Bikinke?????
::))))))))))))))))))))) Jaz pa danes popoldan pizzo delam :))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Lakotaaaaaaaaaaaaaaa!
Bohved če zna moja zlatolaska – ajda spešt štrudl???
To bi blo nobl, če bi me kšna prčakala k pridem domov lepo oblečena v prozorni kombinežici in s protfanom v roki! Čeprav mislim da bi jedel mrzel štrudel ampak ej zakaj pa imamo mikrovalovke!
Lp
Jst sem tudi že počasi lačna … pa čeprav sem rekla, da do večera ne taknem hrane … :((((((( … ne bo zneslo!! :(((((((((
Lp, Bgv
A te ajda ne pričaka z žganci? :))))))))))
Lp, Bgv
Ma vsak dan tud ne pašejo žganci! Jaz bi tud malo spremembe!
Jaz se osebno držim načela ljubezen gre skozi želodec!! :)))))))
Tista k bo znala dobr kuhat JE MOJA!
Lp
Kuhat al pečt?
:)))))) No jst znam dobro pečt … moj mišek pa zna dobro kuhat … :)))))) A ni to super? :)))))))))
Lp, Bgv
namesto, da bi mislil na vitko linijo, bi se še nažiral. jaz te ne bi mela
Ej dekle prav imas do neke mere je treba gledat tut na linijo!Js mam narejeno gostinsko skorej vsak dan nama kuham ampak vseen mal gledam na zdravo prehrano,veliko zelenjave zdej v poletnih mesecih ko jo je veliko kar pa ne pomeni da mesa ne jeva pa še kako js ne bi mogla živeti brez mesa,pa vi ste strastni vegetarjanci ali imate raje veliko mesa??????
Če odgovarjaš na post gor, ko smo se pogovarjali o štrudlu in žgancih … naj ti samo informativno povem, da smo se samo hecali …
Lp, Bgv
nak nak bodi sigurna da ne:)))
čisto pristen slovenski
lulček:))))
ojla folk!
Če smo že prešli iz teme bikink na hrano pa me zanima kaj najraje kuhate oz jed ki jo imate najraje???Vem da je poseben forum o hrani ampak vseeno me zanima…….
Kaj si se lepo izrazil… hja, poznamo tud take, ki jim tud silikon ne bi nč pomagu…. ;)))
Ostan tako zdrav še naprej !!!
Še žal ti bo!! Kdo pa je kaj govoril o nažiranju, lahko je malo sam da je dobro!!
Lp
Žganci :))))
Lp
:)))))))))))))))))))))) … pa polenta z golažem :))))))))))))))))
Lp, Bgv
to sem že jaz vprašala pred kakšnim tednom, teme preveč ponavljamo-te!!!
Uporabi iskalnik!!!
a me pecaš???
Pecaš :))
Verjetno bi lahko prej mene ti pecala..
ti ti sharki
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.