Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Bioenergetik – kako me je nategnil…???

Bioenergetik – kako me je nategnil…???

Veš kaj bi jaz naredila v primeru, da bi me kdo tak svinjsko nasral….najprej bi ga prijavila na Varstvo potrošnikov (mislim, da se tako imenuje) in se še malo bi se ponižala pred javnostjo in ga spravila v medije, če ne zato, da dobim denar nazaj, pa vsaj iz solidarnosti do bodočih »pacientov« (morda pa bi le koga odvrnila, povrhu pa ponavadi taki neizobraženi in ekstremno naivni gledajo Tv, če že s svojo glavo ne mislijo), in zato, da bo vedel, da se je spravil napačno osebo zajebavat. Torej, predlagam Nedeljsko oko – Marjan Jerman je zelo nadležen do goljufov 🙂 (za tel številko pokliči na RTV ali prečekiraj njihovo spletno stran), ali pa Preverjeno, tam mislim, da si lahko anonimna, če stranka hoče zabrišejo obraz, spremenijo glas, toda tam so novinarji manj zavzeti (vsaj tak občutek sem imela).
Upam, da se boš odločila za ta nasvet in ubogim ljudem pomagala, da sami ne podležejo prevarantu (kar, priznajmo si, ti šarlatani s svojimi čirule-čarole nedvomno so).

Lp

Vsi tisti, ki bi “sfaširali” in javno očrnili Zvena… ga prijavljali.

Kako pa veste, da jo je res nategnil? Kako pa veste, kaj in kako se je spolh dogajalo?

A to VESTE, ker je tako rekla Lana ? Pa kdo osebno pozna Lano? Kako veste, da govori resnico? Kako veste, če je recimo sploh “pri zdravi pameti” ? Kako veste, da ni morda nadlegovalka (pošta, telefon, SMS.. kakor sama pravi) in se mu samo maščuje za nezainteresiranost?

Nič ne veste. Pa kljub temu pozivate na linč. Se vam zdi to prav ?

In ko bom drugič na tale forum recimo napisal ” Jassna me je ogoljufala za 500 jurjev” jo boste (razen Jassne seveda) tudi hoteli linčati, kaj ne? Čeprav bom lagal. Ampak vi veste, da imam prav, saj sem tako napisal na forumu!

Zadnje dni opažam tukaj gor kar nekaj tem, ki imajo vse karakteristike nekoliko zmedenih dejanj. In take ne počnejo psihično stabilni ljudje. Svetovati nestabilnim na podlagi zgolj enostranskih podatkov je pa lahko NEVARNO. Jaz si ne bi upal….

P.S. Naj to ne zveni kot obtožba Lane, saj ne analiziram nje, njen nick sem si samo sposodil, da lažje razložim dejanja drugih. Nick sploh ni pomemben. Pomembno pa je, kako reagiramo na nejasna sporočila.

Opa Roman tukaj mi nekaj zelooooooooooooooooooooooo smrdi!!!
Od kod ti veš telefoni SMS nadlegovanje, če sem samo omenila SMS.
Sam se izdajaš.
Kaj se ti ne bi upal??? Jaz se vsega upam za moj pošteni in zasluženi denar storiti.
JASNO!

Roman – v primeru, da še nikoli nisi gledal oddaj s tovrstno tematiko – obe strani imata možnost, da se branita, da povesta svojo stran medalje, torej kje je tu problem? Morda bi pa Zven (mimogrede, ga ne poznam, še slišala nisem zanj, ker se vsem šarlatanom in “strokovnjakom” mejnih ved na daleč izogibam) la pojasnil nesporazum.

ld

Lana !
Ti pišem, pa pravi, da ta naslov ne obstaja. Imaš morda kakšnega drugega ???

beba!
Piši mi na mail: [email protected] čakam tvojo pošto.
lp, Lana

Jassna BRAVOOOOOOOOOOOOOO dobro napisano.
Vsaj, da je nekdo pameten kot si ti, da veš, da obstajajo takšni in drugačni intervjuji. Točno tako, vsak svojo stran medalje bova povedala.
Ko je Roman vse to pisal, mi ni nekaj jasnoooooo! Danes se ne more čisto NIČ SKRITI!

