Najdi forum

Pozdravljeni
Zanima me kako vi gledate na bioenergetike. Ali kaj verjamete v to. Če ima kdo kakšno izkušnjo če mi jo prosim zaupa in kje je ta boienergetik.

Jaz sem nekoč obiskala bioenergetičarko iz Bleda. Meni terapija ni popolnoma nič koristila. Verjetno je odvisno tudi od vrste bolezni in od tega koliko verjameš v te stvari. Priznam, da sama ne dam veliko na to in mogoče je bilo tudi to krivo za neučinek.

pomagal mi je iz depresije v eni sami uri, potem sem sicer šla še enkrat k njemu, ker je bil res fantastičen in iz radovednosti in veselja do izboljšanega razpoloženja, in najraje bi šla še večkrat, pa nimam več razloga in še malo daleč mi je bil, on v Brežicah jaz pa več kot 100 km stran. Seveda verjamem. dvomim pa, da so vsi taki.

Pokliči Damjana ,na tel .041 818 992 .Odličen je , je učenec Domančiča.Meni je pomagal. Je zastonj.

Bioenergetiki se ukvarjajo s področji, ki jih bo uradna znanost šele razkrila…. problem je samo v tem, da se poleg 0,1% pravih, s tem ukvarja tudi 99,9% lažnih zdravilcev……

Ja, tudi moje mnenje je isto kot Romanovo. Zdi se mi pa, da ni nič narobe, če kdo misli, da mu bioenergetik pomaga olajšati kakšno težavo, samo, da ga ne oskubi za denarce. To pa je žal, najbrž njihov glavni namen in se je bolje zanesti kar na
uradno medicino.

Ste 100% podpišem pod Romana, z Mitko pa se sploh ne strinjam. Uradna medicina pač do sedaj še ni ugotovila, kako se ukvarjati s človekovim organizmom kot celoto. Nima pojma, kako pregledati človeka in mu reči, da je 100% zdrav (res je, da v takem okolju danes nihče več ni 100% zdrav) ali pa da mu kaj fali. V glavnem je diagnostika bolj stvar naključja kot neke sistematike. Zdravljenje pa prevečkrat le simptomatično.

Sama imam veliko izkusenj tako z alternativno medicino, kot s klasično medicino. K alternativni medicini sem se obrnila, so t.i. bogovi v belem dvignili roke in rekli, tako je in ne moremo storiti nicesar, kakor da samo omilimo simptome in te filamo s tabletami, s katerimi smo ti prej zrušili ravnovesje v telesu.

Drugi pa pravijo, da so vse bolezni psihičnega izvora. Zato je potrebno ugotoviti zakaj je nastala ta blokada, ki se prikaže kot bolezen. In to je tisto kar upošteva alternativni zdravnik, pa naj bo to zeliščar, homeopat, bionergtik… Ti zdravniki bodo najprej hoteli videti celotno ozadje, zato jim je potrebno zaupati, ker le tako lahko zdravljenje napreduje.
Moje mnenje je, da ni slaba ne ena ne druga medicina in če bi se združili bi bil to samo plus za bolnike.

Glede na to da alternativno medicino naši zdravniki zavračajo in ji ne pustijo v zdravstvene domove, se pojavlja veliko ljudi, ki na ta račun služijo, prav lepe denarce. Zato previdno pri izbiri alternativnega zdravnika. Najbolje bo, če najdete nekoga, ki je po izobrazbi pravi zdravnik.

Lep pozdrav!

New Report

Close