biki
Fantje, ki ste po horoskopu tipični bikci, na pomoč?! Rada bi osvojila sošolca – bika, kaj naj naredim:). Ali se mogoče kdo spozna na horoskop? Kakšni ste biki, kaj vam paše?
Jest sicer nisem bik, ampak kolikor vem, jim ful paše kakšna dobra krava. Po možnosti kaka 20 literska mlekarca.
Ha ha ha ha ha :))))
miškolin, ti si za cajtom…dons prava krava da 30 litrov mleka na dan…sicer v sloveniji je taka redka, v kanadi je pa to redna praksa…mimo grede, kanada je 1000 let pred svetom v kravjereji 🙂
Hmmm, Miskolinova ideja res ni slaba…
:)))))))))
fafanje vedno pomaga
Paše jim, da kadar imajo delo jih pusti pri miru. Ko so prosti (zelo malo) jim paše, da se mu posvetiš na vsej črti. Ampak samo takrat, ko bo on zato.
Delo in denar so mu na prvem mestu potem ostalo.
Se popolnoma strinjam – oba moja fanta (prejšnj in sedanji) sta bika… ampak nekaj sem se naučila… bika ne moreš načrtno osvojit… bik se enostavno zaljubi – ko pa se zaljubi je tako odločen in trmast kot pri vseh drugih stvareh… če je že zaljubljen v katero ga ne boš osvojila tudi če si ne vem kakšen model. Bik se zagleda v eno in to ne izpusti izpred oči… dokler se ne prepriča da je samo njegova, potem pa… lahko se še bolj zaljubi, lahko ga pa mine… kot vse nas…:)
Srečno!
P.S.: Vedi pa le to, da se nikoli ne odpove stvarem, ki jih ima rad in ki jih rad počne…trma!
Točno tako
Biki smo biki 🙂
lp
Tud jst se popolnoma strinjam!
Biki smo biki!
Lp vsem, se posebej pa …. bikcem
Kot so ti že mnogi pred mano napisali, smo biki res zelo trmasti, kar si vtepeno v glavo nam je težko izbiti iz nje, ampak, zaljubljeni kot sem, smo zelo navezani na to osebo in je ne želimo izgubiti, nisem pa takšen, da ne bi pogledal še za drugo osebo, vendar ostajam zvest svoji ljubezni, zelo rad imam majhne pozornosti, ker po naravi zelo gledam na denar, pazi, da ne boš pretiravala. Raje se več druži z njim, to bo več pomenilo in ga v njegovih odločitvah poskusi podpreti, ker mu to veliko pomeni.
LP Dan
Biki smo veliki uživači, uživamo z vsemi čuti vred. Smo pravi gurmani, zelo veliko damo na hrano, skoraj smo požrešni, tudi kuhanje nas zabava.
Za bike je značilno, da smo zelo trmasti, če si nekaj zabijemo v glavo, potem pri tem vstrajamo, dokler tega ne izpeljemo, pa neglede kakšen nered pustimo za seboj. Zelo temperamentni smo in vzdržljivi, če pa nam pokne film, eksplodiramo s tako močjo, da bi lahko hrastove podirali, takrat je bolje, da se umaknete!
Smo veliki romantiki, zvesti prijatelji in partnerji, dobri poslušalci. Sprejemamo nasvete, vendar na koncu vedno poslušamo svoj notranji jaz in ravnamo po svoje. Radi flirtamo, to je pa tudi vse. Bikom je družina na prvem mestu, kot tudi praktičnost in udobje. Večina jih ima več otrok.
Zelo pomembna je za nas spolnost, smo pravi seksualni manijaki!
Veliko si drznemo, kar si ostali ne bi. Vedno se mora nekaj dogajat, to nam paše, če ne pademo v depresijo.
Verjamemo samo tistemu česar se lahko dotaknemo z nosom.
Tu je nekaj tipičnih karakteristik bika, ki sigurno pri meni držijo, upam, da sem ti pomagala.
LP!
NYC – a ti si tudi bikica, prec te imam raje, namreč tudi jaz sem, lepo si napisala in vse drži – pozabila si le, da smo strašno pridne, dobre gospodinje, mamice, imamo rade naravo in vse kar je lepo, najraje pa svojo družino, za katero smo se pripravljene boriti do zadnje “mrvice”. Lepo pozdravljena !
Maš prav, no nisem hotela preveč hvalit, da ne bi zvenelo preveč egoistično. Ampak biki smo res močni in dobri ljudje. Normalno, da vsak sebe hvali.
Tudi jaz imam rada naravo, kolikor je možno sem najraje na morju, uživam sedeti ob obali in vdihavat morski zrak, ali pa samo strmeti v valove in se prepustiti mislim…Zelo ljubim tudi rože, nešteto jih imam doma in na delovnem mestu.
Pa saj bi še lahko naštevala, ampak biki itak že vemo kakšni smo.
Tudi jaz te imam prec raje in imam občutek, da te poznam, zato ker si bikica.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.