Bicom pomaga
Spodaj sem videla, da ste imele debato o tem ali bioresonanca pomaga. Pa sem si rekla, da bom z vami delila našo izkušnjo. In sicer vam bom posredovala izvid našega fanta, ki je bil še lani alergičen na veliko stvari, po terapiji pri dr. Romanoviču pa se je stanje bistveno izboljšalo, ostala je le alergija na trave, ki pa jo greva še zdravit in sva že naročena.
Izvid pred zdravljenje z bioresonanco:(fatek star 5 let)
IgE inhalac. screening: breza – 19(4), jelša – 43(4), leska – 11(3), hrast – 78 (5), travni pelodi – 75(5), rž – 26(4), pelin – 2,2(2), trpotec – 84(5), pršica hiš. prahu – 3,0(2), pršica moke – 5,7(3),
Ige prehrambeni screening: lešniki – 40(4), arašidi – 63(5), mandlji – 9,4(3), krompir – 33(4), zelena – 19(4), korenje – 12(3), paradižnik – 15(3), breskev – 10(3), jabolko – 7,1(3), soja 7,6(3), pšenična moka – 5,7 (3), sezam – 5,7 (3), sezam – 9,4(3), ržena moka – 10(3)
Naj povem, da je bioresonančno testiranje pokazalo še veliko več alergij (koruza, mleko , jajca…).
Izvid po zdravljenju: (fantek star 6 let):
Pršica hišnega prahu: pod 0,35
Travni pelodi: 73,7
Drevesni pelodi: 1,20
Arašidi 2,63
Krompir: 1,25
To je to. Mislim, da številke povejo dovolj. In sem vesela, da je tako in verjamem, da bomo tudi trave premagali. Trebušček ne boli več, drisk ni več, koža je lepa. Zdaj, ko cvetijo trave, nam sicer nagajajo očke in nosek, vendar se bomo verjetno izognili astmi, s katero so nam grozili že lani po prvem napadu na pediatrični kliniki.
Žalosti me to, da zdravniki ne uvidijo koristi te metode, ki jo v tujini uporabljajo že dolgo. Naša zdravnica je samo skomignila z rameni. Sicer se je čudila izvidom, ampak ni hotela komentirat. Mislim, da bi marskatera mamica poskusila zdravljenje pri svojem otročku, če bi ji tako svetoval alergolog. In marsikomu ni težko dati tega denarja, če lahko omili te grozne težave naših malčkov. Samo premalo je zaupanja. In zdravniki so tisti, ki bi lahko delali z roko v roki s to metodo. Mogoče pa potem ne bi imeli toliko dela in farmacija ne bi imela dobička od vseh teh prodanih zdravil.
Mamice, poskusite. Splača se.
Trenutno tudi jaz obiskujem bioresonančno terapijo, do sedaj sem imela že tri od šestih. Po treh terapijah ne moram reči, da se je moje stanje kaj spremenilo, ostaja isto in tudi dvomim, da mi bo izboljšalo. Sicer skušam na samo terapijo gledati kar se, da pozitivno….samo kaj ko rezultati niso vidni, Terapevtka je sicer rekla, da me bo uspešno pozdravila in da bodo spremembe vidne že po prvi terapiji.
S samo alergijo (alergija na lastni pot) se ubadam že nekaj let……obiskala vse možne dermatologe, bioenergetike, homeopate….. nič mi ni pomagalo.
Upam, da po šeštih terapijah ne bo še nadaljnih terapij, ker mi že sedaj zmanjkuje denarja…
Lep pozdrav, Citro
Res je tudi naš terapevt rekel, da je zdravljenje hitrejše in uspešnejše pri otrocih in pri alergijah, ki so še v nastanku. Moj enoletnik je šel samo dvakrat in je bila alergija na mleko, jajca, govedino, piščanca, nekatero sadje odpravljena. Pri petletniku pa smo opravili kakšnih deset, ali pa mogoče še kakšno več, terapij.
