Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? bioenergetik Dumančič

bioenergetik Dumančič

Pozdravljeni!
Prvič sem na tem forumu in morda ste o tem že pisali. Iščem naslov oz. telefonsko številko bioenergetika Dumančiča. Ali ima kdo zares dobre izkušnje z njim?
Hvala

odlične , pravzaprav čudežne

pokliči v hotel Larix Kranjska gora vendar šele konec novembra, začetek decembra ker ne sprejemajo več prijav -je prevelika gužva , če boš imela srečo prideš na vrsto januarja ko pokličeš takrat ko sem ti rekla – prej ni šans (sem se ravno vrnila od tam zato vem)
Njegovo ime pa je Domančič in ne Dumančič.

Ali Vam je ta bioenergetik kaj pomagal ?
Prosim za konkreten odgovor ! Zelo mi je pomembno da dobim precizan odgovor !

Vnaprej zahvalan za odgovor !

Mojamami ga ni mogla nikakor dobit na telefon (zasedeno ali paniso dvignili) zato je poslala fax, Mislim da so se ji odzvali, poskusite. NArocena je sele januarja.
lp
n.

Draga N
Tudi jaz ga nikakor ne morem priklicati, čeprav ga kličem že skoraj cel mesec. Ali mi lahko poveš na kakšen naslov ste poslali fax? Že vnaprej sem ti zelo hvaležna
LP Sonja

g.Zdenko Domančić je trenutno na dopustu in se vrne v Kranjsko Goro 10.1.03.
Je zelo zaseden zato je potrebno pri klicanju, kar nekaj vztrajnosti.Termine v januarju in februarju ima že vse polne.Kot mi je znano rezervacija preko faksa ni možna.Raje preveri in vstrajaj na številki 04-5884-100 med 10 in 12 uro, ter 17 in 19 uro v času terapij.10.1-13.1,16.1-19.1,21.1-24.1…

Lp

Ana
Hvala za podatke in upam, da mi ga bo uspelo priklicati. Želim vam srečno in zdravo leto 2003
SONJA

New Report

Close