BILO JE PRELEPO
POZDRAVLJENI
NEKOMU SE MORAM IZPOVEDATI, DRUGAČE ME BO RAZNESLO. SEM 30 LETNICA, POROČENA 10 LET IN IMAM 5 LETNO HČERKICO. Z MOŽEM NAMA ŽE NEKAJ ČASA V ZAKONU ŠKRIPA…
GRE PA ZA TO, DA SEM BILA VČERAJ NA PIJAČI Z NEKOM, S KATERIM SVA VEČ ALI MANJ IMELA STIKE POSLOVNO PO TELEFONU. ŽE NEKAJ ČASA SVA SI BILA PRIVLAČNA… VČERAJ PA SVA SE NEKAKO ZNAŠLA V OBJEMU, SE ZAČELA STRASTNO IN NEŽNO POLJUBLJATI… DALJE PA NI ŠLO, ČEPRAV SVA SI NEIZMERNO ŽELELA.
KO SVA SE DANES SLIŠALA, SVA UGOTOVILA, DA TEGA SPLOH NE OBŽALUJEVA IN DA PREPROSTO VEVA KAKO BO DALJE.
LEPO VAS PROSIM NIKAR ME SEDAJ NE POPLJUVATI, SAJ VEM, DA NI BILO PRAV, AMPAK RESNIČNO JE BILO PRELEPO SE PONOVNO ČUTITI LJUBLJENO.
HVALA
Pikica,
za začetek izklopi velike črke, potem pa se vprašaj kaj želiš ti. Ali boš potem obžalovala če boš šla z njim do konca. Ali ti bo po tem kar si naredila kaj lepše, ali je to samo ta trenutek in občutek teh nekaj dni, potem bo pa vse zaradi tega še slabše.
Preberi nekaj sporočil nazaj, kako se nekatere počutijo, kaj je iz tega sledilo. Če ne boš obžalovala in če misliš, da je tako najbolj prav, potem kar, če pa boš imela kasneje težave pa bomo spet tukaj.
Veliko sreče in pameti želim.
Primož
vsak človek potrebuje samo eno stvar v življenju – občutek da je
ljubljen. Ženske smo merilec kvalitete zakona. Ženska dela vzdušje
v družini. Če imaš ti občutek, da vajin zakon škriplje to zagotovo drži.
pogovor, pogovor, pogovor……z možem seveda. Ne vem, če sem
bila dovolj jasna, ampak problem, ki gotovo ni od včeraj, si začela
reševati na napačnem koncu. Ne bom te spraševala, katere
prioritete imaš v življenju, želiš in zaslužiš si biti ljubljena, slišana,
zaželena, varna…..poskusi poiskati doma to kar potrebuješ.
….tudi metuljčki minejo……..
lp……od ene ki je preživljala isto in ostala živa ……….
Če bi bilo res tako lepo oziroma, če bi se ti to res zgodilo se nebi oglašala na tem forumu. Na ta forum gremo samo kadar smo v stiski ali pa se malo dolgočasimo v službi. Popoldan mi še na misel ne pride, da bi sedla pred računalnik. Raje kot svojo domišljijo vklopi resničnost. Pusti računalnik in se podaj v življenje!
pikica, res je, da je nekaj najlepšega imeti občutek, da si ljubljen. ko tega začne manjkati v nekem odnosu, začne vse skupaj postajati vedno bolj mlačno. ne samo ženske, tudi moški, vsi si želimo biti ljubljeni. veš, sem že slišala zgodbico, skoraj idetnično tvoji (seveda ne poznam detajlov). ni bilo izkazovanja pripadnosti, ljubljenosti, ljubezni. ohladilo se je (vsaj na videz) in tudi v njeno življenje je prišel nov moški in ona v njegovega. spet sta odkrila metuljčke v trebuhu, izkazovanje ljubezni, puding v kolenih… ko je njen mož izvedel za njeno početje in sta se pogovorila, sta ugotovila, da med njima ljubezen nikoli ni zamrla in da sta pravzaprav v vsakdanu pozabila nanjo. skratka, pozabila sta jo zalivati, negovati… ko se ti zazdi nekaj samo po sebi umevno, to nehaš negovati vsak dan. kar je absolutno narobe. ugotovila sta, da se še vedno ljubita in da sta naredila hudo napako, ker sta pozabila čutiti in to pokazati.
mogoče je pri tebi tudi tako in se ti dogaja to, da je pač v tvoje življenje zavel nov vetrc, ki je seveda vedno privlačen in zanimiv. ne poznamo tvoje celotne zgodbe, vendar se splača (če tega še nisi naredila), z možem ugotoviti, ali sta tudi vidva samo potisnila ljubezen na tretji tir. če sta, jo zlahka spet obudita. če sta že vse dala od sebe, potem je škoda zaradi navade in družbenih pričakovanj vztrajati v odnosu brez ljubezni, ker ljubezen rabimo.
Prosim te, ne delaj tega. Vsak začetek je tak. Ali boš celo življenje samo začenjala? Potrudi se pri možu, za vsako škripanje sta kriva dva. Kupi mu nekaj, kar rad je ali pije, poljubi ga, ko prideš domov, reci mu, da je fejst ded … to dela čudeže. Tudi on čuti, da ni ljubljen. Čez nekaj mesecev ali let boš obžalovala. Očim ali karkoli že bo, punčke ne bo imel rad, večkrat bo v napoto. In ona njega najbrž tudi ne. In prišli bodo problemi, oponašanja, mogoče bo poiskal drugo, pri kateri bo tudi njega spet žgečkalo po trebuhu. Pa še samska bo in mlajša. Zato pa je na svetu družina in zakon, da je en red, če ne bi se pač vsi gonili kot psice. Zdi se mi, da so sodobne ženske obsedene s tem, da bi jih morali možje kar po rokah nositi. Če te je pri možu od začetka tudi žgečkalo, se splača obnovit zadevo , samo potrudi se, zaboga, če on ne začne, mogoče je pa tak bolj zavrt in čaka, sam pa nič ne stori. Bodi prva. Pa pomisli, kaj če se je on včeraj zvečer tudi mečkal s kako čedno študentko in mu danes kar mrgoli med nogami=? Bi ti bilo vseeno? Če ja, potem ga nimaš več rada in je itak vse brez veze. Če pa ne, pa začni delat na svojem zakonu pa bo.
Pozdravljena!
Jaz osebno na tvojem mestu ne bi šla naprej. V vsaki partnerski zvezi včasih mal zaškripa in to je znak, da sta oba premalo vlagala. Tko kot je že Angelika napisala, pogovor, pogovor, pravilna komunikacija, poslušati in biti slišan. In, verjamem, da si želiš biti ljubljena, vsi si to želimo, tudi tvoj mož.
Za trenutek se postavi v njegovo kožo, kako bi se ti počutila, če bi izvedela, da je bil on v podobni situaciji in se mogoče ni ustavil.
Vso energijo, ki si jo prej namenjala nekomu drugemu, raje nameni svojemu možu in hčerkici, verjemi, splača se in bogato boš poplačana.
Srečno !
Nina
Alice, ne strinjam se s tabo. Zakaj pa ne bi lepih doživetij delila tudi z drugimi? Kaj je s tem narobe, da sede popoldan pred računalnik? Mogoče te muči zavist, ker se tebi kaj takega ne dogaja, se ne počutiš ljubljena. In ne govori, da je ta forum samo za težave in take izjave ne sodijo sem. V bistvu je to tudi problem, ki ga hoče deliti z drugimi.