Najdi forum

rada bi nekaj vprasala, ker podobne teme res se nisem zasledila – zanima me, ce se je ze katera ali pa kateri kdaj znasel v taksni vezi.
na kratko: ko sem ga spoznala, je kemija delala kot nora.
za mene je to bila definitivno ljubezen, sem mislila , da za oba, potem pa…
bezno je omenjal punco, s katero da je bolj tako, tako, da nimata vredu veze, da si zeli kaj drugega…
potem sva bila skupaj, kar kmalu me je preselil k sebi domov in tako se je zacelo.
zdaj ne bi rada predolgo opisovala vsega skupaj, ampak ko mu je pred pol leta umrl oce, se je izkazlo, da je vse narobe.
zaradi obcutkov krivde je povedal, da s punco od prej nista sla nikoli narazen, ceprav sva midva zivela skupaj.
sok.
in potem se eden – preko kolego sem izvedela, da je v igri se ena, s katero je bil skupaj tudi ze slabo leto.
potem pa sem se odlocila zadevo koncat – srecala sem se s taprvo, pa sva se odlocili tipa skenslat. potem je bilo malo krokodiljih solz in se je koncalo.
zdaj srecno zivi s ta tretjo.
to je bolj tak kratek opis, brez vseh custev, ki sem jih dozivljala, ko se mi je rusil svet, ko mi je postalo jasno, da clovek, ki ga imam tako rada, samo laze.
zdaj pa prosim koga s podobno izkusnjo, da mi mogoce pomaga razumet, a je to normalno ali pa sem samo jaz tako zelo prizadeta?
hvala, poma

MORDA TI BO MALCE LAZJE. PRED DVEMA LETOMA SEM IMELA PODOBNO VEZO. SPOZNALA SEM FANTA, SE ZACELA VIDEVATI, KLICAL JE PREDVSEM ON, DA JAZ NE BI BILA VSILJIVA. NO TO VSE SKUPAJ JE TRAJALO 10 MESECEV,. SPOZNALA SEM GA FEBRUARJA IN CUDNO MI JE BILO, DA IMA VEDNO CAS MED MOJO SLUZBO ALI OB SOBOTAH, DRUGACE PA NAJ BI BIL ZELO ZASEDEN “SLUZBENO”, KER SAMA VELIKO CASA PREZIVIM V SLUZBI , MI JE BILO TO NEKAKO JASNO. PRICAKOVALA SEM, DA BOVA ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE SKUPAJ A JE ZE NAREDIL TAKO, DA SVA SE SKREGALA IN JE SEL NA MORJE SAM. NO TAKO SEM MISLILA, SKRATKA PO NEKEM CASU SEM GA CELO VPRASALA, CE JE SE KAKA IN CE SEM JAZ PUNCA ZA KRATKOCASENJE. ME JE SAMO BLEDO GLEDAL. SKRIVAL ME UBISTVU NI, DOBIVAL PA SE JE Z MENOJ NA NEKAKSNEM MOJEM RAJUNO. V OKOLICI KJER DELAM IZ ZIVIM , RAZEN OB SOBOTAH, KO SEM SLA Z NJIM IN NJEGOVO DRUZBO ZURAT. TOREJ SO ZAME VEDELI VSI NJEGOVI KOLEGI. KO MI JE PO 10 MESECIH LE KAPNILO, DA VEC NE BO, SEM ENOSTAVNO NAREDILA KONEC IN SEM BILA NAJBOLJ GROZNA. CEZ DVA MESECA SEM SPOZNALA FANTA, KI GA JE DOBRO POZNAL IN SEM MU BILA OK, LE TA PA MI JE POVEDAL, DA IMA TIP 3 LETA PUNCO!!! NO , POCUTILA SEM SE RESNICNO GRDO,PREJOKALA…., KER SEM BILA SKRAJNO IZIGRANA. NO, DA JE KAPA POLNA SEM NAKNADNO IZVEDELA SE ZA ENO PUNCO, KI JE BILA ISTOCASNO Z NJIM KOT OSTALI DVE. Z NJO SEM DANES CELO PRIJATELJICA! TAKO, DA GLAVO GOR,ENOSTAVNO SO TAKI, KI SE NA TA NACIN DOKAZUJEJO. IN TISTI S KATERO JE BIL TRI LETA, NISVA NESLI NA NOS, KER SE NAMA NE ZDI VREDNO PRAT UMAZANEGA PERILA, SEJ SE VSE IZVE.

ZA VELIKO ZA TAKIH FANTOV SEM IZVEDELA NAKADNO IN NIMAM NOBENEGA ZAUPANJA VEC. UBISTVU SE MI ZDI, DA JE TEGA VEDNO VEC. ONI FRAJERJI, ME PRIZADETE. UPAM, DA BOS KMALU NASLA ZAUPANJE, JAZ GA ISCEM ZE DVE LETI, PA GA NE NAJDEM..

zivijo!nisem bila v taki igri kot ti,ampak v trikotniku.Na koncu je sel z mano.
Ampak sem vedno cutila,da nekako ni prav,oz.da je vse skupaj cudno(jaz ki nisem ostala brez njega).Verjamem ,da ti je hudo,ampak izjoči svojo žalost in potem poglej naprej in bodi zadovoljna da si se rešila takega človeka,ki laže kot pes teče.Ker taki se težko spremenijo.Zdaj imaš možnost najti kaj boljšega.
Srečno

New Report

Close