close