Najdi forum

Bikinke?????

ja a niso to dvodelne, ali je to še kak ožji pojem (morda trikotniki?)

So dvodelne, ampak ne vsake dvodelne.
Samo trikotniki in štrikci.

Katarina, saj niso samo bikinke dvodelne kopalke, ampak je dvodelnih več vrst. Bikinke so tiste, ki majo za spodnji del kos blaga, pa trakce, pa za zgornji del kos blaga pa trakce, to so bikinke. Obstaja pa veliko vrst dvodelnih kopalk, ki niso bikinke. Ej, zanimivo, da dosti punc ne ve kaj so to bikinke… Za bolj močne in tistimi z večjimi prsi definitivno niso bikinke, ker ne stojijo dobro na njih.

tako kot moj -tud vedno stoji :))) joke

Pa ne zarad silikona, ne?? ;)))

Uh Bugni..ti pol nisi samo simpatična punca, tud velike j… imaš??? Počasi se približujeva moji predstavi idealne ženske. Ampak ti imaš svojega miškota, smrk smrk..bom moral kar na drugo počakat :(((

Mimogrede, a znaš delati jabolčni štrudl? :-)))))))))))))))))

Oh oh … joj … saj nimam zdaj ne vem kako velikega oprsja … pač … malo večje … ne prevelike in ne majhne … ravno prave (vsaj tako pravi moj miško) … :))))

Ha ha … verjemi, da še zdaleč nisem idealna ženska … :))))))))) … bi te prav kmalu spravila ob živce … :)))))))))))))))) No … dragi Spider … ti pa kar pridno čakaj … saj veš kako pravijo … kdor čaka, dočaka … Sicer je pa dobro, da v tem času ko čakaš tudi sam kaj narediš … da jo prej dobiš :)))))

Jabolčni štrudl … seveda da ga znam naredit … me je moja babica lepo navadila … :)))))))) … pa enkraten rata … :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

kdaj ga bomo lahko probal?

:)))))))))))) Ko me pridete obiskat v Gorico :))))))))))

Lp, Bgv

ok, mnjam, komaj čakam!!! Samo pazi, da ne boš dala not črviva jabolka- no, sem prepričana, da ne, haha

:)))))))))))) A si res prepričana? :)))))))))))))))

Lp, Bgv

Jaz sem bil v NG samo enkrat…Imeli smo v gimnaziji neki ekskurzijo v Italiji in nazaj grede smo se ustavili v NG..samo na pizzo smo šli, tak da kaj dosti mesta nisem videl..

No … saj v NG nimaš kaj dosti videt … razen seveda Perlo (igralnico) … tako da nisi veliko zamudil … :))))))

Lp, Bgv

Mnjam, jabolčni štrudl. Ful sem ratala lačna.

pikapoka=tudi jaz?

??????????

????????????”

oj folk mislm kam smo pršli iz bikink na štrudl mnjammm

Štrudl mmmmmmmmmmmmmm matr mi je zadišal cel protfan ga bi snedu če bi ga le mel!!

Lp

Jaz sem si ga tudi ful zaželela, popoldne ga sigurno spečem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close