Jassna še tako naprej z takšno pametjo, kot jo imaš!
lp, Lana

In, Jassna… a je dobil ta Zven možnost, da pove svojo plat? Ga je kdo pozval,naj pride na http://www.med.over.net in pove svojo resnico? Ali pač misliš, da morajo vsi slovenci vsak dan prebrati vse obstoječe forume in odgovoriti, če se kje najdejo ???
In tudi če bi ga kdo pozval,naj pride sem. A sme na javnem forumu govoriti o osebnem tretmaju neke pacientke? Ki za povrh sama ne pove NIČESAR o tem, ampak samo reče, da je bila nategnjena? Kje je torej tukaj resnica, če ne poznamo niti ene strani, kaj šele obeh? Poznamo samo KONČNO OBSODBO, ne pa celoten primer, po katerem bi se lahko sploh postavili na kakšno stran.

In smo spet pri tistem, kar sem napisal v predhodnem postu. Poziv za sežig na grmadi, na podlagi dokončne obsodbe nekoga ki ga ne poznamo, za dejanje, ki ga tudi ne poznamo. Se ti zdi to v redu?

Sicer pa si preberi Lanine poste, pa boš hitro vedela, zakaj sem opozarjal….

He he he kako pameten si, da ti že škodi. Če se ti pa ZVEN (Zven???) smili/š pa pokliči ga naj prebere to našo stran, saj ima/š svojo spletno stran, ki ti jo lahko posredujem/o. Ha ha ha…!!!

Zaključim z to debato, in grem naprej po svoji poti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hay Roman si že zaključil z šravfanjem avtov??? Konec službe kaj ne?
Avtomehanik je k****, ko pa imaš tak zašmirane roke aaaaaaaa?

popolnoma se strinjam z Romanovim mnenjem.

LP

TUKAJ SO PA VSI ZNAKI KAZNIVEGA DEJANJA GOLJUFIJE!!!! PRIJAVI GA POLICIJI!!!!!!!!!! KDO VE, KOLIKO TAKŠNIH, KOT SI TI, SE JE POJAVILO NA NJEGOVEM SEZNAMU IN KOLIKO DENARJA JIM JE POBRAL (IN TO NEOBDAVČENEGA)!!!!! GOLJUFIJA IN DAVČNA ZATAJITEV – DVA KAZNIVA DEJANJA!!!! … IN MOGOČE ŠE KAJ!

STORI TO – PRIJAVI GA POLICIJI – ŠE DANES!!!

LE POGUMNO!

Sara, če vse daš prav Romanu zakaj si pred kratkim pisala o Zvenu vse slabo. Če se ne spomniš sem ti vse kopirala in veselo branje ti želim in ne delaj se svetinjo!

PREBERI SI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Življenje, ah to življenje

Nova tema | Kazalo | Na temo | Iskanje | Prijava Prejšnja tema | Naslednja tema
ZVEN
Avtor: Marica
Datum: 09-09-03 09:39

Pozdravljeni

Vem, da ta tema ne spada pod ta forum ampak vseeno. Več glav več VE!
Ali ste mogoče že kdaj slišale ali bili pri njemu vedeževalcu in bioenergetik, ki ga kličejo ZVEN?
Baje, da tudi zdravi celo rakasta obolenja.
Če kdorkoli kaj ve za njega prosim za mnenje.
Hvala vam in se opravičujem
LP, Marica

Odgovorite na to sporočilo

Re: ZVEN
Avtor: ena_druga
Datum: 09-09-03 10:00

Ja jst vem zanj, zdravil je mojega z rakom obolelega dragega, oz. naucil ga je, da se je zdravil sam, vendar ni pomagalo k ozdravitvi, moj dragi je umrl, mu je pa zelo pomagalo, da je bil psihicno stabilen in v dobri kondiciji do konca. Jst sm mu hvalezna, ceprav ga ni mogel ozdraviti, to mu je sicer obljubljal, mu je pa pomagal prenasati gorje bolezni.

