Najdi forum

BIO pirin vzglavnik

Lep dan vsem! Ali ima kdo izkušnje z pirinimi vzglavniki – so res tako dobri kot obljubljajo – predvsem pa me zanima, če se pri obračanju sliši polnilo (pirine lupine)? Hvala in sladke spanje tudi vam, ne glede na vzglavnik!

Pozdravljena,
moj mož je pirine vzglavnike prinesel domov prejšnji teden. Kupil jih je v Sanolaborju. Pri obračanju sicer rahlo šumi, vendar ni moteče. Vonj imajo prijeten, če ti je všeč vonj po žitu. Jaz pa čakam, kaj bo po večdnevni uporabi rekel moj boleči vrat.
Lepo pozdravljena.

Mene pa nekaj zanima: kako je s pirinimi vzglavniki, če imaš seneni nahod?

Tudi jaz sem prejšnji teden kupila bio pirine vzglavnike, vendar pa direkt pri proizvajalcu (pošlje po povzetju). Res malo šumi, ampak se navadiš. Diši pa super. Kot da bi spal na polju. :)))

Jaz sem tak vzglavnik imela doma (pri starših). Šumi le nekaj časa – ne dolgo. Meni se je zdel nekaj časa zelo prijeten, nato pa – bistveno prej, kot naj bi bilo treba piro zamenjati, mi je postal absolutno pretrd. Ko sem se zbudila sem imela občutek, kot da bi spala z glavo na betonu… Za popoldanski dremež ali pri dojenju pa mi je na obiskih še zmeraj zelo všeč.

LP, Katja

Kakšna pa je razlika med tistimi z zadrgo in tistimi brez? Na koliko časa pa je potrebno piro menjat in kje se jo dobi?

Hvala vsem za posredovane informacije!!!!

New Report

Close