Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija BICOM:uradna medicina

BICOM:uradna medicina

Našemu malčku, staremu osem mesecev, so postavili diagnozo atopijski dermatitis. Dobil je fenistil kapljice in advantan kremo. Ko sem prosila za elidel kremo, so mi povedali, da jo do drugega leta otrokove starosti odsvetujejo in da naj počakamo še vsaj do otrokovega prvega roj. dne. Sinko ima kljub kapljicam še vedno zelo flekast in pikasto- krastast obrazek.
Ko je najhuje, ga namažemo z advantan kremo, ampak čisto izginejo ne. Sumim na alergijo na hrano. Katero, še mi do danes ni uspelo ugotoviti. Zdravnica zavrača vse teste, češ, da je prehitro in da pri atopijskem dermatitisu pri tako majhnih otrocih testov ne delajo??!
Pišem vam zato, ker sem že tako obupana, da bi tudi jaz želela poskusiti z to BICOM metodo. Slišim, da je v Rogaški Slatini ena dobra zdravnica, je še kje kakšna zares dobra tudi blizu Maribora?
Hvala za vsakršno informacijo in lep dan vsem!

Mitrije, preglej malo starejše poste, kjer se je veliko govorilo o Bicom iz Rogaške Slatine – kateri zdravnik, tel. in naslov. Saj bi ti jaz poiskala, ampak nimam časa..
Imam pa št. od Romanoviča na Vrhniki, če hočeš ti jo dam.
Lp, Sara:)

Ali poznate BICOM terapevta tudi v Ljubljani? Prosim za naslov in tel. št.
Hvala.

Prvič slišim, da pri tako majhnih otrocih ne delajo testov. Moja drugorojenka je bila prvič testirana pri 3 oz. 4 mesecih (kožni test za tri alergene in krvni za enega), starejša deklica pa pri 10 mesecih na 10 alergenov.

Lp
M.

Kje najdem dr. Romanoviča?
Zasledila sem, da Bicom terapijo delajo tudi v v Ljubljani in na Vrhniki. Zelo vam bom hvaležna, če mi napišete kje in kdo.

Apolonija in Tristan

Romanoviča najdete na tel. 041 719-506. Dela na Vrhniki, v središču mesta za šolo – rumena hiša. Mislim, da je naslov Kopališka 8. Po telefonu ne boste opravili nič, če ne navedete, kdo vam ga je priporočil, zato je morda bolje, da se naročite osebno????
Je precej osoren in ima čudno obnašanje. Ga pa hvalijo, da je dober terapevt ???
Mi se zdravimo pri njemu in bomo videli, kakšni bodo rezultati na koncu.

New Report

Close