Bioenergetik
Pozdravljne !
Ali ima katera kakšne izkušnje z bioenergetiki?
Kako poteka terapija?Si lahko normalno oblečen?
Ali pozna katera kakšnega in nj. številko?
Kaj menite,ali lahko res kaj pomaga pri neplodnosti?
Mogoče se res malo trapasto slišijo moja vprašanja,pa vendar vas prosim za pomoč.
Vsem skupaj želim mnogo sreče,pa da bi nam čimprej uspelo!
Jaz se tudi strinjam z Urshy, saj sem sama bila pri enem izmed njih, ki je baje učenec tako priznanega Domančiča.Pa še vedno ni rezultatov, čeprav je takrat rekel, da sem po njegovih terapijah sedaj zdrava in da bom kmalu zanosila.Od tega bo že 10 mesecev, pa še vedno ni nič.
Mislim, da je bilo to zapravljanje denarja.
Danes vsi želijo samo služit.
Za tega Zlatkota sem pa ze slisala…
Eni moji znanki (ki je sicer zdravnica!!!) je baje pomagal, samo njene tezave niso bile z zanositvijo, ampak cisto nekaj drugega. Sicer pa je njegov telefon 041 713 639 (ta st. je bila aktualna pred 2 letoma – upam, da je se vedno prava!)
Ce se bos odlocila, da ga obisces, nam pa sporoci, kako to izgleda in kaki so uspehi!
LP
Katjusa
Predvčerajšnjim sem šla pogledat k Domančiču in bila zelo presenečena, ker delajo furt na furt in imajo ogromno ljudi. Djal so, da bi prišla na vrsto šele konec oktobra. Če bi probala z njegovijm učencem, sem pa lahko takoj na vrsti. Zaenkrat me še nikoli noben alternativc ni spedenal in ponavadi rečejo, da zato, ker premalo v to verjamem. Jaz pa pravim, naj mi najprej pomagajo, od takrat naprej bom pa verjela, da deluje.
Lp od Nike
Pozdravljene!
Se bom priključila tej debati o bioenergetikih.
Jaz sem se pred prvim posvetom v antisterilitetni amb. v Mb, odločila, da poskusim še z alternativno medicino. Res je potrebno nekaj plačati, ampak če pomislim, da mi morda v štirih postopkih ne uspe zanositi in si moram ostale plačati, pa tudi niso mačje solze, ampak lep denar.
Hodim k bioenergetiku, za katerega vem, da sta z njegovo pomočjo zanosili dve znaniki, zato sem se odločila zanj, čeprav sem bila do bioenergetikov prej precej skeptična. Kar veliko je bionergetikov, ki to sploh niso, ali pa imajo premalo znanja, saj se je treba tudi bioenergije učiti.
Poleg energetskih terapij, moram paziti tudi pri prehrani. Ne smem jesti mesnih izdelkov, mlečnih izdelkov in industrijskega škroba (ta pa je v vsakem pecivu, tudi v sladkarijah..)Na začetku je bilo kar hudo, sedaj pa že gre, saj je poleti na razpolago ogromno sadja, zelenjave in stročnic. Te diete se strogo držim, saj mi je tako naročil. Zaradi nje se nič slabše ne počutim.
Prvič sem šla na pregled, s seboj prinesla vse dosedanje izvide, on pa je dodal še svojo diagnozo. Na terapijo hodim trenutno 2X na teden.
Vsak ima pač o tem svoje mnenje in vso pravico ima do tega. Odločila se se za to in vem, da mi bo uspelo. Po operaciji, hsg-ju, folikulomtrijah in hormonskih terpijah se pristala pred postopki s tem, da je ginekologinja rekla, da s postopki niso veliko večje možnosti za zanositev.
Endometrioza pač vse skupaj otežkoča. O rezultatih bom poročala. Če bodo “ta pravi”, bom zadevo priporočala vsem, ki se trudite zanositi – vsaka na svoj način in po svoji presoji.
Lepo se imejte in lep dan vsem skupaj!!
Saj sem napisala, kakor kdo želi….
Kaj pa tiste, ki so po številnih postopkih iz leta v leto bolj razočarane….. porabijo ogromno denarja in s številnimi vnosi hormonov škodujejo svojemu zdravju?
Pa nisem proti postopkom, saj sem sama pristala pred tem, zato sem se odločila, da poskusim še z bioen.
Tudi ga. Mojca P, ki vodi Društvo za rodnost in plodnost Slovencev, mi je še pred tem bioenergetikom svetovala, da naj se izogibam mesa in mleka, ki je bojda največji podbudnik za razvoj endometrioze. In vsak ve, da je današnja prehranjevanje vse prej kot zdravo.
Pa še to: bioenergetik usmerja oz. uravnava pacientovo energijo in budi energijo v pacientu.
Pravi bioenergetik NIKOLI ne priporoča prenehanje jemanja kakšnih zdravil, ki jih je predpisal zdravnik!!!!
Je pa res, da v Sloveniji najdeš veliko prevarantov in kot sem že slišala želijo nekateri plačilo že naprej….
Lp
se bom še na ta naslov pridružila, ker me marsikatera pretiravanja močno razjezijo. Jaz osebno bi šla (pa ne bom šla) k bioenergetiku, ki je zastonj ali poceni, kar pa ne obstaja. Verjamem sicer, da je tudi kakšen zares dober, vse preveč pa je šarlatanov. Kar se prehrane tiče, zagovarjam zdravo prehranjevanje, ampak vse v mejah normale, namreč moje prijateljice, ki so zanosile, z nič problemi, se nekatere prav “mastno” prehranjujejo s t.i. fast food-om oziroma ostalo packarijo. Jaz sem zagovornik zmernosti v vsem. Pa mi povejte, kako bi mi bioenergetik odstranil zarastline!
Pa vsem nam veliko sreče pri zanositvi!!!
Tole s prehrano je tako, nekomu nekaj škoduje, nekomu ne, odvisno od organizma. Enako je s kajenjem. Nekdo kadi celo življenje, pa nima nekih groznih posledic, nekdo pa bo že po nekaj letih hudo zbolel.
Nima vsaka ženska npr. endometrioze (čeprav je zadnje čase kar razširjena) pa čeprav “nezdravo živi”, se pa morda težave kažejo kje drugje, ali se pa še bodo. Vse je odvisno od posameznika in njegovega telesa.
Lp