Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Bioenergetik Stanko Filipič

Bioenergetik Stanko Filipič

Semi301, je že kar nekaj let od tega in mislim, da ne dela več, je pa delal po  Dumančičevi metodi

Potrebovala bi kontakt bioenergetikaStanka Filipic

Tudi jaz bi potrebovala kontakt.

Dela na mccz klini oz Bioterme O

Ne iščite njegove kontakte. Tip je lopov in nakladač. Pokrade ti denarje da boli glava. Samo proč od njega. Pozabite da obstaja. Mene je osebno okradel! Lopov težki.

Punce hvala za informacije.

Radio 354: Meni je pa pripovedoval kako ga mož od ene njegove stranke, ki je imel neke zdravstvene težave, umrl zaradi tega ker ni hotel da ga Filipič zdravi medtem, ko so vse ostale stranke, med drugim tudi vdova tega gospoda, ozdravele s pomočjo njegovega mahanja in bajalice :’D

P. S.: sožalje za kolegico

Odgovor na objavo uporabnika
JJE277, 02.02.2023 ob 13:05

Semi301, je že kar nekaj let od tega in mislim, da ne dela več, je pa delal po  Dumančičevi metodi

Sem bil danes pri njemu na “terapiji”… Še dela v nekih termah v Prlekiji in občasno na MCCZ kliniki na Parmovi… Na žalost

Odgovor na objavo uporabnika
Radio 354, 01.02.2023 ob 13:11

Smo bili tudi pri takih, kjer daš kolkor hočeš, pa tudi nisi nič pomagali. Kolegica je hodila k njemu, je rekel da je vse super, čez nekaj dni pa je odšla za vedno. Žalostno.

Meni je pa pripovedoval, da je mož od ene njegove stranke, ki je imel neke zdravstvene težave, umrl zaradi tega ker ni hotel, da ga Filipič zdravi medtem, ko so vse ostale stranke, med drugim tudi vdova tega gospoda, ozdravele s pomočjo njegovega mahanja in bajalice ?

P. S.: sožalje za kolegico… Zdaj je na lepšem

New Report

Close