Osebno se ukvarjam z bioresonanco in iz izkušen lahko povem, da vsak organizem ne odreagira enako. Res je, da nekateri reagirajo že po prvi terapiji, nekateri pa nekoliko kasneje, zato ne obupati!
Dejstvo pa je, da vam terapevti nebi smeli obljubljati, da boste po terapiji popolnoma zdravi, saj smo različni in imajo terapije na nas različne vplive. Število terapij pa v naprej ni mogoče določiti, okvirno lahko, glede na najdene obremenitve in alergene! Veliko jih res ozdravi, nekaterim se stanje bistveno izboljša, žal pa so tudi primeri, ko se stanje ne premakne nikamor, kar se lahko zgodi pri dolgoletni kronični bolezni.
Pa srečno, kjerkoli ste!
Še moja izkušnja. Včeraj sem imela deveto terapijo in zaenkrat trpim tako, da tega ne bi privoščila niti najhujšim sovražnikom.
Ko sem se odločala za terapijo sem imela po obrazu samo nekaj rdečih izpuščajev in nekoliko zabuhle oči. Ker nisem želela ponovno na konvencionalna zdravila, sem pa želela alergijo odpraviti za vedno (bolj ali manj) sem se odločila za Bicom. Ker sem bila pozitivna na plesni itn. sem pač začela z dieto in potem je bilo načeloma z vsako terapijo stanje telesa slabše. Takega dermatitisa, kot ga imam sedaj, ga še nisem imela in upam, da se ga bom uspela rešiti. Mislim, da koža meji že na psoriatično (ekstremno suha, se preobilno lušči, srbi) in izpuščaji so se razširili po celotnem ramenskem obroču in glavi; srbenja, bolečin in neprespanih noči raje ne omenjam. Z vsako terapijo upam, da bo šlo na bolje, vendar zaenkrat še ne gre. Terapije imam dvakrat tedensko, stanje je takšno, da bi bila zrela za hospitalizacijo, vendar k zdravniku nočem, ker želim videti ali bo terapija kot taka pomagala ali ne.
Res je, da nisem več otrok (32 let) in da imam alergije in nevrodermitis že od otroštva, vendar močno dvomim, da bi se odločila za to terapijo, če bi vedela kakšno trpljenje me čaka.
Me pa zanima, če bom po deseti terapiji oz. po testiranju še morala plačevati terapije, glede na to, da se mi je stanje tako drastično poslabšalo. Zaenkrat sem odločena, da ne grem od tam, dokler me ne spravijo vsaj na stanje, ki sem ga imela preden sem začela s terapijo.
Kljub temu, da se tole bere precej negativno, ne želim, da kot tako tudi vzamete. Jaz še vedno upam, da bo šlo na bolje, ker mi drugega pač ne preostane.
Bom pa vsekakor sporočila, kako se bo vse skupaj končalo.
Meni je bicom testriranje odkrilo alergijo na pšenico, ječmen, ajdo. Večkrat pol nisem šla. Uradna medicina mi ni odkrila popolnoma nič. Vsi testi na koži so bili čist negativni in tudi na krvi je bilo vse negatino. Enkrat moram it še na nek test z nekim zdravilom, če pokaže kao preobčutljivost-nimam pojma za kaj se gre. no, in sem seveda, jaz pametnjakovička mislila, da če na krvi niso nič odkrili, bom pa kao veraj pač jedla juho s full rezanci (seveda iz bele moke), prej pa sem se mesec dni držala,da nisem jedla nič od tega. Ja, in celo noč, pa danes že cel dan, pa me želodec zafrkava za popizdit! Po sami moki se mi je spahovalo ceno noč, danes pa že ce dan pijem kamilice, pa nič boljše! Če še kdaj jem to sranje od moke, sem bicikl.
Tako, da očitno je res nekaj na tem, da ne prenesem moke. Ja, in mi ne bo čist nič prijetno, ko bom šla z vsemi izvidi spet k svoji osebni zdravnici, ona pa se mi bo smejala v faco(češ, kot da si jaz vse to zmišljujem), čeprav rekla ne bo najbrž nič. Grrr