Najdi forum

bikini – depilacija

Živjo!

Vidim, da ta večer nastopajo tudi take teme, pa naj še jest pristavim piskerček:
– si depilirate bikini
– kako pogosto
– samo ob priložnostih?

Jest si ga samo poleti. Noge si depiliram z depilatorjem silkepil, že dolga leta. Za to kožo, mi je vse pregrobo, tudi razne kreme… Zato si ga depiliram le poleti, oz. takrat, ko nataknem kopalke…

Pa ve? Imate ve kakšno dobro in učinkovito metodo?

Ni kaj, poletje se bliža :-)))

OJ!
-vse, ne samo bikini predel
-na 3-5dni
-povsod se brijem z britvico Lady Wilkinson, v obratni smeri dlačic, da je fajn gladko:)

Bikini samo poleti, no ja, včasih tudi vmes;sploh, če grem kam na kopanje,noge in pod pazduho pa redno, vsak 3-4 dan. Brijem se pa kar z navadno britvico za enkratno uporabo.

Bikini si brijem zelo poredko, večinoma poleti, pa še to zelo malokrat – mi grejo bolj na živce in grše je videti tiste smotane mozoljčke, kot kakšno dlakco več-vsaj meni, vse ostalo pa brijem in to z navadno britvico,pa čeprav je treba zaradi tega zelo pogosto, kar na 3 dni, ker me vsak drugačen pristop ojoj boli.

Jaz vse leto v istem obsegu: pazduhe brijem, drugo depiliram. Z depilatorjem od Phillipsa, ki populi dlačice. Na nogah, kjer to že dalj časa počnem, je dlačic zdaj bistveno manj kot jih je bilo pred leti.

Bikini predel “samo poredko”? Poleti? Torej takrat, ko ste na očeh drugih. Za njih se zrihtate. Kaj pa čez leto, ko vas gledajo možje? Se mi zdi, da bi bilo bolje potruditi se bolj za njih in ne za ostalo občestvo. In potem bi bilo tudi manj tem kot so “prekleti dec; varanje; non stop ga pije” itd… se vam ne zdi? Bolj se potrudite – za svojega. Ne le poleti za tuje poglede!

He he. Jaz se pa ne brijem za druge poleti, ne za moža ampak zaradi SEBE. Ker se tako mnogo boljše počutim in tudi bolj higiensko se mi zdi.

Brijem se samo pod pazduho, nekje na 2-3 dni, poleti, ko smo na morju vsak dan pod tušem.
Bikini in noge pa raje zaupam depilaciji z voskom pri kozmetičarki, v zimskem času na cca. 6 tedov, poleti na 4 tedne. Imam pa tudi srečo, da so kocine – kolikor jim imam – svetle in ne tako zelo goste. Se mi je že zgodilo, da po 4 tednih od voskanja pridem h kozmetičarki pa mi je rekla, da nima kaj delat :-))

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Jaz uporabljam depilacijsko kremo za podpazduho in bikini. Nekako 1 tedensko celo leto. Podpazduho si ravno ne upam z britvico, saj so tam žleze, pa me je strah da se ne bi urezala. Tudi bikini ni ravno “nedolžno”območje. Moji sestri so se naredili turi od britja in jo je na pregledu ginekologinja nadrla…..
Za noge pa že nekaj let uporabljam Braunov depilator, vglavnem spipa dlako in imam cca 1 mesec mir. Ker to počnem že dalj časa, mi niti ne rastejo kot “nekoč”, manj močne so pa tudi boli me več ne.

To je to!

Lp, Monika

New Report

Close