Najdi forum

Bila v Trbižu:))

Živjo

Evo moje poročilo…

Plico trekov nimajo več in je rekla da jih ne bodo več imeli, zdaj imajo plico sportivo, ki je izboljšan model trek, vendar jih nimajo še na zalogi, pričakujejo jih pa vsak čas.

Prenosne postelje stanejo od 72 – 85 evorov (brez davka)

Plivo hood pravi da ne obstjaja , da pa marela z okroglo streho stane 166 evrov brez davka.

Napa plico completto P3 model 2003 je stal 200evrov brez davka.

Drugače je pa fajn poklicat in si stvar rezervirat da je ziher tam:)

Drugače nas je pa precej napihal veter. Tržnica nič posebnega in stvari precej drage. Trbiž hmm razen te trgovine nič posebnega.

No kratek report…zdaj gremo pa na zaslužen počitek.
Maxi hvala..smo pa hiteli domov previt polulano rito, ki je že komaj čakala da se mal razgiba po dolgem sedenju v sedežu in vozičku.

LP Kajak

Kajak, najlepša hvala za informacijo in prijaznost. Ali je bil zate izlet uspešen?
LP mita

hvala za informacije.

Šele zdaj sem videla koliko napak sem naredila…:)) Sem bila malo utrujena in mali mi je pomagal..se opravičujem:)

Nam se je nakup zelo posrečil..dobili smo plikota complleto za 200 evrov in to takšne barve kot smo želeli.
Na carini so mal tečni tako da pazite, So carine toliko skupaj da vidijo ko greš ivo štempljat:)

Drugače tam kupiš brez davka…pa potem po pošti pošlješ štempljano ivo nazaj.

Drugače sem pa nad Trbižem razočarana…tržnica bljek…

Lp Kajak

Nič hudega – vabilo velja za prihodnjič, ko boste v našem koncu.
pa,pa maxi

Hvala za izčrpno poročilo. Zanima pa me še, če je v tej trgovini ali pa v Vidusiju kaj cunjic za naše čmrlje.

Lp, Maja

kaj moraš pri ga. Prešeren voziček naročiti vnaprej in dati kakšen avans? Zanima me, če si videla tudi modele Peg Perego Venezia in Milano? Kako je pa kaj glede barv, a lahko zbiraš ter dodatkov npr. vreče za otroka?
Kako se pa potem na meji zmeniš?

Hvala ti za tako izčrpno poročilo in lep dan

Živjo

Jah ni treba rezervirati ali pa dati avansa, ampak boljše je da prej po telefonu pokličeš za barvo modela, da ne hodiš zastonj.
Žal modelov Peg Perego Venezia in Milano nisem gledala:(

Vozičkov imajo precej na zalogi in tudi dodatke, ampak glede barv je pa tko da boljš da pokličeš pa ti barvo nabavi. Čakaš kakšne dva tedna.

Imajo pa večjo izbiro kot v baby centru…pliko complleto so imeli na izbiro v petih barvah…z vsemi dodatki.

Na meji je hmmm…mi smo rekli da nimamo nič posebnega, pa je rekel da naj pokažemo tisto kar smo štempljali…no pa nas je dobil, pol je pa držal pridigo, da bomo še prekršek in davek plačali in ohoh..no pa se neas je na koncu le usmilil…je mož malo pojamral, da imamo Slovenci že itak malo otrok, zdaj pa še to:)) pa saj je res…vse je drago ko žafran, normalno da hočeš dobiti stvari čim ceneje:)

New Report

Close