Avtor: besna
Datum: 09-09-03 10:10

Toliko o temle človeku, ki je pomoje še malo nor zraven – zanj sem zvedla prek interneta in mi je na eno kratko vprašanje po telefonu odgovoril sicer zelo megleno, ampak pač prezplačno.
Za kaj več je hotel met ne vem, okoli 5 jurjev in sem naivno mu poslala in mi je poslal nazaj en kup totalno brezveznih sprintanih stvari, da se je komaj dalo brat.
Ok, čez kako leto sem v navalu obupa (in idiotizma) poklicala še enkrat, da bi mi nekaj razložil, pa mi je kar takoj spet poslal neke printarije in hotel valjda spet denar. Poslala sem ga v tri krasne, potem mi je pa začer grozit po telefonu, da bo name poslal urok ker sem zelo zlobna in da bom že videla ipd.
Če ne plačam seveda.
V glavnem, človek je resno nor in kandidat za v Polje. Izogibaj se ga.

Avtor: Doroteja
Datum: 09-09-03 10:23

Jaz sem samo slišala za njega, ker mi je ena kolegica rekla, da ga pozna.
Videla sem tudi njegovo spletno stran. Kaj več žal ne vem.

LP, Doroteja :-)))

Avtor: ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Datum: 09-09-03 10:58

Jaz sem mu tudi enkrat telefonirala,pa je bilo vse brezveze.Minilo je kar nekaj časa od tega.Letos,ko sem bila na morju mi je pa začel pisati sporočila,da naj ga pokličem.Vsak dan mi je pošiljal mesiče.Klical me je tudi ob enih zjutraj.Vendar se nisem oglasila.V mesičih pa je pisal,da imam črno magijo,ki vpliva na moje življenje.Če se jo hočem rešiti naj ga pokličem.Verjemi mi,da sem zaradi tega imela kar malo uničen dopust.Včasih sem kar malo premišljevala o tem.Na koncu sem sporočila zbrisala,pa tudi na telefon se nisem javljala.Upam,da imam sedaj mir.Ena izkušnja več.Nisem več najstnica,neumna sem pa le bila še bolj kot ona.

Avtor: Sara
Datum: 09-09-03 13:54

kakšno karmo si pa ta tip piše?Me prav zanima če se sploh zaveda.

LP

Re: ZVEN (Doroteja)
Datum: 09-09-03 13:55

Doroteja prosim te če mi poveš naslov ,njegove ,internetne strani.

Hvala!

LP

Re: ZVEN (Doroteja)
Avtor: možiček-on-line
Datum: 09-09-03 14:03

Datum: 09-09-03 14:55

možiček

a si mislil,da se bo na plavo pofarbalo pa še podčrtalo hehehe

lahk bi blo tud

ej,spet se ni modro pobarvalo…:))

saj veš..vse se vrača,vse se plača.

Tudi Zven-u bo odzvEnilo.

Samo,da ne bo treba novga mobilca kupovat hmmmm

LP

Avtor: Doroteja
Datum: 09-09-03 15:55

Sara oprosti ampak več ne vem katera je njegova spletna stran. Sem ti poskusila najti in sem iskala pol ure, da bi našla njegovo stran in jo ne najdem. Poskusi še ti poiskati. Greš pod GOGLE in napiši npr. Vedeževanje zven ali zven ali ali….. ne vem no.

Lepo se imej
Doroteja

MAZAČI
Avtor: možiček-on-line
Datum: 10-09-03 08:53

Sara, na žalost poznam več prijateljic ali znank, ki so si hotele obdržati zvezo ali zakon na tak način, da so hodile k šlogarci ter raznim bioenergetikom…

in so tako verjele v to, da so na koncu ostale same…

ženske, ne bodite kure, edino ve same si lahko ustvarite svojo bodočnost

za Marico pa tole:
imam tudi izkušnjo, ke je nekdo, ki mi je bil blizu, umiral in na koncu umrl za rakom…

raje mu pomagaj s svojo ljubeznijo, da dočaka konec v miru kot da ga ponižuješ in mu kradeš dostojanstvo s tem, da mu polagaž lažno upanje v ozdravitev, ki jo ponujajo razni mazači

Avtor: *****
Datum: 10-09-03 12:07

njegov naslov: geocities.com/virzenski

Avtor: *****
Datum: 10-09-03 12:14

Menim, da lahko veliko pomaga, le pri sebi mora še kaj razčistiti.
Imel je predavanje o samozdravljenju v knjižnici.
Njegov email: [email protected]
Dobro bi prav, da bi sam podal sem odgovor.

