Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Bioenergetik – kako me je nategnil…???

Bioenergetik – kako me je nategnil…???

Mene najbolj zanima, če je DANA že zaključila tretji razred osnovne šole.
Po slovnici sodeč, ga še ni … :)))

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

hehehe je imela same NMS-je 🙂

-----------------------------------------------------------

Kolkrat te je pa nategnil za ta denar? Visoko se ceni tale ZVEN.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mah, si nisem mogla pomagat in sem (firbec pač) šla pogledat tole njegovo stran. Ljudje…..pa saj te mine vse (no, vsaj mene je) ko sem malo prebrala tekste in kao pesniške izlive na tej strani. Če ima ta tip tri čiste….. Ne vem, kaj se k takim obračate po pomoč.

In od kod zdaj tu gor tema z novembra 2003?!?? ;))

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja, si nas že prepričala o tem v prvem postu. Ti si celo upaš zmetati ta pošteni in zasluženi denar skozi okno. Zakaj pa zdaj po internetu jokaš? :)))

Prepričana sem, da je Lana že vse uredila, glede na to, da je tema stara cela 4 leta.

Ja, verjetno si je v tem času upala zmetati še več poštenega in zasluženega denarja skozi okno. :)))

Na datum pa sploh nisem bil pozoren. Zgleda, da je “bio” (pred njim pa še nekdo) nekje iz arhivov to ven potegnil

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close