Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost bioenergetik

bioenergetik

Zanima me, če je že katera bila pri bioenergetiku, kako sploh to zgleda, koliko to stane?
Ali pa tisti kraji, kjer je povečana energija, ki naj bi tudi zdravila. Nekje v Prekmurju in menda okoli Kamnika.

pozdravljene!

Jaz sem bila pred prvo nosečnostjo in je ratalo, po 5 letih in 2 spontanih splavih takoj v prvem ciklu obiskovanja bioenergetika. Verjamem, da je nekaj na tem, ker sem prav čutila toploto, energijo in zbadanje po jajčnikih po terapiji. Meni je ugotovil blokade na spolni čakri in na psihi. Te blokade potem s svojo energijo prečisti da postanejo prehodne. Jaz sem bila tam 6x (5000sit/obisk). Sonček bo kmalu star 2 leti.
Sedaj mi ponovno ni uspelo zanositi 1 leto in spet sem se poslužila bioenergije, tokrat na drug način-reiki in spet je ratalo. Sedaj sem noseča 7 tednov in upam da bo vse v redu. Moram povedat, da sem obakrat jemala tudi klomifen (ampak sem ga tudi že prej dolgo časa, pa ni bilo nič).
Jaz vsekakor toplo priporočam bioenergijo, meni pomaga.
LP, Mina

Draga Mina,

pri kom si pa bila? Težko je najti pravega.
Prosim, napiši!

Lp, Ena

Napiši prosim za oba kakšen telefon in razloži razliko, kako je bilo prvič in potem drugič?

Hvala

Bila sem pri Mohorič Ivu v Žireh (pri prvi nosečnosti). Telefonsko imam upam nekje doma, jo sporočim jutri. Mogoče je v imeniku.
On ima tudi narejeno medicinsko fakulteto, je torej zdravnik, ki se je pač odločil za alternativne metode.
Sedaj sem bila pri eni ženski v LJ. Njen telefon pa sporočim čez en teden, ko imam pregled in bom videla če je vse v redu (malo vraževerja).

Tudi jaz imam reiki, a zaenkrat še ne pomaga. Energije pa imam neprimerno več.

Lepo pozdravljene,

že nekaj časa spremljam vaš forum, zdaj pa sem se odločila da vam pišem.

Sama imam problem, ker nimam menstruacije. Pred letom dni sem prenehala jemati kontracepcijske tablete (Cilest), da bi zanosila, a menstruacije ni bilo. Po nekaj mesecih čakanja so mi s tabletami umetno sprovocirali menstruacijo in nato sem pol leta jemala tablete Cikloproginova, po katerih sem imela menstruacijo, a zanositve ni bilo. Po prenehanju jemanja teh tablet (v avgustu) spet nimam menstruacije.

Zaenkrat se nisem odločila za zdravljenje, ker imam odpor do vseh teh tablet in umetnih hormonov. Zelo sem bila vesela, ko se izvedela, da si ti Mina zanosila s pomočjo bioenergetika. Mislim, da bom tudi jaz prvo poskusila kaj takega. Tudi jaz te lepo prosim, če nam sporočiš telefonsko številko tvojega (tvojih) bioenergetikov.

Lepo pozdravljene!

jaz sem pa bila na energetskem polju pri Kamniku…bila sem 5 let neplodna in po enem obisku mi je naslednji mesec uspelo in sedaj sem mamica 1.5 letnega sina

Ariana pozdravljena.
A mi lahko poveš kaj več o tem polju. Saj tudi jaz imam probleme in bi rada poskusila še drugače.
Kako pridem do tja?
Hvala
lp
Emi**

Sama sem bila pri kar nekaj bioenergetikih, vsi so mi povedali kakšne so težave, odpravili so jih pa na GK v LJ. Na bioenergetike ne računam več, sem pa slišala za to zdravilno točko v Prekmurju, ja – Bukovniško jezero (me zanima)!
Naj ti še povem, da se že nekaj let ukvarjam z reiki- jem (tudi tu si nisem znala pomagati). Sedaj sem se prepustila klasični medicini v upanju, da bo tu več uspeha!
Lepo se imej in upam, da boš imela srečno roko pri izbiri bioenergetika.

malo več o tem si lahko prebereš na strani

http://www2.arnes.si/~sopdjovi/naravno/tunjice.htm

poleg tega sem pri obisku dobila se en kamen iz tega področja in sem ga imala non-stop pri sebi.

Želim ti veliko uspeha in upam, da ti bo pomagalo kot je meni!!!!!!!!!!!!!

lep pozdrav!

Žal številke od Ivota nisem našla (hodila sem k njemu l. 2000). Kličem še prijateljico pa je trenutno ne dobim. Mislim da jo ona ima. Takoj ko bom zvedela, napišem.
LP, Mina

Tudi jaz sem leta 98 po 5 letih zdravljenja in dveh EU (izvenmaterničnih nosečnostih ) šla k bioenergetiku in po 1 letu zanosila. Potem pa sem spet šla, pa sem bila razočarana, ker sem imela še eno EU, pa mi je frajer rekel, da naj se ne sakiram, ke bo vse o. k.. Pa ni bilo. Sedaj iščem drugo varianto!
Upam, da bo uspešno!

New Report

Close