Datum: 10-09-03 13:04

kakorkoli…če ljudi nadleguje oz.grozi s črno magijo mi niti na misel ne pride,da bi z njim kontaktirala.

LP

Avtor: c
Datum: 10-09-03 23:26

ccc..

Odloči se no že, pod katerim nickom boš pljuvala po ljudeh. Pod Lana ali pod Avtomehanik. Nam bo lažje slediti…….

Roman!
Sem že zgoraj napisala, da zaključujem z to tebato, in kaj bi ti želel od mene?????????? Nisem Avtomehanik, ampak sem Lana.
Prav nič me ne briga kdo je Avtomehanik, Roman Sara itd.
Ne obsojaj, če ne veš.
Lana

Lana – s svojim zmedenim obnašanjem si očitno dobila, kar si iskala.

Absolutno se strinjam z Romanom.

Pozdravljeni! Tudi meni je ta Zven poslal sredi noči sms, da sem pod vplivom črne magije. Zvedela sem, da je to storil že mnogim, tudi hujše stvari. Vsekakor verjamem Lani.

GROZLJIVKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAV VSEM
Ker se ukvarjam z prerokovanjem me zelo bolijo take stvari,katere se dogajajo in mečejo slabo luč na nas poštene in,
ki v prvi vsti želimo pomagat ljudem ,kateri se znajdejo v stiski. Včasih si želi kdo samo pogovor za par minut, vendar se ne želim tukaj reklamirat moja reklama so stranke ki se vračajo in to mi je največje plačilo, ampak želim povedat tudi svoje mnenje tudi o tej temi ZVEN,ravno danes sem imela in to že drugo stranko v roku 1 leta ki je prišla k meni vsa objokana in prestrašenako je dobila pismo od gospoda ZVENA,da naj ji poskušam pomagat ker ne ve kaj naj naredi saj je na robu živčnega zloma in panični strah.NAJ napišewm samo par vrstic njegove vsebine pa si ustvarite mnenje ,če lahko tak človek pomaga in tak človek potem kvari tudi vse nas ki delamo dobro in želimo pomagati upam da bo se tudi v tem ustvaril red in da se bo znalo ločit zrno od plevela
tako vsebino pisma je dobila ta moja stranka:
DA NEBO POMOTE VSE POGOVORE SNEMAM IN RAVNO ZDAJ POSLUŠAM POGOVOR KO SI ME TI KLICALAIN PROSILA ZA POMOČ.
ZDAJ UPAM BO MIR SAJ TE NE BOM VEČ OPOMINJAL. BOM PA NAREDIL NEKAJ DRUGEGA SAJ BOM ZADNJI KI SI GA UGOLJUFALA KER NISI DVIGNILA POŠTE IN PLAČALA 20.000 SIT,IMAM SLIKE TEBE IN TVOJIH OTROK UKVARJAM SE Z UROKI TO JE MOJA SPECIALNOSTVEČINOMA SO TO UROKI SREČE BLAGOSTANJA POZNAM PA TUDI DRUGAČNE… ZATE SE BOM POTRUDIL S TEMI DRUGIMI IN TO BO POPOLNOMA ZASTONJ BO PA VREDNO MNOGO VEČ OD TISTEGA KAR SI MI DOLŽNA.NE BO TEŽKO IMAM POTREBNE SLIKE UBEŽALA NE BOŠ IN VEDELA,DA JE TO PRAVIČNA NAGRADA ZA TVOJO POŠTENOST.
p.sGOSPA NI VEDELA ,KOLIKO MORA PLAČATI SAJ JI NI POVEAL,ŽELELA JE SAMO POMOČ PRVIČ POTEM PA JE DOBILA SMS DA JI NEKDO ŠKODUJE IN NAJ GA POKLIČE.
MNENJE SI PA DRAGI BRALCI FORUMA USTVARJAJTE SAMI O TAKEM PISMU
LP DANA

Mene pa zanima, če je od vseh vas, ki naj bi vas ta tip “nategnil”, morda že kdo odločil in ga prijavil? Lp.

New Report

Close