Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija BICOM prva terapija in poslabšanje

BICOM prva terapija in poslabšanje

Pozdravljene!

V torek sva bili s hčerko na prvi BICOM terapiji (zdravljenje proti glivici, za okrepitev prebavil in amalgam). Kljub dieti se je stanje kože zelo poslabšalo. Zanima me, če je to normalno – ali bi se moralo stanje takoj boljšati. Sem tudi na dieti proti glivičnem obolenju.

Hvala!
Lep večer,
Bouha

Terapevt(ka) ni povedal(a), da je reakcija na terapijo lahko znatno poslabšanje stanja? Moj sin je imel po dveh dneh blazno reakcijo, ki je trajala par dni, nato je izzvenela.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Pozdravljena!

Mi smo tudi po dveh terapijah proti glivicam in delali so že tudi nekaj na mleko. Strogo se držimo diete, pa opažam, pa mala še kar dobiva koprivnico. Moram ta teden vprašati, a je to normalna reakcija ali pa je alergija še na kaj. Močno upam, da je to samo reakcija na dieto proti glivicam, ker sem nekaj brala o tem, da ko začno odmirati glivice, ker ne dobijo več njim ustrezne hrane, se lahko pojavijo kar močne obremenitve, reakcije. Bom ta teden vprašala. Čim manj srbenja, J.

Pozdrav

Tako kot je napisala “Mama treh posledic” je poslabšanje po terapiji čist možno in tudi pričakovano. Meni so to povedali, piše pa tudi v brošuri, ki sem jo dobila ob samem testiranju. Takšno dogajanje ni škodljiv stranski učinek, ampak zaželjena reakcija, ki pomeni sposobnost organizma, da se upre dolgotrajnim težavam.
Za nami je že 10 terapija pa je moja hči že dan po njej takšna kot, da bi bila izpostavljena alergenu. Traja tri do štiri dni da se stanje normalizira, potem pa je tu že naslednja terapija.

Vsem, ki imate težave z glivicami, svetujem knjigo “Zdravo kombiniranje hrane” – (Jackie Habgood). V tretjem poglavju (st.34) lepo opisuje težave zaradi kandide.

Lp – Mojca

New Report

Close