Bio-terapije pri dr. Rižnarjevi
Živjo!
Imam sina, ki bo konec meseca dopolnil 1 leto. Že kar nekaj časa ima težave s kožo (razne pike, flekci itd.), nekajkrat pa sem opazila tudi, da je otečen okrog oči (predvsem kadar smo se vrnili s kakšenga sprehoda mimo travnikov).
Ko sva bila zaradi “cvetenja kože” prvič pri zdravniku, ga je ta na oko ocenil, da je alergičen ja jajca in mleko, vendar so krvni testi potem to ovrgli, se je pa v krvi pokazal “en alergen” (komentar zdravnika).
Kljub temu, da otroka ti fleki ne srbijo (oz. se vsaj ne praska), sva bila zaradi tega, ker koža izgleda res grozno, še 3x pri zdravniku in vselej dobila le mazilo s kortizonom ter navodila, da naj se izogibamo vsaj kemiji (robčkom za brisanje ritke, kremam, milom …).
Kortizon sicer vselej pomaga, vendar mi niso všeč njegovi stranski učinki, zato bi zdaj poskusili še z “alternativo”. Kolegica mi je priporočila dr. Rižnarjevo.
Zanima me ali kdo pozna to zdravnico – kakšne so terapije pri njej? Ali lahko peljem na kakršnokoli bio-terapijo otroka, ki je star 1 leto in še ne zna biti pri miru? In na koncu me seveda, zanima me tudi cena …
Hvala za odgovore in lep pozdrav,
Tini
živjo tina!
Moj sinek je bil včeraj star eno leto in ima podobne težave kot tvoj s tem, da so mu pri 5 mesecih ugotovili alergijo na jajaca in mleko, izvidi, ki sem jih po dobrem mesecu včeraj dobila s pediatrične klinike pa ne kažejo nobene alergije, vendar flekci so in izginejo samo z elokomom. Naj ti povem, da smo že poskusili vse mogoče kreme in mazila, bioenergetika… Sedaj mislim, da sem bom odločila za biocom terapijo.
Problem je, da ima histamin-pozitiven +++ , kar baje pomeni, da na nekaj je alergičen, žal ne moremo ugotoviti na kaj.
lp
katarina
Mi smo do sedaj imeli večinoma v lekarni namešane kreme, ki so vsebovale kortizon, zdaj pa imamo Lotriderm, ki je sicer “dobra krema”, ker vsaj v 1 tednu požre vse pike in fleke. Moti pa me to, da s temi kremami saniram samo posledice, ne odstranim pa vzroka za reakcijo.
Ni mi pa jasno, zakaj Mulca ne testirajo še vsaj s kožnimi testi, na kaj je sploh alergičen. Upam, da nam bo na to odgovorila bioresonančna metoda.
lp, Tini