Bicom terapija
Imam hčerko staro 2 leti po lastnih ugotovitvah alegično na mleko, mlečne izdelke, jajce… Na testih v bolnici ni nič pokazalo, samo koža je bila grozna na pogled – ugotovili so neurodermatitis in svetovali dijeto. Zdaj se držimo lastne dijete in upamo da je prava. Naročili bi se na bicom pregled pri dr.Medvedu v Podčetrtku- smo slišali da je dober.
Imate kaj več izkušenj z njim?
Medved resizvaja že dolgo časa te terapije. Mi smo bili pri njemu in na koncu ugotovili, da dobro blefira. Terapije izvaja vsak dan; meni pa je drugi terapevt pokazal navodila za izvajanju terapij – od ene pa do druge terapije mora miniti teden dni, da ima telo čas reagirati! Naš otrok je imel hude reakcije, prav zaradi vsakodnevnih terapij, pa še 2-3 ure so trajale. PREVEČ! Očitno je lažje zasluhiti v 10-ih dneh, kot pa človeka zdraviti 1x tedensko nekaj tednov in terapijo izvesti krajši čas. Slišali smo, da se ljudje k njemu pogosto vračajo zaradi ponovitve problemov. Po Sloveniji je že veliko terapevtov – dobrih in boljših, pa tudi poštenih (po reklamah in člankih pa zaslediš samo NJEGA). Dobra reklama je tista, ki jo delajo pacienti na pa izvajalci sami! Zato se prepričaj kam pelješ svojega otroka, kateri pa je najvažnejši!
Srečno pri odločitvi!
Odgovor avtorju razočarani starši
To kar ste napisali je vaše mnenje in so vaše izkušnje, ki bi se vam lahko pojavile tudi pri katerem drugem zdravniku.
Uspeh zdravljenja je močno povezan tudi z ostalimi dejavniki, kot npr. kaj vse je vaš otrok počel med terapijo, kaj vse je počel po terapiji, ali ste se držali vseh zdravnikovih navodil glede diete, izogibanja alergenom v času terapije, ali ste bivali v kraju, kjer se izvaja terapija ali ste se dnevno vozili od doma itd. Poznam veliko primerov, ki jih je uspešno pozdravil. Potrebnih je bilo le 10 – 12 terapij v paketu in potem še dva do tri obiske pri njem za utrditev zdravljenja. In ljudje so bili pozdravljeni. Poznam pa tudi primere, ki jim terapija ni pomagala. Ampak razlog je bil v tem, da se je pacient vsak dan vozil iz Ljubljane v Podčetrtek na terapijo in nazaj ali pa v tem času hodil še v službo. Uspeh je bil zagotovo manjši, ker telo ni moglo dovolj počivati. Če se tekom zdravljenja ne držiš navodil z dieto, izogibanjem alergenom, počitkom, dovolj pitja vode itd. je zdravljenje malo manj učinkovito oziroma moraš malo večkrat priti nazaj. Ampak če si vztrajen je uspeh zagotovljen.
Poznam primer drugega zdravnika, ki je izvajal terapijo za alergijo dvakrat na teden, vendar ni bilo nobenega uspeha. Razlog pacient je ves čas hodil v službo in ni nič počival. Znebil se je le denarja. Tako, da uspeh zdravljenja ni odvisen le od zdravnika, ampak tudi od nas samih.
Vsak ve samo zase koliko žrtev je pripravljen narediti za svojega otroka. Mi smo se držali navodil 200 %, ne le 100 (dieta, počitek, dopust, pitje vode…). Zato upamo še enkrat potrditi vse kar smo napisali v predhodnem članku. Normalno pa je, da pri veliki množici ljudi imaš pri zdravljenju tudi kakšen uspeh! Mi smo šli tudi k drugemu terapevtu bioresonance. Pristop je bil drugačen, dostopnejši, cenejši, za otroka manj naporen. Navodil smo se držali 200% in uspehi so danes vidni. Vse jemo, pa prav nobenih težav nimamo!!!
Saj tako kot sem že prej napisal je potrebno opraviti 10-12 terapij v paketu in še nekaj terapij za utrditev zdravljenja. Res pa je, da so v medicini v določenih primerih zdravniki bolj uspešni v drugih pa manj. Včasih to niti ni odvisno od diagnoze, ampak od pacienta. Če ne bi bilo takšnih zakonitosti, ne bi pri najbolj preprostih operacijah pacienti tudi umirali in pri najbolj zahtevnih in tveganih preživeli.
Seveda so pri vas uspehi vidni. Razlika je le v tem, da niste dokončali zdravljenja pri prvem zdravniku, ampak ste šli k drugemu. Kar je bila vaša odločitev. Bistveno pa je, da je vaš otrok zdrav in da lahko vse je.
V paketu smo naredili 10 terapij. Vmes je bil le vikend. Po tej terapiji pa smo morali v Podčetrtek vsaj še 6x. In to ne v paketu ampak nas je naročal v presledkih. To pomeni, da smo se morali od nekod pripeljati. Če smo med 10 dnevnim paketom morali toliko počivati, zakaj to ne velja za preostale terapije. Vsekakor, želela sem, da vsete, da smo mu zelo verjeli, zaupali in vztrajali, dokler nismo ugotovili, da tam ne bo uspeha. Po toliko terapijah pa bi le moral biti kakšen rezultat!
Sicer pa je to res naša izkušnja, forumi pa so zato, da se sveje izkušnje in mnenja lahko svobodno pove oz. napiše. Bralci pa se lahko sami odločijo komu bodo verjeli, komu pa ne…
Lep dan še naprej…mi imamo vsak dan lepši!