BICOM-primorska ali Lj.
Moja punčka je stara 5 mesecev in se ji že od 4 mesesca pojavljajo izpuščaji in zelo suha koža po obrazu in telesu. Sedaj smo šli na testeranje za alergijo (krvni test), saj je precej verjetno, da je alergična, ker je imela alergijo na kravje mleko in jajca kot dojenček tudi njena sestrica. Rezultate testiranja še čakamo. Ker sem zasledila kar precej pozitivnih odzivov na BICOM terapijo, bi vas prosila če katera ve za dobraga terapevta na primorskem. Če je kakšen zelo dober v Ljubljani bi se vozili tudi tja.
Bloom
Mi smo v 3mesecu z zelo suho kožo po obrazu (luske) in telesu. V posvetovalnici so nas hoteli pri treh mesecih cepit, pa je bila mala cisto pikasta. Dali so nama Claritin sirup ki ji ga po lastni presoji ne dajem. Ce bo v ponedeljek vse dobro jo bodo cepili. Ali so vas kljub alrgiji tudi cepili?
mal me skrbi,
lp
M.
ja, tudi mene zanima isto vprasanje. kje na goriskem primorskem je center za zdravljenje z BICOM metodo?
za ljubljansko podrocje poznam centre, tako da ce te zanima, ti jih lahko posredujem. je pa cakalna doba med 5 meseci in 1 letom in pol. ceprav se da zmenit, da te vzamejo naprej in ti naredijo teste. zdravljenje pa pac pocakas.
mi smo se cepili pri treh in 4,5 mesecih, vendar takrat še ni bila tako pikasta. Imela je samo malo bolj suho kožo na nekaterih predelih, zato naša pediatrinja o alergiji še ni govorila. Mislim pa, da kljub alergiji otroka cepijo, saj je bila moja starejša punčka normalno cepljena, čeprav je imela alergijo na kravje mleko in jajce. Sicer je to bilo pred približno 7 leti.
Jasmi, prosila bi te, če mi lahko po mailu sporočiš kje so v Ljubljani dobri centri za zdravljenje z BICOM metodo. Imaš kakšne izkušnje z njimi? Sicer bi tudi jaz raje hodila kam bližje (goriška), vendar kakor izgleda na tem področju ni takega centra.
LP
Bloom